19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

TÜRK-İŞ’E BAĞLI TEK GIDA-İŞ SENDİKASI’NDA BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ


Türk-İş’e bağlı Tek Gıda-İş Sendikası 4. Olağan Genel Kurulu büyük Sürmeli Oteli’nde gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 

Tarih : 16 Mayıs 2022 Pazartesi 14:01   Okunma : 794

Türk-İş’e bağlı Tek Gıda-İş Sendikası 4. Olağan Genel Kurulu büyük Sürmeli Oteli’nde gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

GENEL MERKEZ TAM KADRO KATILDI

Divan Başkanlığını Tek Gıda İş Sendikası Teşkilatlandırma Sekreteri İbrahim Ören’in yaptığı genel kurulu saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Genel Kurula Tek Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, Türk-İş 4. Bölge temsilcisi Edip Gülnar, Tek Gıda- İş Genel Sekreteri Mustafa Akyürek, Genel Mali Sekreteri Ali Bükülmez, Genel Eğitim Sekreteri Kemal Köse, türk-İş’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları ile üyeler katıldı.

HEM EMEKÇİLERİMİZİ HEM DE ŞİRKETLERİMİZİ KORUDUK

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, Şube yönetimi olarak 4 yılı geride bıraktıklarını bu süre içinde yaşanılan sorunlara ortak çözüm üretmeyi, ben değil, biz olmayı öğrenmeye çalıştıklarını, her türlü yeni mücadele yolları içinde kendilerini gelişime açık bıraktıklarını vurguladı.  

Tek Gıda–İş Sendikası Adana Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Görev süremiz içerisinde yüksek enflasyon, hayat pahalılığı, doğal afet ve dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele etmek zorunda kaldık. Özellikle pandemi sürecinde emekçi kardeşlerimizin taleplerini karşılamak için mücadele vermekle kalmayıp bu süreçten bize bağlı şirketlerin işletmelerimizin de zarar görmemesi için ciddi mücadele verdik. Hem emekçilerimizi, hem şirketlerimizi koruduk.

İşçi sınıfının çıkar ve menfaatleri doğrultusunda alanlarda hangi şart ve koşullarda olursa olsun tüm emekçilerimizin sesi olduk. Bölgemizde yapılan tüm işçi örgütlenmelerinde konfederasyon sendika iş kolu gözetmeksizin yöneticilerimiz ve temsilcilerimizle birlikte destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar destek olmaya devam edeceğiz.

Genel başkanımızın, merkez yönetim kurulu üyelerimizin göreve geldiğimiz günden bu günden bu güne kadar bizlerin doğru kararlar almasında kendimizi geliştirmemizde tüm ekibimiz üzerinde büyük emek ve fedakârlıkları vardır. Öyle düşünüyorum ki, üyesi olduğumuz Tek Gıda-İş Sendikası’nın Genel Başkanımız Sayın Mustafa Türkel ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri dünyada kendi alanında sınıf mücadelesi içinde 30 örgütten bir tanesidir. İradesine hâkim olan, körü körüne bağlanmayan, düşünen, kendini geliştiren, kendine ve başaracağına inanan, hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini bilen, yalnız olmayı tercih etmeyen, dedikodu yapmayan ve en önemlisi egosunu eğiten bir kurumdur. Bizim üstümüze düşen de; Elazığ’da, Urfa’da, Adıyaman’da, Mersin’de ve Adana’da Tek Gıda-İş Sendikası’nın Genel Başkanı’na, Genel Merkez Yönetim Kurulu’na yakışan şekilde sendikamızı yerelde temsil etmektir.”

YÖNETİMİ KUTLADILAR, BAŞARI DİLEDİLER

Daha sonra konuşan Tek Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, emeğin en yüce değer olduğunu söyledi ve genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek Şube yönetimine başarılar diledi. Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise, çalışma hayatının çözüm bekleyen sorunlarını dile getirdi. Konuşmaların ardından seçi geçildi. 136 delegenin oy kullandığı genel kurulda mevcut Başkan İbrahim Sani Gökmen, kullanılan oyun tamamını alarak yeniden Şube Başkanı seçildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA