11 Eylül 2025 Perşembe

20:54   DEM PARTI VE CHP ARASıNDA DIKKAT ÇEKEN ZIRVE: İSTANBUL’DA STRATEJIK BULUŞMA   20:38   CHP’DEN VALILIĞE SERT MESAJ: BU BINA BIZIM, BU KARAR BIZIM   16:46   İSTANBUL BAROSU DAVASıNDA TARIHI SAVUNMA: TURGUT KAZAN’DAN HUKUK MANIFESTOSU   16:40   GÜRSEL TEKIN’DEN SESSIZ VEDA: “TÜRKIYE’NIN GERÇEK GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLUN”   15:07   12 DEV ADAM’A MERSIN’DEN TAM DESTEK: MARINA’DA YARı FINAL HEYECANı   15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:01   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA   16:13   MEZITLI BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ PSIKOLOG VE DIYETISYEN HIZMETI   16:11   TOROSLAR’A 5 PARK MÜJDESI   16:09   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN EVLILIKTE SAĞLıKLı ILETIŞIM EĞITIMI   21:33   LOJISTIKTE YENI ÇAĞ: ŞEHIR İÇI TESISTE HıZ, VERIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YARıŞı   21:13   GOLDEN GLOBAL’DAN DIJITAL ATıLıM: 190 ÜLKEYE SANIYELER İÇINDE PARA TRANSFERI   16:52   “KıZKALESI’NDE KUM, FILE VE KÜRESEL REKABET”  
 
     
   

2. YENİŞEHİR KOMEDİ OYUNLARI FESTİVALİ BAŞLIYOR


Mersin Yenişehir Belediyesi, 2.Yenişehir Komedi Oyunları Festivali ile Türkiye’nin seçkin tiyatrolarını bu yıl da Mersinlilerle buluşturacak. 19 Kasım - 26 Kasım tarihleri arasında sahnelenecek 7 tiyatro oyununu sanatseverler ücretsiz olarak izleyebilecek. Festivalde Nilgün Belgün, Süheyl Behzat Uygur kardeşlerin yanı sıra komedi tiyatrosunun efsane grubu Mahşeri Cümbüş oyuncuları da sahne alacak. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vatandaşları festivale davet etti.

 

Tarih : 17 Kasım 2022 Perşembe 12:50   Okunma : 865

Mersin Yenişehir Belediyesi, 2.Yenişehir Komedi Oyunları Festivali ile Türkiye’nin seçkin tiyatrolarını bu yıl da Mersinlilerle buluşturacak. 19 Kasım - 26 Kasım tarihleri arasında sahnelenecek 7 tiyatro oyununu sanatseverler ücretsiz olarak izleyebilecek. Festivalde Nilgün Belgün, Süheyl Behzat Uygur kardeşlerin yanı sıra komedi tiyatrosunun efsane grubu Mahşeri Cümbüş oyuncuları da sahne alacak. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vatandaşları festivale davet etti.

Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle Yenişehir’i, Türkiye’de kültür ve sanatın önemli bir kenti haline getiren Mersin Yenişehir Belediyesi, 2.Yenişehir Komedi Oyunları Festivali ile vatandaşları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. 2.Yenişehir Komedi Oyunları Festivali,  19 Kasım - 26 Kasım tarihleri arasında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Festival, Türk tiyatrosunun tanınmış komedi oyuncularını ve komedi tiyatrosu gruplarını Mersinlilerle buluşturacak. Festival kapsamında sahnelenecek 7 oyun ücretsiz olarak izlenebilecek.

19 Kasım Cumartesi günü saat 19.30’da Tiyatro Mavra’nın Biz Niye Geldik? oyunu ile başlayacak festivalde 21 Kasım Pazartesi günü saat 19.30’da usta oyuncular Süheyl Behzat Uygur kardeşler, Süt Kardeşler Asabi Komedi oyunlarıyla Mersinliler için sahnede olacak. Türk Tiyatrosunun usta ismi Nilgün Belgün ise 22 Kasım Salı günü saat 19.30’da Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi adlı oyunuyla sahne alacak. 23 Kasım Çarşamba günü ise saat 19.30’da Neslihan Arslan, Nurhan Özenen ve Salih Bademki’nin beraber tiyatro sahnesini paylaşacağı Fanatik adlı oyun da Mersinlilerle buluşacak. Tiyatroda 22’inci yılını geride bırakan efsanevi grup Mahşeri Cümbüş 24 Kasım Perşembe günü saat 19.30’da,25 Kasım Cuma günü saat 19.30’da Ceyhun Fersoy, Melis İşiten, Sergen Deveci’nin sahne alacağı Baş Belası oyunu tiyatroseverler için perdelenecek.

2.Yenişehir Komedi Oyunları Festivali’nin kapanışı ise 26 Kasım Cumartesi günü Yenişehir Şehir Tiyatrosu’nun Ölmeye Gör oyunuyla yapılacak. Sahnelenecek tüm oyunlar Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da tiyatroseverler ile buluşacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA