30 Aralık 2025 Salı

21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT   20:42   “MERSIN ESNAFıNDAN GÜÇLÜ DAYANıŞMA MESAJı”   20:37   “MERSIN’DE YENI YıLıN LEZZET VE IŞıLTıSı: MERCEK ATÖLYELERI RENKLI BIR DÜNYA YARATTı”   20:29   “TÜRKIYE BORÇ BATAĞıNDA, DEĞIŞIM 2026’DA ŞART!”   20:12   “YUMURTALıK 2026’YA HAZıR: DAHA GÜÇLÜ, DAHA AYDıNLıK BIR GELECEK”   10:35   “MERSIN’IN TARIHI KILIKYA YOLU: DOĞA VE TARIH TUTKUNLARıNıN YENI BULUŞMA NOKTASı”   08:55   HÜSEYIN KıŞ: “2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı”   08:15   “ITC FUARCıLıK: ELES EXPO 2026 ILE GÜVENLI ENERJI, AKıLLı GELECEK”   12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL   12:09   TARSUS’TA 27 ARALıK DESTANı: 104 YıLDıR SÜREN KURTULUŞ RUHU MEYDANLARDA   11:30   “GENÇLERDEN PROFESYONELLERE: AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEDE”   11:20   “MERSIN’DE ALZHEIMER HASTALARı SANATLA GÜLÜMSÜYOR: GÜLÜMSE YAŞAM MERKEZI UMUT OLUYOR”   10:40   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: ‘YETKI ERDOĞAN’DA, İHA 2 SAAT BEKLETILDI’”   14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!  
 
     
   

KADIN SAĞLIĞI PANELİNDE, ORYANTAL OYNAYARAK EGZERSİZ YAPTILAR


Toroslar Belediyesinin düzenlediği “Toroslar’da Kadın Sağlığı Paneli’nde”, kadınların, uyum içerisinde ve müzik eşliğinde yaptığı egzersiz hareketleri salonda renkli görüntülere sahne oldu.

 

Tarih : 20 Ekim 2022 Perşembe 19:03   Okunma : 1967

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm katılımcılara teşekkür ederek; “Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum diyoruz. Bu paneli düzenlememizin ana sebebi de budur” dedi.

Kadınlar, Panel Öncesi Sağlık Taramasından Geçti

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Toroslar’da Kadın Sağlığı Paneli, yoğun ilgi gördü. Panele katılan tüm kadınların tansiyon ve şeker ölçümleri yapıldı.

Ev hanımlarının yanı sıra akademi ve iş dünyasında başarılarıyla dikkat çeken kadınların bir araya geldiği panelde; Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm katılımcılara seslenerek güçlü kadın profilinin önemine vurgu yaptı.

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Atıl Aktaş, Fizyoterapist Aslı Ak Toprak, Uzman Psikolog Büşra Sarı Ertek ve Dr. Uğurcan Üstündağ’ın konuşmacı olarak katıldığı panelde; obeziteden kanserde erken teşhise, kadın ruh sağlığını etkileyen faktörlere ve pelvik taban kas egzersizlerine kadar birçok konu üzerinde duruldu.

Başkan Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz’ın da katıldığı panelde; MHP Mersin KAÇEP Başkanı Fadime Şen, AK Parti Toroslar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nalan Erden ve kadın belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA