23 Aralık 2025 Salı

17:02   TOROSLAR’DA YÜZ GÜLDÜREN SÖZLEŞME   16:56   SıCAK ÇORBA İKRAMı İÇIN İLK DURAK: TARSUS’UN KADIM MEKANı ULU CAMII   16:54   ÖLDÜRÜLEN HIRANUR AYGAR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   12:44   MERSIN’IN KALBI YENI YıL IŞıKLARıYLA PARLıYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN SÜRDÜRÜLEBILIR SÜSLEMELER   12:15   “AMERIKA MATEMATIK OLIMPIYATLARı ŞAMPIYONU ELIF EYLÜL, TARSUS’UN GURURU OLDU”   11:40   “ADALET İÇIN YÜRÜYORUZ: DİSK’IN ANKARA YOLCULUĞU ESKIŞEHIR’DE SES GETIRDI”   10:18   “MESKİ’DEN MEZITLI’YE ÇIFTE YATıRıM: İÇME SUYU VE ASFALT ÇALıŞMALARı EL ELE”   19:59   TOROSLAR’DA KıRSALA GÜVENLI ULAŞıM: DORUKLU MAHALLESI ASFALTLA BULUŞTU   19:50   “2,7 TRILYONLUK AÇıĞıN BEDELI HALKıN SıRTıNDA”   19:40   MÜSİAD BAŞKANı KAYAN: MERSIN EKONOMISI TÜRKIYE’NIN LOKOMOTIFI   19:29   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN BALıKÇıLARA CAN SUYU: 772 KIŞIYE EKIPMAN DESTEĞI”   19:05   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:33   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:23   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:05   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   02:57   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR  
 
     
   

İYİ PARTİLİ SUNAT: “TÜRK OCAĞI`NIN `İSLAM SEMPOZYUM`U ÇARPITILDI”


İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat, “Türk Ocağı her konuda, ülkenin meseleleri konusunda, özellikle kültürel konularda, İslam konusunda toplantılar yapıyor. Bu çalıştay da İslam Sempozyumu, bu yönleriyle gündeme gelmedi, Sayın Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu`nun orada bulunmuş olması gündeme getirildi, çarpıtıldı. Türk Ocağı siyasi konularda ayrım yapmadan bütün siyasileri davet etmesi gereken bir ocaktır, kültür ocağıdır” dedi.

 

Tarih : 3 Temmuz 2022 Pazar 14:26   Okunma : 639

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat, “Türk Ocağı her konuda, ülkenin meseleleri konusunda, özellikle kültürel konularda, İslam konusunda toplantılar yapıyor. Bu çalıştay da İslam Sempozyumu, bu yönleriyle gündeme gelmedi, Sayın Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu`nun orada bulunmuş olması gündeme getirildi, çarpıtıldı. Türk Ocağı siyasi konularda ayrım yapmadan bütün siyasileri davet etmesi gereken bir ocaktır, kültür ocağıdır” dedi.

Türk Ocakları`nın 110. Kuruluş yıl dönümünde düzenlenen İslam Sempozyumu ile ilgili tartışmayı KRT TV`de Semra Topçu`nun hazırlayıp sunduğu Haftanın Panoraması programında değerlendiren İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat, Türk Ocaklarında yıllarca kadın heyeti başkanlığı yaptığını belirtti. Sunat, şunları söyledi:  

“Türk Ocaklarında yıllarca kadın heyeti başkanlığı yapmış birisi olarak söylemek isterim, Türk Ocağı her konuda, ülkenin meseleleri konusunda, özellikle kültürel konularda, İslam konusunda toplantılar yapıyor. Bu çalıştay da İslam Sempozyumu. Daha önce de Kartal Belediyesi iş birliği ile yapılmış, bütün Türk coğrafyası ve İslam aleminden gelen bilim insanlarının, akademisyen ve din insanlarının düzenlemiş olduğu bir çalıştay bu. Bu yönleriyle gündeme gelmedi, Sayın Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu`nun orada bulunmuş olması gündeme getirildi, çarpıtıldı.

“ZEHİRLİ BİR DİLİN SONUÇLARIDIR BUNLAR”

Bu durum Türkiye`nin gelmiş olduğu kutuplaşmayı ortaya koyuyor aslında yani ya bir taraf olacaksın ya bir başka taraf olacaksın gibi bur durum söz konusu oluyor. Doğru değil bu. Türk Ocağı siyasi konularda ayrım yapmadan bütün siyasileri davet etmesi gereken bir ocaktır, kültür ocağıdır. Ötekileşmiş, kutuplaştırılmış, kamplaştırılmış bir dilin, zehirli bir dilin sonuçlarıdır bunlar. Bundan çıkar sağlamaya çalışan bu ülkeyi yönetenlerin ülkeyi getirdiği noktadır bu nokta. Kraldan çok kralcılıktır.”

NE OLMUŞTU?

Türk Ocakları`nın kuruluşunun 110. yıldönümünde İstanbul Şubesi, 27 Haziran`da `Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları-2` başlıklı sempozyum düzenlemişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin (İBB) desteğiyle organize edilen sempozyumda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuşmacı olarak yer almıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi birlikte ‘İslam Sempozyumu` düzenleyen Türk Ocakları İstanbul Şube Yönetimi, Türk Ocakları Genel Merkez tarafından görevden alınmıştı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA