22 Ekim 2025 Çarşamba

21:46   TBMM’DE “SILIVRI” KRIZI: BAŞARıR’ıN SÖZLERI MECLIS’I KARıŞTıRDı   16:09   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL, KADıN ÇIFTÇILER İÇIN SGK PRIM DESTEĞI VE YıPRANMA PAYı TALEP ETTI   15:42   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER, ANKARA’DA ‘KADıN DOSTU KENTLER PROGRAMı 3. FAZı LANSMANı’NA KATıLDı   15:41   MEZITLI’DE ŞAH-HANE SATRANÇ EVINE YOĞUN İLGI   15:38   MINGUZZI CINAYETI DAVASıNDA KARAR AÇıKLANDı...   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ EĞER BIR GALIBIYET ALACAKSAK ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDE TÜRKIYE’DE ALACAĞıZ"   15:34   ÜMIT DIKBAYıR CHP’YE KATıLDı   15:32   DEVLET BAHÇELI’DEN KıBRıS ÇıKıŞı   09:59   ERDEMLI’DE HIJYEN KRIZI: İKI FıRıNA MÜHÜR VURULDU!   09:55   CAN ATALAY’DAN BAKAN KURUM’A HATAY TEPKISI: “DRONU YÜKSELTIN, GERÇEĞI GÖRÜN!”   09:53   ALTıN UĞRUNA KıRŞEHIR FEDA EDILEMEZ!   09:50   ZEYTINLE GELEN UMUT: MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMANıN ALTıN ANAHTARı BÜYÜKŞEHIR’DEN   08:59   CHP’DE KURULTAY HAMLESI: 24 EKIM DAVASı KONUSUZ KALıYOR!   08:55   CUMHURBAŞKANıNA HAKARET İDDIASı: CHP’LI BAŞARıR’A SORUŞTURMA AÇıLDı   21:50    VAHAP SEÇER ISYAN ETTI: “BELEDIYE BAŞKANLARı CEZAEVINDE, HUKUK YERLE BIR!”   21:46   MERSIN SANAYI ODASı: GEÇ KALıNMıŞ BIR DÖNÜM NOKTASı   21:36   KÜRESEL ZORLUKLARA RAĞMEN AKMİB’DEN 293,3 MILYON DOLARLıK İHRACAT BAŞARıSı   21:29   ADANA MIMARLıK FESTIVALI 2025: GÜNEYE BAKMAKLA GELECEĞI TASARLıYORUZ   21:16   SAHNE AŞKı ANLATıYOR: “ROMEO VE JULIET” MERSIN’DE BALE TUTKUSUNU ZIRVEYE TAŞıYOR   21:05   YUMURTALıK’TA TEMIZLIK VE GÜVENLIK SEFERBERLIĞI: SAĞLıKLı YAŞAM İÇIN ÇIFTE HAMLE!  
 
     
   

VENEZUELA BÜYÜKELÇİSİ REYES, GASTROSHOW YAPTI


8. Mersin Narenciye Festivali’ne davet edilen Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, ülkesine özgü bir lezzet olan ’Hayata Dönüş’ isimli yemeği yaparak protokol üyelerine ikram etti.

 

Tarih : 13 Kasım 2022 Pazar 20:10   Okunma : 1256

 8. Mersin Narenciye Festivali'ne davet edilen Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, ülkesine özgü bir lezzet olan  'Hayata Dönüş' isimli yemeği yaparak protokol üyelerine ikram etti.

 Kentin en büyük organizasyonu olan 8. Narenciye Festivali tüm hızıyla sürerken, gastroshow standı büyük ilgi görüyor. Ünlü şefler, narenciye ürünleri ile hazırlanan birbirinden lezzetli yemek tariflerini Mersinlilerle paylaşıp katılımcılara tattırırken, gastroshowun gün içindeki misafiri, Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes oldu.

 Şef gömleğini giyerek tezgah başına geçen Reyes, Venezuela sahillerinde sıkça tüketilen, içerisinde ahtapot ve karides gibi deniz ürünlerinin bulunduğu 'Hayata Dönüş' isimli soğuk yemeği yaptı. Reyes'in yemeği mısır unundan kızartılarak yapılan ekmekle; Vali Ali Hamza Pehlivan ile eşi Yıldız Pehlivan, Mersin Ticaret Borsası ve Narenciye Festivali İcra Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir'in de aralarında bulunduğu protokol üyelerine ikram edildi.

 Mersin'i ve Akdeniz Bölgesi'ni çok sevdiğini dile getiren Büyükelçi Reyes, Narenciye Festivali'nde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA