19 Eylül 2025 Cuma

12:03   “MECLIS’TE YOK, MANŞETTE VAR!”   11:55   MANOLYA PARKı YEPYENI YÜZÜYLE AKDENIZ’E NEFES OLACAK!   11:47   YUMURTALıK’TA TARıMA TEKNOLOJIK DOKUNUŞ: ÇIFTÇILERE MAKINE VE TUZAK DESTEĞI   10:21   SILIFKE’NIN EN İŞLEK CADDESI YEPYENI ASFALTıYLA HAYAT BULDU   22:53   “FILISTIN KAN AĞLARKEN DOLMABAHÇE’DE TRUMP’ıN OĞLU ILE PAZARLıK YAPıYORLAR”   21:50   MANSUR YAVAŞ’TAN SERT TEPKI: “DÜŞÜNCEYI TUTUKLAYAMAZSıNıZ!”   21:42   MECLIS’TE AKADEMISYENLERDEN BARıŞ ÇAĞRıSı: “TORUNLARıMıZ İÇIN ÇÖZÜM ÜRETMELIYIZ”   21:22   BAŞKAN YıLDıZ’DAN SAĞLıKLı YAŞAM VE YEŞIL ULAŞıM MESAJı   20:54   MERSIN’DE HAREKETIN HAFTASı: SAHILDEN ZIRVEYE SAĞLıKLı YAŞAM RÜZGÂRı   20:33   MHP’DEN SERT TEMIZLIK: BAYRAMPAŞA OPERASYONUNDA GÖZALTıNA ALıNAN İKI İSIM PARTIDEN İHRAÇ EDILDI   15:08   YUMURTALıK’TA EĞITIMDE DEVRIM: ÜCRETSIZ LGS KURS MERKEZI AÇıLDı!   14:49   AKDENIZ’DE ATıKLA SAVAŞ 7/24 DEVAM EDIYOR: ÇÖP TAKSILERLE TEMIZLIKTE YENI DÖNEM!   14:38   “VATANDAŞ KIRAYA ÇALıŞıYOR”: GÜLCAN KıŞ’TAN BARıNMA KRIZI VE ENFLASYON GERÇEKLERINE SERT TEPKI   09:31   32 MERKEZDE ÜCRETSIZ EĞITIM, SOSYAL DESTEK VE GELECEĞE GÜVENLI ADıMLAR   22:32   BAŞKAN VAHAP SEÇER: “BU YATıRıM SADECE ALTYAPı DEĞIL, GELECEĞE ATıLAN IMZADıR”   15:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN ÇUKUROVA MAHALLESI’NE ESTETIK DOKUNUŞ   15:27   MEZITLI’DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı   14:53   YENIŞEHIR BELEDIYESI “ÇÖP EV” NITELIĞINDEKI MESKENDEN BIR KAMYON ÇÖP ÇıKARDı   14:50   MERSIN’DE ANNE VAHŞETI   14:48   ALI MAHIR BAŞARıR: "SAYıN KıLıÇDAROĞLU ARTıK DAVALARıN BITTIĞINI, ÖNÜMÜZE BAKMAMıZ GEREKTIĞINI SÖYLEMELIDIR"  
 
     
   

BÜYÜKŞEHİR’İN KREŞLERİNDE İLK GÜN HEYECANI


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Adile Teyze ve Münir Özkul kreşlerinde, minikler ilk gün heyecanı yaşadı. İlk gün birbirleriyle tanışıp kaynaşan minikler, öğretmenleri eşliğinde etkinliklerle eğitime başladı.

 

Tarih : 14 Eylül 2022 Çarşamba 18:08   Okunma : 2230

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Adile Teyze ve Münir Özkul kreşlerinde, minikler ilk gün heyecanı yaşadı. İlk gün birbirleriyle tanışıp kaynaşan minikler, öğretmenleri eşliğinde etkinliklerle eğitime başladı.

Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Adile Teyze ve Hal Kompleksi’nde bulunan Münir Özkul kreşleri, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile yeni öğrencilerini ağırlamaya başladı.Adile Teyze’de 30, Münir Özkul’da 50 olmak üzere toplam 80 çocuk,bu yıl Büyükşehir Belediyesi’nin kreşlerinde eğitim ve öğretim görecek.

“Minikler, yeni bir şeyler keşfetmeye meraklılar”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Adile Teyze Çocuk Gelişim Merkezi’nde Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yapan Cemre Kurşun, çocukların ilk gün heyecanını paylaşarak,“Çocuklarımızla beraber bizler de çok heyecanlıyız.Dolu dolu bir yıl bizi bekliyor. Çocuklarımız gün içerisinde kaynaştırma etkinliklerini yapıyor, sınıflarını ve öğretmenlerini tanıyorlar. Keşfediyorlar, arkadaşlarıyla tanışıyorlar, şarkılar söylüyorlar. Çocuklar çok heyecanlı geliyorlar. İlk kez okul heyecanı yaşıyorlar ve yeni bir şeyler keşfetmek için çok meraklılar. Bir sürü sorular soruyorlar, onlarla olmaktan çok mutluyuz”dedi.

Kreşe yeni başlayan miniklerden Ayla Yeşilot, “Mutluyum, sayıları öğreniyoruz, resim yapmayı öğreniyoruz” derken,Mustafa Eymen Saymaz, “Deney, sanat etkinlikleri yapıyoruz, dans ediyoruz” dedi.

Ela Seda Kıvılcım ise mutluluğunu, “Dans ettim, çok heyecanlıyım”cümleleriyle paylaştı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA