12 Aralık 2025 Cuma

13:15   MHP’LI FETI YıLDıZ: "TÜRKIYE’NIN TERÖRLE MÜCADELESI ’BEKA’ EKSENINDE KURUMSALLAŞMıŞ TARIHSEL BIR DEVLET REFLEKSIDIR"   13:11   DURUŞMA ’GEÇICI’ HAKIMLE YAPıLDı, İMAMOĞLU’NUN “BILIRKIŞI DAVASı” 108 GÜN SONRAYA ERTELENDI…   13:07   UĞUR DÜNDAR, MUSTAFA BALBAY VE YAVUZ OĞHAN, TÜYAP KITAP FUARı’NDA İBB STANDı’NDA OLACAK   13:02   CHP’LI KARASU’DAN KAHRAMANMARAŞ’TAKI TATBIKATA TEPKI: "EMEKÇININ TALEBI SUÇ DEĞILDIR"   11:55   MEZITLI BELEDIYESI ATıL ALANı DÖNÜŞTÜRDÜ, “YENI NESIL KITAP&KAFE” ARTıK HIZMETTE   11:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘KADıN DOSTU KENT’ POLITIKALARıNDA SAĞLAM ADıMLAR   16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı   15:12   CHP GENÇLIK KOLLARı, TUTUKLANAN TİP’LI 16 GENCI CEZAEVINDE ZIYARET ETTI   15:09   İZMIR’DE DİSK’IN EYLEMI 4. GÜNÜNDE... İŞÇILERDEN YÖNETIME ‘MASA’ ÇAĞRıSı   15:07   TUTUKLANAN MEHMET AKIF ERSOY: HAYATıMDA HIÇ UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADıM, GRUP SEKS IDDIALARıNıN HEPSI YALANDıR   10:45   TOROSLAR’DA ANNELERLE GÜÇLÜ MÜCADELE: ÇOCUKLAR ATÖLYEDE, VELILER SEMINERDE   09:21   “MERSIN KAN PORTAKALı AVRUPA YOLUNDA: COĞRAFI İŞARETLE KORUMA ALTıNDA”   16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK  
 
     
   

TÜRK-İŞ’E BAĞLI TEK GIDA-İŞ SENDİKASI’NDA BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ


Türk-İş’e bağlı Tek Gıda-İş Sendikası 4. Olağan Genel Kurulu büyük Sürmeli Oteli’nde gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 

Tarih : 16 Mayıs 2022 Pazartesi 14:01   Okunma : 1047

Türk-İş’e bağlı Tek Gıda-İş Sendikası 4. Olağan Genel Kurulu büyük Sürmeli Oteli’nde gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

GENEL MERKEZ TAM KADRO KATILDI

Divan Başkanlığını Tek Gıda İş Sendikası Teşkilatlandırma Sekreteri İbrahim Ören’in yaptığı genel kurulu saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Genel Kurula Tek Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, Türk-İş 4. Bölge temsilcisi Edip Gülnar, Tek Gıda- İş Genel Sekreteri Mustafa Akyürek, Genel Mali Sekreteri Ali Bükülmez, Genel Eğitim Sekreteri Kemal Köse, türk-İş’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları ile üyeler katıldı.

HEM EMEKÇİLERİMİZİ HEM DE ŞİRKETLERİMİZİ KORUDUK

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, Şube yönetimi olarak 4 yılı geride bıraktıklarını bu süre içinde yaşanılan sorunlara ortak çözüm üretmeyi, ben değil, biz olmayı öğrenmeye çalıştıklarını, her türlü yeni mücadele yolları içinde kendilerini gelişime açık bıraktıklarını vurguladı.  

Tek Gıda–İş Sendikası Adana Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Görev süremiz içerisinde yüksek enflasyon, hayat pahalılığı, doğal afet ve dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele etmek zorunda kaldık. Özellikle pandemi sürecinde emekçi kardeşlerimizin taleplerini karşılamak için mücadele vermekle kalmayıp bu süreçten bize bağlı şirketlerin işletmelerimizin de zarar görmemesi için ciddi mücadele verdik. Hem emekçilerimizi, hem şirketlerimizi koruduk.

İşçi sınıfının çıkar ve menfaatleri doğrultusunda alanlarda hangi şart ve koşullarda olursa olsun tüm emekçilerimizin sesi olduk. Bölgemizde yapılan tüm işçi örgütlenmelerinde konfederasyon sendika iş kolu gözetmeksizin yöneticilerimiz ve temsilcilerimizle birlikte destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar destek olmaya devam edeceğiz.

Genel başkanımızın, merkez yönetim kurulu üyelerimizin göreve geldiğimiz günden bu günden bu güne kadar bizlerin doğru kararlar almasında kendimizi geliştirmemizde tüm ekibimiz üzerinde büyük emek ve fedakârlıkları vardır. Öyle düşünüyorum ki, üyesi olduğumuz Tek Gıda-İş Sendikası’nın Genel Başkanımız Sayın Mustafa Türkel ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri dünyada kendi alanında sınıf mücadelesi içinde 30 örgütten bir tanesidir. İradesine hâkim olan, körü körüne bağlanmayan, düşünen, kendini geliştiren, kendine ve başaracağına inanan, hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini bilen, yalnız olmayı tercih etmeyen, dedikodu yapmayan ve en önemlisi egosunu eğiten bir kurumdur. Bizim üstümüze düşen de; Elazığ’da, Urfa’da, Adıyaman’da, Mersin’de ve Adana’da Tek Gıda-İş Sendikası’nın Genel Başkanı’na, Genel Merkez Yönetim Kurulu’na yakışan şekilde sendikamızı yerelde temsil etmektir.”

YÖNETİMİ KUTLADILAR, BAŞARI DİLEDİLER

Daha sonra konuşan Tek Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, emeğin en yüce değer olduğunu söyledi ve genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek Şube yönetimine başarılar diledi. Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise, çalışma hayatının çözüm bekleyen sorunlarını dile getirdi. Konuşmaların ardından seçi geçildi. 136 delegenin oy kullandığı genel kurulda mevcut Başkan İbrahim Sani Gökmen, kullanılan oyun tamamını alarak yeniden Şube Başkanı seçildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA