18 Aralık 2025 Perşembe

14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:50   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:53   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:30   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:10   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:20   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:52   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN`DAN TARSUS İDMAN YURDU`NA VERİLEN CEZAYA TEPKİ


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu ve Amed Sportif Faaliyetler 2.Lig, Play Off müsabakası sonrası TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından disiplin ihlali sebebiyle verilen cezanın siyasi bir karar olduğunu belirterek bir açıklama yaptı. Bozdoğan, “Sporun, Futbol Federasyonu eliyle siyasete alet edilmesi, Tarsus halkına yapılmış büyük bir hakaret olmakla birlikte, şampiyonluğa kenetlenmiş bir şehre kesilmiş en büyük ceza anlamı içermektedir” dedi.

 

Tarih : 18 Mayıs 2022 Çarşamba 17:31   Okunma : 1290

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu ve Amed Sportif Faaliyetler 2.Lig, Play Off müsabakası sonrası TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından disiplin ihlali sebebiyle verilen cezanın siyasi bir karar olduğunu belirterek bir açıklama yaptı. Bozdoğan, “Sporun, Futbol Federasyonu eliyle siyasete alet edilmesi, Tarsus halkına yapılmış büyük bir hakaret olmakla birlikte, şampiyonluğa kenetlenmiş bir şehre kesilmiş en büyük ceza anlamı içermektedir” dedi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 10 maçta 10 galibiyet alan ve son karşılaştığı Amedspor maçında galip gelerek kenti bayram havasına büründüren Tarsus İdman Yurdu`na çeşitli disiplin kuralları ihlal ettiği gerekçesi ile toplam 47 bin TL ceza ve resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası kesildi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan Cumhuriyetle yaşıt olan Tarsus İdman Yurdu kulübünün liglerde gösterdiği başarı sonrası kentin kenetlendiğini belirterek, “Sporun, Futbol Federasyonu eliyle siyasete alet edilmesi, Tarsus halkına yapılmış büyük bir hakaret olmakla birlikte, şampiyonluğa kenetlenmiş bir şehre kesilmiş en büyük ceza anlamı içermektedir” diye konuştu.

Başkan Bozdoğan şampiyonluk yolunda atılan bu dev adım sonrası böyle bir cezanın kabul edilemez olduğunu Tarsus İdman Yurdu`nu, eşi benzeri çok az görülen bir emek ve inanç ortaya koyarak, dişiyle tırnağıyla geldiği Play Off müsabakasında seyircisinden ayırmaya çalışmanın kabul edilebilir bir yanı olmadığını ifade etti.

“BUGÜN UTANÇ DUYDUĞUMUZ, NE AMAÇLA TEZGÂHLANDIĞINI ÇOK İYİ BİLDİĞİMİZ BU SİYASİ KARARI BOZACAK OLAN TARSUS İDMAN YURDU EMEKÇİLERİ VE SPORCULARIDIR”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan Tarsus İdman Yurdu`na inançlarının tam olduğunu belirterek, “Bugün, Türkiye Futbol Federasyonu, bu başarı ve kenetlenmeyi gölgeleyecek, takımımızın çeyrek finaldeki rakibi belirlendikten hemen sonra bu büyük heyecanı alt üst edecek skandal bir karara imza atarak, takımımızı 1 resmi müsabakada kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırmıştır. Değerli Tarsuslular, Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Taraftarı; gönlünüzü ferah tutunuz. Nasıl ki sabahın bir sahibi varsa Tarsus`un da bir sahibi var. Tarsus`un sahibi; bugün bu utanç ve haksızlık karşısında susan siyasi figürleri, Tarsuslu olmaktan başka Tarsus`a hiçbir hayrı dokunmayan vekilleri değil; Tarsus halkıdır. Tarsus İdman Yurdu`na hiçbir destek vermeyen Sivil Toplum Kuruluşları değil, Tarsus İdman Yurdu taraftarıdır. Bugün utanç duyduğumuz, ne amaçla tezgâhlandığını çok iyi bildiğimiz bu siyasi kararı bozacak olan Tarsus İdman Yurdu emekçileri ve sporcularıdır. Takımımızın türlü engellemelere, türlü türlü siyasi oyunlara rağmen şampiyon olarak şehre döneceğine olan inancımız tamdır” diye konuştu.

“TARSUS HALKININ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞINI VE KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN GEREKEN DERSİ VERECEĞİNİ BİLDİRİYORUZ”

Takımın tarih yazdığını ve buna engel olmaya çalışanların Tarsus tarafından unutulmayacağını belirterek, “Tarsus İdman Yurdu başarılarının taraflı tarafsız her siyasi dengeyi bozduğu, Tarsus halkının bu başarılarla kenetlenmesinin birçok siyasi figürü rahatsız ettiği, Takımımızın ve teknik heyetimizin Tarsus`ta tarih yazdığı bir süreci baltalayanları, bu haksızlığa sessiz kalanları, bu başarılara gölge düşürenleri Tarsus halkının hiçbir zaman unutmayacağını ve koşullar ne olursa olsun gereken dersi vereceğini bildiriyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA