1 Mayıs 2026 Cuma

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

AYLİN NAZLIAKA: ANKARA YENİDEN DEMOKRASİNİN KALBİ OLACAK


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, yarın Ankara`nın bütün ilçelerinde eş zamanlı saha çalışması yapacaklarını duyurdu. Nazlıaka, “Örgütlü gücümüzle sahalarda olacağız. Yasama, yürütme ve yargının merkezi olan Ankara, yeniden demokrasinin kalbi olacak” dedi.

 

Tarih : 2 Temmuz 2022 Cumartesi 11:11   Okunma : 1207

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, yarın Ankara`nın bütün ilçelerinde eş zamanlı saha çalışması yapacaklarını duyurdu. Nazlıaka, “Örgütlü gücümüzle sahalarda olacağız. Yasama, yürütme ve yargının merkezi olan Ankara, yeniden demokrasinin kalbi olacak” dedi.

Nazlıaka; milletvekili, Parti Meclisi, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyelerinin katılacağı saha çalışması için Genel Merkez önünden 12 ayrı aracın eş zamanlı hareket edeceğini aktardı. `YaşamHak` otobüsü ile saha çalışması yapan Nazlıaka, `Ankara`da çalınmadık kapı bırakmamak` hedeflerinin olduğunu açıkladı. Ankara`nın bütün ilçelerinde alanlara çıkacaklarını bildiren Nazlıaka, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Parti Meclisi üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyelerimiz, Ankara İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Ankara Kadın Kolları İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz, Kadın Kolları ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz, mahalle temsilcilerimizle alanda olacağız. Saat 08.45`te, Genel Merkez önünden 12 ayrı araçla hareket edeceğiz.

Ankara il örgütümüzle detaylı bir çalışma yaptık, pilot mahalleler belirledik. Özellikle oyumuzun az olduğu ya da üyelerimizin olmadığı yerleri seçtik. Bu mahalleleri kapı kapı dolaşacağız. Daha önce yedi günde Ankara`nın 13 ilçesini ziyaret etmiştik. Şimdi bir günde bütün ilçelerde eş zamanlı çalışma yapacağız.

Ankara kuruluşun kalbi, kurtuluşun aklıdır. Yerel seçimlerde başkentimizde yaşanan değişimi genel seçime de taşıyacağız. Örgütlü gücümüzle sahalarda olacağız. Yasama, yürütme ve yargının merkezi olan Ankara, yeniden demokrasinin kalbi olacak.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA