19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

MİTİNG İÇİN İZMİR`DEN İSTANBUL`A GİDEN EYT`LİLERİ BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI UĞURLADI


Miting için İzmir`den İstanbul`a giden emeklilikte yaşa takılanları (EYT), Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın uğurladı. Gece yarısı Bornova`da bir araya gelen EYT`lilerle destek veren Başkan İduğ, "Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz" dedi.

 

Tarih : 15 Mayıs 2022 Pazar 13:56   Okunma : 439

Miting için İzmir`den İstanbul`a giden emeklilikte yaşa takılanları (EYT), Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın uğurladı. Gece yarısı Bornova`da bir araya gelen EYT`lilerle destek veren Başkan İduğ, "Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz" dedi.

İzmir`de yaklaşık 750 ETY`li, dün gece yarısı Bornova`da bir araya gelerek bugün yapılan mitinge katılmak üzere otobüslerle İstanbul`a hareket etti. EYT`lilere Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın da destek verdi. Mustafa İduğ, şunları söyledi:

"Bornova`da aday olduğum gün, EYT`liler ilk toplantıya katıldı. Biz, o gün onların yanındaydık, bugün de yanındayız. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı`nın bir an önce taslağı TBMM`de gündeme taşımasını ve karar almasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir an önce bu matematiği yaparak kaynak yaratılması ve 1 milyonun üzerindeki insanın mağduriyetinin önlenmesini arzu ediyoruz. Üç yıl önce beraberdik, yine beraberiz. Onları bugün İstanbul`a uğurluyoruz, iyi kararlarla dönmelerini bekliyoruz. Onları çok seviyoruz. Bir an önce bu mağduriyetin ortadan kalkmasını bekliyoruz."

İzmir EYT sorumlularından Alaattin Tunç, "Maltepe mitingine 17 aracımız kalkıyor. Ortalama 750 kişiyle birlikte hareket edip yol alacağız. Neler yapabileceğimizi, yapamayacağımızı Maltepe`de göstereceğiz" derken EYT Federasyonu İzmir Temsilcisi Reca Biçer ise "Pazarlıksız, formülsüz elimizden alınan haklarımızın verilmesini istiyoruz" dedi.

EYT İzmir yöneticilerinden Salih İrdem de şunları söyledi:

"EYT`liler mağdur edilmiş insanlar. Mağduriyetlerinin giderilmesi için çaba sarf ediyorlar. İzmir`in hemen hemen her ilçesinden arkadaşlarımız var. Hedefimiz, İstanbul`da milyonlar olmak ve Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini yapmak."

Başkan İduğ ile birlikte EYT`lilere destek için gelen CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın da şöyle konuştu:

"EYT Federasyonu gerçekten Türkiye`nin en büyük sivil toplum kuruluşu haline geldi. Arkadaşların bu haklı mücadelesinde CHP olarak yanlarındayız. Gerçekten büyük bir mücadele veriyorlar ve haklarını da alacaklar. Biz de kendilerini uğurlamaya ve yanlarında olduğumuzu göstermek için geldik."

Daha sonra Başkan İduğ ve Çapın, EYT`lileri İstanbul`a uğurladı. Başkan İduğ, "Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA