15 Temmuz 2025 Salı

21:05   DENIZ YÜCEL: “MANAVGAT RÜŞVET KUMPASıNıN BAŞ AKTÖRÜ ENGIN TÜTER, CENGIZ COŞAR VE HÜSEYIN CEM GÜL KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE DISIPLINE SEVK EDILDI”   14:04   AHMET ÖZER’E TAHLIYE KARARı... ALI MAHIR BAŞARıR: "KENT UZLAŞıSı’NDAN BELEDIYELERIMIZE ATANAN KAYYıMLAR DERHAL ÇEKILMELI"   10:01   ŞILE BELEDIYE BAŞKANı KABADAYı TUTUKLANDı...GÖKAN ZEYBEK: “MILLETIMIZ SANDıK GÜNÜ GELDIĞINDE IRADESINE DOKUNANLARA DERSINI VERECEK”   01:05   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, MERSIN CEMEVI TARAFıNDAN DÜZENLENEN AŞURE PROGRAMı’NA KATıLDı   20:09   BÜYÜKŞEHIR’IN ZAFER KUPASı’NDA 42 TAKıM ŞAMPIYONLUK İÇIN MÜCADELE VERECEK   20:07   ÖZGÜR ÇELIK: “MUĞLAK IFADELER ILE BELEDIYE BAŞKANı HAKKıNDA IŞLEM YAPıLAMAZ”   19:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: ÇOCUKLARıMıZ BILIMLE DEĞIL, PROTOKOLLE BÜYÜYOR   18:55    TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA ZAFER KUPASı HEYECANı    18:22   CHP’NIN ADıYAMAN HALK BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "VATANDAŞıN YÜZDE 25’I ERDOĞAN’A INANıYOR, YÜZDE 75’I ÖZGÜR ÖZEL’E INANıYOR"   17:59   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BULUT: "TUTDERE, ADıYAMAN’ıN KADERINI DEĞIŞTIRMEYE GELMIŞTI, BUNA TAHAMMÜL EDEMEDILER"   17:41   MESKİ GENEL MÜDÜRÜ İRFAN KORKMAZ: “VATANDAŞLARıMıZDAN BU SÜREÇTE DAHA DUYARLı OLMALARıNı RICA EDIYORUZ”   17:39   İMAMOĞLU’NDAN, ADıYAMAN’DAKI ’’HALK BULUŞMASı"NA MEKTUP: "YARGıYı SIYASI SOPA HALINE GETIRENLER, GÜNÜ GELDIĞINDE HALKıN VICDANıNDA MAHKUM OLUR"   17:37   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, EV HAPSINDE BULUNAN ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE’YI ZIYARET ETTI: "AYAĞıNDAN EVE KELEPÇELENMESI TAM BIR AKıL TUTULMASı"   16:11   VELİ-DER’DEN LGS AÇıKLAMASı: "SONUÇLAR, KAYGıLARıMıZıN NE KADAR HAKLı OLDUĞUNU GÖSTERDI"   09:05   YENI DOĞAN BEBEKLERIN İLK HEDIYESI BÜYÜKŞEHIR’DEN   22:40   MALATYA’DA ON BINLERCE KIŞI SıCAK HAVAYA RAĞMEN MITING ALANıNı DOLDURDU... "BIR ŞEHRI KAZANMAK KOLAY HALKıN KALBINI KAZANMAK YÜREK ISTER, EKREM GIBI"   22:32   ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "ARTıK YAŞLANDıN, YORULDUN, YÜZDE 29’LA SENI ORADA OTURTMAM"   09:35   ERDEMLI BELEDIYESI KURS MERKEZLERI’NDEN 2 LGS TÜRKIYE BIRINCISI   09:30   BÜYÜKŞEHIR ZABıTASı KALDıRıM VE YOL İŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   09:20   MERSIN’DE KURUMLAR YEŞIL DÖNÜŞÜM İÇIN BULUŞTU  
 
     
   

BAŞSAVCI ÖZTOPRAK, MGC’Yİ ZİYARET ETTİ


Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne (MGC) iade-i ziyarette bulunarak, yönetim kurulu üyeleri ve kent gazetecileri ile bir araya geldi.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 18:59   Okunma : 1218

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne (MGC) iade-i ziyarette bulunarak, yönetim kurulu üyeleri ve kent gazetecileri ile bir araya geldi.

Yapılan ziyarette Başkan Rüstem Kaya Tepe, MGC’nin kuruluş tarihi, üye yapısı ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Başkan Tepe, “Mersin Gazeteciler Cemiyeti 1975 yılında kurulmuş bir çatı meslek örgütüdür. Kent gazetecilerinin merkezi o tarihten itibaren MGC olmuştur. Böylesine köklü bir geçmişi olan meslek örgütünün parçası olmaktan, yönetiminde bulunmaktan onur duyuyoruz. Kentte mesleğini layığıyla yapan meslektaşlarımız için çalışmaktan son derece memnunuz.” dedi.

Başkan R. Kaya Tepe, gazetecilerin meslek olarak zor bir dönemden geçtiğine de değinerek şunları söyledi: “Gazeteciler, hem ekonomik açıdan hem de teknolojinin ilerlemesiyle birlikte zor bir dönemden geçiyorlar ama ülkemizin geleceği açısından iyi bir gazetecinin de görevlerini yapması çok önemli. Kamu adına demokrasi adına faaliyet göstermesi, kentimize faydalı olup katkı sunması önemlidir. Gazeteci arkadaşlarımızın önündeki engelleri kaldırarak rahat rahat meleklerini yapmaları için uygun pozisyona gelmelerini diliyoruz.”

Başsavcı Tolgahan Öztoprak ise MGC yönetiminin ve gazetecilerin yaptığı çalışmaları takdir ettiğini söyleyerek, “Gazetecilik gerçek ve güncek haberin kamuoyuna, topluma, yansıtılması bildirilmesi, aydınlatılması açısından da kamu görevi üstelenen bir meslektir. Bu konuda sizlere manen ve vicdanen büyük görev düşüyor. Malum sosyal medyanın da çok yaygınlaşması ile toplumda meydana gelen olayların farklı boyut kazanmasına sebebiyet veriyor. Burada doğru haberi vatandaşlara sunmak için sizlere ciddi görevler düşüyor. Mersin Gazeteciler Cemiyeti ve mensupları son derece mesleklerinin sorumluluğunu farklında olan gerçek ve güncel konuları kamuoyu ile paylaşan bir kurum.  Bu konuda sizlere başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başsavcı Öztoprak ve Başkan Tepe, gazeteci Ünal Akdağ’a İletişim Başkanlığı tarafından verilen basın kartını takdim ettiler.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA