30 Aralık 2025 Salı

09:20   “MERSIN İTFAIYESI’NDEN FILM GIBI OPERASYON: KAYALıKLARDA MAHSUR KALAN KEÇI KURTARıLDı”   21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT   20:42   “MERSIN ESNAFıNDAN GÜÇLÜ DAYANıŞMA MESAJı”   20:37   “MERSIN’DE YENI YıLıN LEZZET VE IŞıLTıSı: MERCEK ATÖLYELERI RENKLI BIR DÜNYA YARATTı”   20:29   “TÜRKIYE BORÇ BATAĞıNDA, DEĞIŞIM 2026’DA ŞART!”   20:12   “YUMURTALıK 2026’YA HAZıR: DAHA GÜÇLÜ, DAHA AYDıNLıK BIR GELECEK”   10:35   “MERSIN’IN TARIHI KILIKYA YOLU: DOĞA VE TARIH TUTKUNLARıNıN YENI BULUŞMA NOKTASı”   08:55   HÜSEYIN KıŞ: “2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı”   08:15   “ITC FUARCıLıK: ELES EXPO 2026 ILE GÜVENLI ENERJI, AKıLLı GELECEK”   12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL   12:09   TARSUS’TA 27 ARALıK DESTANı: 104 YıLDıR SÜREN KURTULUŞ RUHU MEYDANLARDA   11:30   “GENÇLERDEN PROFESYONELLERE: AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEDE”   11:20   “MERSIN’DE ALZHEIMER HASTALARı SANATLA GÜLÜMSÜYOR: GÜLÜMSE YAŞAM MERKEZI UMUT OLUYOR”   10:40   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: ‘YETKI ERDOĞAN’DA, İHA 2 SAAT BEKLETILDI’”   14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU: “AH ERDOĞAN AH… KAFANDAKİ TİLKİLER KAÇINILMAZ OLARAK DİLİNE VURUYOR. KADIN HAKLARINA İNANMAYAN SEN, BUNU SADECE OY ALMAK İÇİN BİR İŞ GİBİ GÖRÜRSÜN”


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ah Erdoğan ah… Kafandaki tilkiler kaçınılmaz olarak diline vuruyor. Kadınlara ‘tane` mi dersin, ‘birkaç başörtülü` mü dersin, ‘konu mankeni` mi dersin, ‘sembolik` mi dersin. Neler neler dersin... Kadın haklarına inanmayan sen, bunu sadece oy almak için bir iş gibi görürsün. Muhafazakâr genç kadınlara sesleniyorum. Siz ‘tane` değilsiniz. ‘İş` değilsiniz. ‘Konu mankeni` değilsiniz. ‘Sembolik` değilsiniz” açıklamasını yaptı.  

 

Tarih : 27 Eylül 2022 Salı 21:06   Okunma : 1213

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ah Erdoğan ah… Kafandaki tilkiler kaçınılmaz olarak diline vuruyor. Kadınlara ‘tane` mi dersin, ‘birkaç başörtülü` mü dersin, ‘konu mankeni` mi dersin, ‘sembolik` mi dersin. Neler neler dersin... Kadın haklarına inanmayan sen, bunu sadece oy almak için bir iş gibi görürsün. Muhafazakâr genç kadınlara sesleniyorum. Siz ‘tane` değilsiniz. ‘İş` değilsiniz. ‘Konu mankeni` değilsiniz. ‘Sembolik` değilsiniz” açıklamasını yaptı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara`da, Altındağ Kültür Sarayı`nda; düzenlenen toplantıda, “AKP Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı” programında “İşte şimdi CHP ne yapıyor, bakıyorsunuz sembolik olarak her zamanki yaptığı gibi istismar. Birkaç tane başörtülüyü nereden buluyorsa buluyor, geliyor yakasına bir rozet takıyor, ‘Bak işte biz sizden yanayız`, ‘Sizinle beraberiz`. Buradan ben o kardeşlerime de sesleniyorum, gelmeyin bu oyuna. Sizin bu oyuna gelişiniz bilesiniz ki bu işi bu ülkede hakkıyla yapanlara da saygısızlık olur” dedi.

“AH ERDOĞAN AH… KAFANDAKİ TİLKİLER KAÇINILMAZ OLARAK DİLİNE VURUYOR. KADIN HAKLARINA İNANMAYAN SEN, BUNU SADECE OY ALMAK İÇİN BİR İŞ GİBİ GÖRÜRSÜN”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan`ın bu sözlerine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu şu açıklamayı yaptı:  

“Ah Erdoğan ah… Kafandaki tilkiler kaçınılmaz olarak diline vuruyor. Kadınlara ‘tane` mi dersin, ‘birkaç başörtülü` mü dersin, ‘konu mankeni` mi dersin, ‘sembolik` mi dersin. Neler neler dersin... Kadın haklarına inanmayan sen, bunu sadece oy almak için bir iş gibi görürsün.

“BAY KEMAL DE HER ZAMAN BU KONUDA HADDİNİ BİLİR VE BİLECEKTİR”

Diline de vurur işte böyle. Çünkü sen busun. Muhafazakâr genç kadınlara sesleniyorum. Siz ‘tane` değilsiniz. ‘İş` değilsiniz. ‘Konu mankeni` değilsiniz. ‘Sembolik` değilsiniz. Hepiniz bireysiniz ve kazanımlarınız sizin başarınızdır. Bu kazanımları size kimse vermedi, bahşetmedi; siz aldınız. Bay Kemal de her zaman bu konuda haddini bilir ve bilecektir.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA