29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

ÜMİT ÖZDAĞ, OSMANİYE`DE TUTUKLANAN GAZETECİ HASAN TOLGA BALCILAR`I CEZAEVİNDE ZİYARET ETTİ: “BAKALIM HUKUK MU DAHA GÜÇLÜ, SİZ Mİ DAHA GÜÇLÜSÜNÜZ”


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Osmaniye`nin Cevdetiye beldesindeki kamptan kaçan sığınmacılarla ilgili haberi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik` suçundan tutuklanan gazeteci Hasan Tolga Balcılar`ı cezaevinde ziyaret etti. Özdağ, “Basın özgürlüğüne yaptıkları saldırının gerçek nedeninin de Afgan sığınmacıların olmadığı, başka işler olduğu çok açık gözüküyor. Bakalım hukuk mu daha güçlü, siz mi daha güçlüsünüz; ortaya çıkacak” dedi.

 

Tarih : 12 Ağustos 2022 Cuma 16:45   Okunma : 317

BURHAN DEMİRCİOĞLU 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Osmaniye`nin Cevdetiye beldesindeki kamptan kaçan sığınmacılarla ilgili haberi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik` suçundan tutuklanan gazeteci Hasan Tolga Balcılar`ı cezaevinde ziyaret etti. Özdağ, “Basın özgürlüğüne yaptıkları saldırının gerçek nedeninin de Afgan sığınmacıların olmadığı, başka işler olduğu çok açık gözüküyor. Bakalım hukuk mu daha güçlü, siz mi daha güçlüsünüz; ortaya çıkacak” dedi.

Osmaniyeli gazeteci Hasan Tolga Balcılar`ın Cevetiye`deki kamptan kaçan sığınmacılarla ilgili haberi internet üzerinden yayın yapan “osmaniyesondakika” sayfasında yayınlanmış, yaptığı haber nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik` suçundan tutuklanan Balcılar, cezaevinde açlık grevine başlamıştı.

Ümit Özdağ, Hasan Tolga Balcılar`ı bugün tutuklu bulunduğu Osmaniye Kapalı Cezaevi`nde ziyaret etti. Ümit Özdağ, ziyaretin ardından partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Özdağ, şunları söyledi:

“BAKALIM HUKUK MU DAHA GÜÇLÜ, SİZ Mİ DAHA GÜÇLÜSÜNÜZ; ORTAYA ÇIKACAK”

“Bir süre önce gözaltına alınan, tutuklanan gazeteci Tolga Balcılar`ı, Adalet Bakanlığı`na başvurarak almış olduğumuz izin çerçevesinde bugün tutuklu olduğu hapishanede ziyaret ettim. Ben, bir Ergenekon zanlısı olarak FETÖ ile yıllarca mücadele ettim ve sonunda Ergenekon, Balyoz, Casusluk vs. hepsi tarih çöplüğüne gitti ve bu kumpasları kuranların hepsi de şimdi hapishanede. Bugün Osmaniye`de benzer kumpaslar, FETÖ taktiği kuranlar da bir daha akıllarını başlarına alsınlar ve düşünsünler. Basın özgürlüğüne yaptıkları saldırının gerçek nedeninin de Afgan sığınmacıların olmadığı, başka işler olduğu çok açık gözüküyor. Bakalım hukuk mu daha güçlü, siz mi daha güçlüsünüz; ortaya çıkacak.”

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 

Cezaevi önü detaylar 

Ümit Özdağ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA