12 Mayıs 2026 Salı

10:10   HAYATI İLAÇTA BÜYÜK KRIZ: CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKANLıĞA ACIL ÇAĞRı! ’YAŞAM KAYBı RISKI VAR!’   10:05   TÜRKIYE’YE KAYNAĞı BELIRSIZ PARA GIRIŞI MI BAŞLıYOR? MECLIS’TE TANSIYON YÜKSEK: ’9. KEZ VARLıK BARıŞı’ KRIZI!   09:45   CANNES’DA YAPAY ZEKA AMBARGOSU VE BEKLENMEDIK "HıZLı VE ÖFKELI" SÜRPRIZI: 79. FESTIVAL BAŞLADı!   09:37   ATEŞ SAVAŞÇıLARı MERSIN’DE BULUŞTU: ATA EĞITIM MERKEZI TÜRKIYE’NIN ‘AFET ÜSSÜ’ OLUYOR!   08:50   HEMŞIRELERDEN 12 MAYıS’TA SERT ÇıKıŞ: ’ALKıŞ DEĞIL, İNSANCA YAŞAM İSTIYORUZ!’   05:10   MERSIN İL BAŞKANı NESRIN VURAL: ESNAF BITTI, HALK BÜYÜK BIR CENDERENIN IÇINDE   23:42   BAŞKAN SEÇER RAKAMLARLA KONUŞTU: ’MERSIN’DE SU MALIYETININ ALTıNDA SATıLıYOR!’   23:34   AFYONKARAHISAR’DA SIYASI DEPREM! CHP’DEN BURCU KÖKSAL’A SERT PROTESTO: ’HALKıN ARASıNA NASıL ÇıKACAKSıN?’   23:26   SIYASET KULISI BU HABERLE ÇALKALANıYOR! BURCU KÖKSAL CHP’DEN İSTIFA EDIP AK PARTI’YE GEÇIYOR: ’İÇIM ÇOK RAHAT’   23:13   MERSIN’DE VIZYON GÜNÜ! BAŞKAN SEÇER HEM MÜJDEYI VERDI HEM ÇAĞRı YAPTı: ’BÜYÜYORUZ, KAZANDıRıYORUZ!’   16:25   CHP, BURCU KÖKSAL’ı KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE DISIPLINE SEVK ETTI   16:23   “CASUSLUK” DAVASıNDA ILK DURUŞMA... EKREM İMAMOĞLU: "CASUSLUK IFTIRASı ARTıK BAŞKA BIR AŞAMADıR, AKLıN VE CIDDIYETIN TAMAMEN TERK EDILMESIDIR"   16:19   YAVAŞ’TAN ANKARA VALISI CANBOLAT’A HAYıRLı OLSUN ZIYARETI   16:15   ŞANLıURFA VALILIĞI: YARıNDAN ITIBAREN SURIYE ARAP CUMHURIYETI’NE PASAPORT ILE GIRIŞ VE ÇıKıŞ IŞLEMLERI BAŞLATıLACAK   16:13   FATIH ERBAKAN: BIBERIN, DOMATESIN FIYATı SAVAŞTAN DEĞIL; SIZIN BORÇ-FAIZ-ZAM-VERGI EKONOMINIZ YÜZÜNDEN YÜKSELIYOR   16:03   MERSIN’IN EN BÜYÜK KURBAN SATıŞ ALANLARıNDAN BIRI TOROSLAR’DA HIZMETE HAZıRLANıYOR   15:27   AKBELEN SAVUNUCUSU ESRA IŞıK HAKKıNDA TAHLIYE KARARı   15:25   “CASUSLUK” DAVASıNDA ILK DURUŞMA... SANıK GÜN, ETKIN PIŞMANLıK SORULARıNA "HATıRLAMıYORUM" YANıTıNı VERDI   15:23   “CASUSLUK” DAVASıNDA ILK DURUŞMA... SANıK HÜSEYIN GÜN: "AÇıK KAYNAKLARDAN ÜCRETSIZ SOSYAL MEDYA ANALIZI YAPTıRDıM. OLAYıN ÖZÜ BU"   15:21   CHP’LI KıŞ: "ASGARI ÜCRETLI, DAHA MAAŞı CEBINE GIRMEDEN BORCUNU DÜŞÜNMEYE BAŞLıYOR"  
 
     
   

TURKCELL VADİ ‘de EMİR CAN İĞREK


Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ’de pazar akşamı Emir Can İğrek sahne aldı.

 

Tarih : 20 Haziran 2022 Pazartesi 21:30   Okunma : 4633

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ’de pazar akşamı Emir Can İğrek sahne aldı. Sanatçının sevenleri konser öncesi uzun kuyruklar oluşturdu.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor.

Pazar akşamı müzik sahnesinin yeni jenerasyon temsilcilerinden Emir Can İğrek Kor, Beyaz Skandalım, Nalan, Müzik Kutusu, Gönül Davası gibi şarkılarıyla gönüllerde birkez daha taht kurdu.

Bir röportajında ‘Konserler bizim bu dünyadan başka bir dünyaya geçtiğimiz yer. Biz sahnede öyle hissediyoruz ve seyirci için de öyle hissetmesini istiyoruz’ diyen sanatçı farklı tarzı ve içinize işleyen ses tonuyla, bu akşam da seyircilere birbirinden keyifli şarkılarıyla müzik dolu bir gece yaşattı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA