8 Ocak 2026 Perşembe

16:38   ABD’NIN MINNEAPOLIS KENTINDE GÜMRÜK MUHAFAZA GÖREVLISI TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN KADıNıN ÜÇ ÇOCUK ANNESI OLDUĞU ÖĞRENILDI   16:35   DEM PARTI’DEN TBMM’DE ’HALEP’ TEPKISI: "BUGÜN TÜRKIYE’YE DÜŞEN ORADAKI ÇETELERIN SıRTıNı SıVAZLAMAK DEĞILDIR"   15:21   ÜMIT ÖZDAĞ: “PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SURIYE ÜZERINDEN MEŞRULAŞTıRMA GIRIŞIMI, TÜRKIYE’YE KURULMUŞ BIR SIYASI TUZAKTıR”   15:15   CHP’DEN İYİ PARTI’YE ZIYARET... TURHAN ÇÖMEZ: "30 MILYON VATANDAŞ AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA YAŞıYORSA, IKTIDAR SAHIPLERININ HESAP VERMESI GEREKIR"   15:13   19 MART EYLEMLERINDE GÖZALTıNA ALıNAN ODTÜ ÖĞRENCILERI BERAAT ETTI   15:01   NUMAN KURTULMUŞ: SANKI MECLIS’TE TECAVÜZ VE ISTISMAR HER GÜN OLUYORMUŞ GIBI BIR ALGıYı ORTAYA KOYMAK TBMM’YE HAKARETTIR   14:58   CHP’DEN YENI YOL GRUBU’NA ZIYARET… GÖKHAN GÜNAYDıN: "16 MILYON EMEKLIMIZ KAN AĞLARKEN, MECLIS’IN, TÜRKIYE’NIN GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLMASı GEREKIR"   14:57   CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARı 16-18 OCAK’TA MERSIN’DE BIR ARAYA GELECEK   13:42   “TOROSLAR’DA ORTAK AKıL BELEDIYECILIĞI: BAŞKAN YıLDıZ, KıRSAL MAHALLELERDE ÇÖZÜM İÇIN SAHADA”   13:36   “METIN GÖKTEPE’NIN 30. YıLıNDA: BASıN ŞEHITLERINE SAYGı VE MINNET”   13:32   “ÇIĞ SÜT FIYATı ÜRETICIYI ZORLUYOR: GÜRER’DEN SERT TEPKI!”   13:25   YENIŞEHIR’DE 2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: MECLISTEN TEMIZLIK VE YEŞIL KENT VIZYONU!   13:19   “GENÇLERE MÜJDE DEĞIL, GEÇIM HESABı: GÜLCAN KıŞ’TAN SERT TEPKI”   13:11   MERSIN’DE ÇEVRE SEFERBERLIĞI: BÜYÜKŞEHIR DOĞAYı 7/24 KORUYOR   13:11   MERSIN’DE ÇEVRE SEFERBERLIĞI: BÜYÜKŞEHIR DOĞAYı 7/24 KORUYOR   12:47   “ADANA İSTIKLÂL MADALYASı’Nı BEKLIYOR: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN MECLIS KÜRSÜSÜNDE ÖZGÜRLÜK VE ADALET ÇAĞRıSı”   11:34   “KARAKAS’TA BINLERCE KIŞI AYAKTA: MADURO VE FLORES İÇIN ÖZGÜRLÜK ÇAĞRıSı”   09:12   “AVUKAT ZEKERIYA POLAT’A SILAHLı SALDıRı: TBB’DEN CEZASıZLıK POLITIKALARıNA SERT TEPKI”   09:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 8.600 ÖĞRENCIYE ÜCRETSIZ SıNAV DESTEĞI   07:15   FATIH ÖZCAN GÜVEN TAZELEDI: 246 OYLA YENIDEN BAŞKAN SEÇILDI  
 
     
   

LÖSEV BÜYÜK AİLE KUCAKLAŞMASI İSTANBUL’DA


LÖSEV, 25 Haziran Cumartesi günü İstanbul’da 21. Uluslararası Lösemili Çocuklar Ayı kapsamında “Büyük LÖSEV Ailesi Buluşması” ile lösemi ve kanserle savaşan çocuklara motivasyon etkinliği gerçekleştirecek.

 

Tarih : 22 Haziran 2022 Çarşamba 17:23   Okunma : 2136

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 3-25 Haziran arası 21. Uluslararası Lösemili Çocuklar Ayı ile birbirinden farklı etkinliklerle çocukluk çağı kanserleri içinde en sık görülen lösemiye dair farkındalık yaratma çalışmalarına devam ediyor. 25 Haziran’da gerçekleştirilecek kapanış etkinliği“Büyük Aile Kucaklaşması” ile de Türkiye genelinden LÖSEV’e kayıtlı binlerce aile bir araya gelecek. Beşiktaş Akatlar Spor Salonu’nda gerçekleşecek etkinlikte aileler ve çocuklar dans gösterileri ve konserlerle eğlenceli vakit geçirecekler. Kucaklaşmada iyileşmiş çocuklar dans gösterisi yaparken çocukların anneleri ise koro dinletisi ile etkinliğe renk katacak. İyileşmiş gençlerin hikâyelerini de anlatacağı toplanmada devlet sanatçısı Armağan Elçi konser verecek. Ardından son yıllarda yaptıkları şarkılarla yüzlerce milyon dinlenme sayılarına ulaşan DJ ve prodüktör ikilisi Arem Özgüç & Arman Aydın Büyük LÖSEV Ailesine müzik dolu anlar yaşatacak.

Önce Bilim insanları LÖSANTE’de toplandı

Uluslararası Lösemili Çocuklar Ay kapsamında3-4 Haziranda farklı ülkelerden onkoloji alanında çalışmaları olan bilim insanlarının Ankara LÖSANTE Hastanesinde gerçekleştirdiği “Uluslararası Kanser ve Yaşam Sempozyumu” ile başlamıştı. Aralarında Milano-Bicocca Üniversitesi’nden Prof. Andrea Biondi, Duisburg-Essen Üniversitesi’nden Prof. Dirk Reinhardt gibi isimlerin de bulunduğu 5 farklı ülkeden biraraya gelen bilim insanları lösemi ve kanser tedavisi süreçleri, gelişen teknolojilerle ve erken teşhislerle tedavi imkânları, moral ve motivasyonu yüksek tutmanın kanserle savaşmada önemi gibi konuların üzerinde durdu.

5 bin LÖSEV’li Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda

Ardından yine bu etkinlikler zinciri kapsamında Türkiye genelinden katılan 5 bini aşkın lösemi ve kanser hastası çocuk, aile ve gönüllüyle birlikte Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.  Çanakkale’den Maraş’a, Samsun’dan Adana’ya farklı illerin katılımı ile gerçekleşen ziyarete tedavisi beli bir aşamaya gelmiş lösemi ile mücadele eden çocuklar da katıldı. Binlerde katılımcı Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerini sunarak bu ülkenin gençleri, çocukları ve ebeveynleri olarak emanetine sahip çıkmaya söz verdi. Kapanış töreni 25 Haziran’daki etkinliğe 3 bin 500 kişilik katılımın gerçekleşmesi bekleniyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA