2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

29 AYRI ATAMA KARARI RESMİ GAZETE`DE


Resmi Gazete`de yayınlanan atama kararları ile Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı`nın aralarında bulunduğu birçok kamu kurum ve kuruluşlarına atamalar yapılırken, bazı üst düzey bürokratlar da görevden alındı. Devlet Demiryolları İşletmesi`nin (TCDD) yeni Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Pezük oldu.

 

Tarih : 6 Ağustos 2022 Cumartesi 11:38   Okunma : 600

Resmi Gazete`de yayınlanan atama kararları ile Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı`nın aralarında bulunduğu birçok kamu kurum ve kuruluşlarına atamalar yapılırken, bazı üst düzey bürokratlar da görevden alındı. Devlet Demiryolları İşletmesi`nin (TCDD) yeni Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Pezük oldu.

Bugünkü Resmi Gazete`de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı 29 ayrı atama kararı yayınlandı.

- Adalet Bakanlığı Adalet Başmüfettişliklerine Onur Utku Sevim, Yılmaz Genç, Sefa Çınar, Barış İntepe ve Sinan Dursun atandı.

- Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları üyeliğine Hasan Turan Karatepe getirildi.

- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü`ne Filiz Kayacı Boz atandı.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Başmüfettişliği`ne Özgür Ünver atandı.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Müfettişliklerine Emrah Kürşat Çakır, Mehmet Asalıoğlu, Muhammed Raşid Karaman, Münevver Yıldız, Nazlı Hilal Dükünlü, Okan Karagülle, Özhe Ayhan Çulha, Reşat Akyüz getirildi.

- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Başmüfettişliği`ne Rıza Kaya atandı.

- Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı`na Mithat Yüksel atandı.

- Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü`ne Vedat Yanık getirildi.

- Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı`na Kazım Özgür atandı.

- Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı`na Veli Altundağ atandı.

- Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı`na Murat Selçuk Taşkıran getirildi.

- Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı`na Ali Serkan Erdoğan atandı.

- Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcılıklarına Enes Engin, Fatih Şen, Halil Gümüş, Murat Kerim Erdüzen, Sedat Akmeşe, Samet Tecimen atandı. 

 - Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliği`ne Maksut Küçük getirildi.

 - Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği`ne Fatih Mehmet Bal atandı.

- Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü`ne Mehmet Mazak atandı.

- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığı`na Hande Merçan Aygen getirildi.

- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başmüfettişliği`ne Muhammed Vahit Özkan atandı.

- Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Mustafa Bankaoğlu getirildi.

HASAN PEZÜK YENİ TCDD GENEL MÜDÜRÜ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

- TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı`na Hasan Pezük atandı.

- TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü`ne ve Yönetim Kurulu Başkanlığı`na da Ufuk Yalçın getirildi.

7 KİŞİ GÖREVDEN ALINDI

Cumhurbaşkanı kararıyla 7 üst düzey bürokrat da görevden alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Özdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Müfettişi Sabri Akdeniz Sarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Çakır, Kültür ve Turizm Bakanlığı Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Akçay, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Üyeleri Bülent Dilmaç ve Mehmet Karataş ve Tarım ve Orman Bakanlığı Gümüşhane İl Tarım ve Orman Müdürü Edip Birşen görevden alınan isimler oldu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA