24 Mayıs 2026 Pazar

16:30   MERSIN’DEN TÜRKIYE DERECESI! 8. SıNıF ÖĞRENCISININ ‘EKOFEMINIZM VE SU KRIZI’ PROJESINE BÜYÜK ÖDÜL   16:26   CHP’LI BAŞKANLARDAN ANKARA’DA KRITIK ZIRVE! AHMET AKıN’DAN ÇOK KONUŞULACAK ’KÖPRÜ’ YANıTı: ’BERABERLIKTEN GAYRı HEPSI YALAN!’   12:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE KRITIK GÜN: ÖZGÜR ÖZEL YENI UNVANıYLA SEÇILDI! PEKI TOPLANTıYA KIMLER KATıLMADı?   11:48   YSK’DAN FLAŞ KARAR! 31 MART YEREL SEÇIMLERININ İPTALI TALEBINE RET: İŞTE GEREKÇE VE TÜM DETAYLAR   10:40   CHP’LI BAŞKANLARDAN ANKARA’DA KRITIK ZIRVE! KURULTAY KARARı SONRASı ORTAK DEKLARASYON GELIYOR   10:05   İSTANBUL BILGI ÜNIVERSITESI KAPATıLDı Mı? İSTANBUL BAROSU’NDAN GECE YARıSı KARARıNA SERT TEPKI: ’YASAMA YETKISI GASP EDILDI!’   03:46   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABAOĞLU’NDAN EZBER BOZAN CHP KARARı ÇıKıŞı: ’HUKUKEN YOK HÜKMÜNDEDIR!’   03:42   CHP GENEL MERKEZI’NDE SıCAK SAATLER! ’BUTLAN’ KARARıNA KARŞı GECE NÖBETI: ’BU BIR DARBEDIR!’   03:37   İPTAL KARARı SONRASı CHP GENEL MERKEZI’NDE HAREKETLILIK: ’YANıNDAYıZ’ ZIYARETI!   02:31   ZIRAAT TÜRKIYE KUPASı’NDA DEV FINAL! TRABZONSPOR, KONYASPOR’U DEVIRDI: KUPA BORDO-MAVILILERIN!   17:53   YSK, CHP’NIN "MUTLAK BUTLAN" BAŞVURUSUNU GÖRÜŞMEK ÜZERE TOPLANDı   17:52   CHP KURULTAYı’NıN IPTALI... İCRA DAIRESI, KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA KARARı TEBLIĞ ETTI   17:50   İSTANBUL BILGI ÜNIVERSITESI’NIN FAALIYET IZNININ KALDıRıLMASı PROTESTO EDILDI   16:43   BAKAN ŞIMŞEK: "HANEHALKı VE REEL SEKTÖRÜN 12 AY SONRASı ENFLASYON BEKLENTILERI GERILEDI"   16:43   VAHAP SEÇER: "YARıN BELEDIYE BAŞKANLARıMıZLA TEKRAR TOPLANACAĞıZ, ORTAK DEKLARASYON YAYıNLAYACAĞıZ"   15:42   CHP KURULTAYı’NıN IPTAL KARARı... ÜMIT ÖZDAĞ: "YAŞANANLAR, YARGı ORGANı OLAN YÜKSEK SEÇIM KURULU’NUN ANAYASAL YETKILERINE KARŞı DA BIR DARBE GIRIŞIMIDIR"   15:41   ÖZGÜR ÖZEL, CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARıYLA BIR ARAYA GELDI   14:40   ANKARA BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI 36. HUKUK DAIRESI, CHP’NIN "IHTIYATI TEDBIR" KARARıNA YAPTıĞı ITIRAZı REDDETTI   13:39   CHP KURULTAYı’NıN IPTAL KARARı... NACHO SANCHEZ AMOR: TÜM CHP ÜYELERINE VE ÖZGÜR ÖZEL’E, TAM DAYANıŞMAMı VE DESTEĞIMI IFADE EDIYORUM"   13:39   KEMAL KıLıÇDAROĞLU GÖRÜNTÜ VERMEDEN ÇALıŞMA OFISINE GEÇTI  
 
     
   

TOROSLAR BELEDİYESİ, NARENCİYE FESTİVALİNDE TAM NOT ALDI


Toroslar Belediyesi, bu yıl 8’incisi düzenlenen Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nde hazırladığı birbirinden renkli etkinlikler ve gösterilerle ilgi odağı oldu.

 

Tarih : 14 Kasım 2022 Pazartesi 18:17   Okunma : 1068

Toroslar Belediyesi, bu yıl 8’incisi düzenlenen Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nde hazırladığı birbirinden renkli etkinlikler ve gösterilerle ilgi odağı oldu.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Galatasaray Meydanı’nda 2 gün süren festival, Mersinlilerin de sahip çıktığı coşkulu bir organizasyonla sona erdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Uluslararası Narenciye Festivali, Mersinimizin can damarıdır. Kentimizin narenciyede marka bir şehir olduğunun ispatıdır” dedi.

Sihirbaz ve animasyon gösterileri, şişme oyun parkı, şipşak foto hizmeti gibi birçok etkinlikle festivale renk katan Toroslar Belediyesi, Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları’nda (TORTEK) el emeği ve göz nuruyla hazırlanan ürünlerle de dikkat çekti. Narenciye temalı cüzdan ve çantalar ise yoğun ilgi gördü.

Çocuk, genç, yaşlı her yaştan vatandaş kurulan stantta doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

“TAZE LİMONATA VE PORTAKALLI KURABİYE ÇOK BEĞENİLDİ”

Birbirinden ilginç narenciye figürlerinin hazır bulunduğu etkinlik, görsel şölene dönüştü. Toroslar Belediyesinin narenciye bahçesinden toplanarak doğal ve taze mahsullerle hazırlanan limonata ve portakallı kurabiyeler de standı ziyaret eden vatandaşlara ikram edildi.

Vatandaşlar, hazırladığı etkinliklerle festivale ayrı bir renk katan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKAN YILMAZ; “NARENCİYE FESTİVALİ, KENTİMİZİN ORTAK PAYDASIDIR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin’de üretilen narenciyeyi dünyaya tanıtma amacı taşıyan 8. Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’ne katkı sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Kentin tüm dinamiklerinin destek verdiği festivalin, Mersin’in tanıtımının yanı sıra narenciyenin iç ve dış piyasada tüketiminin arttırılması ve marka değerinin yükseltilmesi açısından da çok önemli bir organizasyon olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Mersinimizin her alanda kalkınması bizim en büyük arzumuzdur” dedi.

Başkan Yılmaz; “Geleneksel olarak düzenlenen ve belediyemizin de katkıda bulunduğu Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’ne halkımızın ilgisi bu yıl daha da fazlaydı. Narenciye kenti Mersin’de böyle kapsamlı bir festivalin yapılıyor olması bizler için gurur verici. Katlanarak daha da büyüyen bu festival, kentimizin simgesi ve ortak paydası olmuştur. Organizasyonda emeği geçen ve festivaline sahip çıkan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA