7 Nisan 2026 Salı

17:01   MERSIN’DE DEV PRÖMIYER: EFSANEVI SILAHŞÖR CYRANO BU KEZ BALE ADıMLARıYLA DÖNÜYOR!   16:16   DILEK KAYA İMAMOĞLU: “SILIVRI 1 NO’LU SALON’DA TARIHE GEÇECEK BIR HUKUK GARABETI YAŞANıYOR”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSRAIL BAŞKONSOLOSLUĞU’NA SALDıRı GIRIŞIMI AÇıKLAMASı: “HANGI GEREKÇEYLE VE KIME YÖNLENDIRILIRSE YÖNLENDIRILSIN KıNıYORUZ”   15:34   MAHMUT TANAL’DAN "ÜSKÜDAR BELEDIYESI’NE OPERASYON" AÇıKLAMASı: "BIZ BU HUKUKI OLMAYAN, KEYFI VE SIYASI SORUŞTURMALARDAN ALNıMıZıN AKıYLA ÇıKACAĞıZ"   15:29   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN SAVCıLıĞA: “BU DAVA ÇÖKMÜŞTÜR. ÇÖKEN BIR ŞEY DAHA VARDıR, O DA IDDIA MAKAMıDıR”   14:14   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA ÇATıŞMA... VALI DAVUT GÜL: "TERÖRISTLERDEN BIRISI ÖLDÜRÜLDÜ, IKI TERÖRIST DE YARALı OLARAK ETKISIZ HALE GETIRILDI"   14:12   MESLEK FABRIKASı DIRENIŞI DEVAM EDIYOR… İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY: "BU ŞEHIR, OLDUBITTILERE TESLIM EDILEMEZ"   14:11   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA SILAH SESLERI... ADALET BAKANı GÜRLEK: "İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı TARAFıNDAN SORUŞTURMA BAŞLATıLDı"   13:59   YEREBATAN SARNıCı VAKıFLARA TESCIL EDILDI: İBB, MÜLKIYET DEVRINE ILIŞKIN TÜM HUKUKI HAKLARıNı KULLANACAK   13:58   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA SILAH SESLERI DUYULDU   13:52   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN GERGIN BAŞLADı... SAVCıDAN EKREM İMAMOĞLU’NA: “HADDINIZI AŞARSANıZ, HADDINIZI BILDIRIRIZ”   10:10   MERSIN’DE O HASTALıĞA SAHIP OLANLARA BÜYÜK MÜJDE! 450 KOLI ÜCRETSIZ DAĞıTıLDı   09:34   MERSIN’DE ‘DILEK AĞACı’ DALLARı ÇOCUKLARıN HAYALLERIYLE ÇIÇEK AÇTı! AVUKATLAR SEFERBER OLDU   01:01   TARSUS’TA MASA BAŞı DÖNEMI BITTI! BAŞKAN BOLTAÇ: BU KENTI SOKAKTAN GELEN BILGIYLE YÖNETIYORUZ   20:20   TOROSLAR’DA 30 YıLLıK TABU YıKıLDı! BAŞKAN YıLDıZ BILANÇOYU AÇıKLADı: BIR DELIKLI KURUŞU YEDIRMEYECEĞIZ   20:17   MERSIN İHRACATTA REKORA KOŞUYOR: 2026’NıN İLK ÇEYREĞINDE 950 MILYON DOLARLıK DEV ATAK!   19:40   MERSIN’DE ‘SEÇER’ MODELI DALGA DALGA YAYıLıYOR: BUGÜN SANDıK KONSA YÜZDE 70 ALıRıZ!   12:53   MUTFAKTAKI YANGıNA ENERJI ODUNU! GÜLCAN KıŞ’TAN SERT TEPKI: ZAM ŞIMDI, BEDEL KıŞıN ÖDENECEK!   11:08   MERSIN’DE ENGELSIZ DEVRIM: 29 BIN YURTTAŞıN HAYATı BU MERKEZLERLE DEĞIŞIYOR!   11:05   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN SERT YARGı ÇıKıŞı: SISTEMDE AĞıR TAHRIBAT VAR!  
 
     
   

DEPREM KOMİSYONU`NUN CHP`Lİ ÜYELERİNDEN “BAYRAKLI ÇIKARMASI”


Türkiye Büyük Millet Meclisi Deprem Araştırma Komisyonu`nun CHP`li üyeleri Gökan Zeybek, Ulaş Karasu ve Kamil Okyay Sındır, Bayraklı depremi sonrası yapılan deprem konutlarında ve rezerv alanda yapımı devam eden binalarda incelemelerde bulundu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal`ı da ziyaret eden heyet, depremzedelerin kredi beklentileri ve mülkiyet hakları ile ilgili sorunların takipçisi olduklarını söyledi. Başkan Sandal, “Depremzedelerin sesine kulak verilmeli” dedi.

 

Tarih : 17 Haziran 2022 Cuma 12:50   Okunma : 732

Türkiye Büyük Millet Meclisi Deprem Araştırma Komisyonu`nun CHP`li üyeleri Gökan Zeybek, Ulaş Karasu ve Kamil Okyay Sındır, Bayraklı depremi sonrası yapılan deprem konutlarında ve rezerv alanda yapımı devam eden binalarda incelemelerde bulundu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal`ı da ziyaret eden heyet, depremzedelerin kredi beklentileri ve mülkiyet hakları ile ilgili sorunların takipçisi olduklarını söyledi. Başkan Sandal, “Depremzedelerin sesine kulak verilmeli” dedi.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu`nun CHP`li üyeleri, 30 Ekim İzmir depremi sonrası, proje alanında ve rezerv alanda TOKİ tarafından yapılan binalarda incelemelerde bulundu.

Yaşanan sorunlar ve ortaya çıkan mağduriyetler konusunda vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirten heyet, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal`ı da belediyede ziyaret etti.

Başkan Sandal, depremzedelerin bir türlü çözülemeyen kredi problemleri ve mülkiyet hakları konusunda milletvekillerini bilgilendirdi.

“DEPREMZEDELERE KULAK VERİLMELİ”

Başkan Sandal, “Deprem anından bu yana hem Bayraklı Belediyesi olarak hem de Cumhuriyet Halk Partisi olarak depremzedelerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kıymetli milletvekillerimizle süreci paylaştık. Sorunları, mağduriyetleri anlattık. Onlar da TBMM düzeyinde konuyu takip ediyorlar. Depremin yaraları sarılmak isteniyorsa, depremzedelerimizin sesine kulak verilmeli, kredi ve mülkiyet hakları konusu bir an önce çözüme kavuşturulmalı” dedi.

 

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA