22 Ocak 2026 Perşembe

17:04   KARTALKAYA OTEL YANGıNı FACIASıNıN 1. YıLı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "TURIZM BAKANı MEHMET NURI ERSOY, YARGıLANACAKTıR, YARGıLANMADAN BU DOSYA KAPANMAYACAK"   17:02   ÜMIT ÖZDAĞ: "MILLI BIRLIĞIMIZI EN FAZLA ZEDELEYEN HUSUSLARıN BAŞıNDA IKTIDARıN MUHALEFETE KARŞı UYGULADıĞı DÜŞMAN CEZA HUKUKU GELMEKTEDIR"   17:01   TURAN TAŞKıN ÖZER’DEN "SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK" AÇıKLAMASı: "TÜM KURUMLARıN ELINI TAŞıN ALTıNA KOYUP IVEDI KARARALAR ALMASı GEREKIR"   16:55   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIMSE BENIM KÜRT KARDEŞIMIN IRADESINI IPOTEK ALTıNA ALAMAZ, KÜRTLERIN TEK TEMSILCISIYMIŞ GIBI KONUŞAMAZ   12:37   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”   12:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EVLERE UZANAN SOSYAL DESTEK   12:24   MERSIN BELLEK OFISI KENT MIRASıNı GELECEK NESILLERE TAŞıYACAK   19:25   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:03   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı   18:05   “ÇUKUROVA KITAP FUARı’NDA YEREL KALEMLERDEN TARIHI DAYANıŞMA”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı   13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:08   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”  
 
     
   

AKSARAYLI ÇİFTÇİ: AK PARTİLELERE SÖYLEYİN. BEN ONLARA İKİ DÖNEM OY VERDİM. OYLARIMI GERİ İSTİYORUM


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aksaray`da çiftçilerin sorunlarını dinledi. Aksaraylı çiftçi Hamza Oflaz, Gürer`e, “Siz, Ankara`ya gidince AK Partililere söyleyin. Ben, onlara iki dönem oy verdim. Ben, oylarımı geri istiyorum" dedi.

 

Tarih : 18 Mayıs 2022 Çarşamba 18:10   Okunma : 1339

KEMAL ONUR ATALAY

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aksaray`da çiftçilerin sorunlarını dinledi. Aksaraylı çiftçi Hamza Oflaz, Gürer`e, “Siz, Ankara`ya gidince AK Partililere söyleyin. Ben, onlara iki dönem oy verdim. Ben, oylarımı geri istiyorum" dedi.

Ömer Fethi Gürer, CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ile birlikte Aksaray`ın Yeşitepe beldesinde çiftçileri ziyaret etti. Gürer`e yaşadıkları sorunları anlatan 64 yaşındaki çiftçi Hamza Oflaz, şunları söyledi: 

"AÇ ADAMIN GÖZÜNÜN IŞILTISI MI OLUR"

"Bizim neslimiz, babadan bu yana hep sağa oy verdi. İnanın böyle bir dönem, böyle bir devir görmedik. 6 çocuk babasıyım. 15 baş hayvanım vardı, 4 baş hayvanım kaldı. Bir tanesini de bugün satacağım. Sayın Milletvekili, siz, Ankara`ya gidince AK Partililere söyleyin. Ben, onlara iki dönem oy verdim. Ben, oylarımı geri istiyorum. Bir bakan kalkıyor, ‘Gözlerimin içine bak, ışıltısına bak` diyor. Allah aşkına, bizim gözlerimizin ışıltısına bakan ne görür? Aç adamın gözünün ışıltısı mı olur? Keşke babadan oy vermeseydik."

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, "Senin güvenini kötüye kullananlar düşünsün. Sizin ne suçunuz var" dedi.

"Tarımın, geçimin siyaseti olmaz" diyen Ömer Fethi Gürer de çiftçiliğin çok zor şartlar altında yapıldığını belirtti. Gürer, "Çiftçilerin durumlarını yerinde tespit etmek için geldiğimiz yerlerde genelde vatandaşlarımıza hangi siyasi görüşte olup olmadığını sormuyoruz. Onların dertlerini dinliyoruz. 65 yaşında ekmeğini topraktan kazanan bu çiftçimizin serzenişi ülkemizdeki bütün çiftçilerimizin ortak sorunudur" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA