19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

MERSİN GENÇLİK FESTİVALİ YARIN BAŞLIYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, gençlerin eğlenebilmeleri için düzenlediği ilk Gençlik Festivali, 21-22 Ekim 2022 tarihlerinde Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda yapılacak. Konserler, cosplay yarışması, dijital oyun yarışması, söyleşi ve DJ performanslarının olacağı festival Mersinli gençleri bekliyor olacak. Gün boyu performans sahnesi ve aktivite alanında yapılacak etkinlikler, akşam da konserlerle devam edecek.

 

Tarih : 20 Ekim 2022 Perşembe 12:02   Okunma : 934

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, gençlerin eğlenebilmeleri için düzenlediği ilk Gençlik Festivali, 21-22 Ekim 2022 tarihlerinde Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda yapılacak. Konserler, cosplay yarışması, dijital oyun yarışması, söyleşi ve DJ performanslarının olacağı festival Mersinli gençleri bekliyor olacak. Gün boyu performans sahnesi ve aktivite alanında yapılacak etkinlikler, akşam da konserlerle devam edecek.

Pop müziğin sevilen isimlerinden İrem Derici 21 Ekim`de saat 22.00`de Mersin`de sevenleriyle buluşacak ve sevilen şarkılarını Mersinli gençler için seslendirecek. Saat 19.00`da başlayacak olan programda ana sahnede MC Halil Bal, DJ Öznur Uyanık, MC Halil Bal-DJ Orkun Sofuoğlu gençlerle buluşacak. İrem Derici`den önce ise saat 20.30`da Berkcan Güven sahne alacak. Performans sahnesi ve aktivite alanında ise, DJ performansları, En İlginç Fotoğraf Yarışması, Eda Karadoğan Cosplay Workshop ve Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası etkinlikleri olacak.

DUMAN VE DEEPERİSE KONSERİ

22 Ekim`de ise tarzı ve şarkıları ile en sevilen rock gruplarından olan Duman sahnede olacak. Saat 21.00`de başlayacak olan Duman konserinin ardından, saat 23.00`te Deeperise sahne alacak. Yine saat 19.00`da başlayacak olan konser programında sırasıyla; MC Halil Bal, DJ Öznur Uyanık, MC Halil Bal-DJ Orkun Sofuoğlu sahne alacak. Tüm gün sürecek olan performans sahnesi ve aktivite alanında da DJ performansları, Melodi Kızılgün/Anime-Oyun Trivia ve Ödüllü Cosplay Show olacak. Konserlerin yanı sıra alanda kurulacak olan çadırlarda ayak voleybolu, retro oyunlar istasyonu, langırt, basket, pubg gibi birbirinden eğlenceli oyunlar ve etkinlikler gençleri bekliyor olacak. Detaylara mersin.bel.tr ve TEKSİN uygulaması üzerinden ulaşılabilir.

“İLİMİZDE ÜNİVERSİTE KAZANIP DA OKUMAYA GELEN GENÇLERİMİZİ, BURADA EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın; Mersin`de yaşayan ve Mersin`e yeni gelen gençlerin kaynaşması için değişik etkinlikler yaptıklarını belirterek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizde üniversite kazanıp da okumaya gelen gençlerimizi, burada en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Başka şehirlerden kentimize gelen gençlerin; birbirleriyle kaynaşmaları ve burada kendilerini aile ortamında hissetmeleri için bir dizi etkinlikler yapıyoruz” dedi.

“BÜTÜN GENÇLERİ, ÖZELLİKLE ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNİ BU FESTİVALE BEKLİYORUZ”

Bu etkinliklerden biri olan Gençlik Festivali kapsamında önemli sanatçıları Mersin`de gençlerle buluşturacaklarını sözlerine ekleyen Taşkın, “Bu sanatçılardan gençler tarafından çok beğenilen İrem Derici 21 Ekim`de, Duman grubu da 22 Ekim`de sahne alacak. Ayrıca sportif etkinlikler var. Gençlere yönelik dijital spor oyunları var. Festivalimiz içerisinde mini söyleşiler de yer alacak. Kısacası dolu dolu bir festival olacak. Bütün gençleri, özellikle üniversite gençliğini bu festivale bekliyoruz” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA