15 Eylül 2025 Pazartesi

22:59   MERSIN’DE TOPRAK KAZANıYOR, İNCIRLE GELECEK YEŞERIYOR!   22:25   ZEYTIN KıYıMı BAŞLADı: AKBELEN’DE DIRENIŞ ÇAĞRıSı!   20:10   SILIFKE CEMIL SUNGUR’A GÖZYAŞLARıYLA VEDA ETTI: BIR DEĞER SESSIZCE UĞURLANDı   11:50   TANDOĞAN’DA TARIH YAZıLDı: CHP’DEN VESAYETE KARŞı DEMOKRASI MANIFESTOSU   11:41   CHP KURULTAYı DAVASı BIR KEZ DAHA ERTELENDI   11:10   MESKİ’DEN ERDEMLI’YE ALTYAPı VE ASFALT ATAĞı: KARGıPıNARı YEPYENI YOL AĞıNA KAVUŞTU   21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:55   MEZITLI’DE KAZA!   16:21   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:39   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:32   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”   11:09   KıRSALDA KÜLTÜR RÜZGARı: MERSIN’IN YAYLA KONSERLERI KOCAYER’DE COŞKUYLA YANKıLANDı   23:56   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: “12 EYLÜL REJIMI KÖKTEN TASFIYE EDILMELI”   14:26   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MINIK ÇEVRECI ARAS KAYRETLI ILE BULUŞTU   14:24    ALI BOZAN: “AKDENIZ’IN SEÇILMIŞLERININ CEZAEVINDE TUTSAK EDILDIĞI HER BIR GÜN SUÇ IŞLENIYOR”   14:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÖĞRENCILERE KıRTASIYE DESTEĞI BAŞVURULARı BAŞLADı  
 
     
   

DEPREM KOMİSYONU`NUN CHP`Lİ ÜYELERİNDEN “BAYRAKLI ÇIKARMASI”


Türkiye Büyük Millet Meclisi Deprem Araştırma Komisyonu`nun CHP`li üyeleri Gökan Zeybek, Ulaş Karasu ve Kamil Okyay Sındır, Bayraklı depremi sonrası yapılan deprem konutlarında ve rezerv alanda yapımı devam eden binalarda incelemelerde bulundu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal`ı da ziyaret eden heyet, depremzedelerin kredi beklentileri ve mülkiyet hakları ile ilgili sorunların takipçisi olduklarını söyledi. Başkan Sandal, “Depremzedelerin sesine kulak verilmeli” dedi.

 

Tarih : 17 Haziran 2022 Cuma 12:50   Okunma : 692

Türkiye Büyük Millet Meclisi Deprem Araştırma Komisyonu`nun CHP`li üyeleri Gökan Zeybek, Ulaş Karasu ve Kamil Okyay Sındır, Bayraklı depremi sonrası yapılan deprem konutlarında ve rezerv alanda yapımı devam eden binalarda incelemelerde bulundu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal`ı da ziyaret eden heyet, depremzedelerin kredi beklentileri ve mülkiyet hakları ile ilgili sorunların takipçisi olduklarını söyledi. Başkan Sandal, “Depremzedelerin sesine kulak verilmeli” dedi.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu`nun CHP`li üyeleri, 30 Ekim İzmir depremi sonrası, proje alanında ve rezerv alanda TOKİ tarafından yapılan binalarda incelemelerde bulundu.

Yaşanan sorunlar ve ortaya çıkan mağduriyetler konusunda vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirten heyet, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal`ı da belediyede ziyaret etti.

Başkan Sandal, depremzedelerin bir türlü çözülemeyen kredi problemleri ve mülkiyet hakları konusunda milletvekillerini bilgilendirdi.

“DEPREMZEDELERE KULAK VERİLMELİ”

Başkan Sandal, “Deprem anından bu yana hem Bayraklı Belediyesi olarak hem de Cumhuriyet Halk Partisi olarak depremzedelerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kıymetli milletvekillerimizle süreci paylaştık. Sorunları, mağduriyetleri anlattık. Onlar da TBMM düzeyinde konuyu takip ediyorlar. Depremin yaraları sarılmak isteniyorsa, depremzedelerimizin sesine kulak verilmeli, kredi ve mülkiyet hakları konusu bir an önce çözüme kavuşturulmalı” dedi.

 

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA