15 Haziran 2026 Pazartesi

11:32   MEZITLI BELEDIYESI RITIM GRUBU’NDAN HATAY’DA DAYANıŞMA KONSERI   11:31   MUTABAKAT, KÜRESEL PIYASALARA NEFES ALDıRDı,: ALTıN VE ASYA BORSALARı YÜKSELDI, PETROL GERILEDI   10:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KALKıNMADA SÜRDÜRÜLEBILIR MODEL: “HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM”   10:28   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE PSIKOLOJIK VE AKADEMIK DESTEK   09:10   YKS’YE GÜNLER KALA HAYAT KURTARAN TAKTIKLER! UZMANLAR UYARDı: SıNAV ANıNDA BUNU YAPıN, STRATEJINIZI ASLA DEĞIŞTIRMEYIN!   23:58   78’LILER HAREKETI MERSIN’DE TOPLANDı! TARIHI GENEL KURULDAN ’YÜZYıLLıK YÜZLEŞME’ VE ’ADALET’ ÇıKıŞı   23:58   MHP’LI LEVENT UYSAL PALERMO’DAN DÜNYAYA SESLENDI...   15:35   SÜHEYL BATUM’DAN CHP KURULTAY KARARıNA SERT TEPKI: ’ÇOCUKLARıN BILE GÜLECEĞI BIR DURUM!’   01:05   CHP’DE DEPREM! REKOR OYLA SEÇILEN BELEDIYE BAŞKANı İÇIN İHRAÇ İSTEMI: "KARARı KABUL ETMIYORUM!"   23:23   CHP’DE ŞOK İSTIFA! TANJU ÖZCAN "SIYASI CUNTA" DIYEREK GEMILERI YAKTı: ’SAVUNMA VERMEM...’   19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK   14:30   FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN "ÇıPLAK ARAMA" IDDIASı: İÇIŞLERI BAKANLıĞı SORUŞTURMA BAŞLATTı   10:01   MERSIN’DE ’KIMSE YALNıZ KALMAYACAK’ DEDI, 13 ILÇEDE O HIZMETI BAŞLATTı! BAŞVURANLARıN EVINE GIDIYORLAR   23:36   PM TOPLANTıSı ÖNCESI PEŞ PEŞE İSTIFALAR: ’TARIHIN DOĞRU TARAFıNDAYıZ’   23:21   AKDENIZ İÇIN TARIHI ZIRVE: MERSIN’IN İKLIM VIZYONU TÜRKIYE’YE ÖRNEK GÖSTERILDI!   16:58   DEM PARTI’DEN ’MUTLAK BUTLAN’ ELEŞTIRISI VE SÜREÇ YASASı ÇAĞRıSı   16:57   İMAMOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU TEPKISI: "KAYYıM ATANAN KIŞIYI KıNıYORUM"  
 
     
   

EDİRNE ESNAF ODALARI BAŞKANI CİNGÖZ: "BULGAR TURİSTLER İÇİN GELİP DÜKKAN AÇAN BAZI ESNAF İŞ YAPAMADIĞI İÇİN KAPATMAK ZORUNDA KALIYOR"


Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz, "Biliyorsunuz Türkiye`de gündem oluyor, ‘Edirne`de işte şöyle alışveriş var böyle alışveriş var. Esnaf şöyle para kazanıyor.` Ama geldikleri zaman aradıklarını bulamayıp kapatan da çok. Kazın ayağı öyle dışarıdan göründüğü gibi değil" dedi.  

 

Tarih : 24 Kasım 2022 Perşembe 19:50   Okunma : 755

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz, "Biliyorsunuz Türkiye`de gündem oluyor, ‘Edirne`de işte şöyle alışveriş var böyle alışveriş var. Esnaf şöyle para kazanıyor.` Ama geldikleri zaman aradıklarını bulamayıp kapatan da çok. Kazın ayağı öyle dışarıdan göründüğü gibi değil" dedi.  

EDESOB Başkanı Kemal Cingöz dün yaptığı açıklamada, geçen yıla göre kentte kapanan dükkân sayısında artış olduğunu belirterek, esnafa zam konusunda çağrıda bulundu.  Kemal Cingöz, şunları söyledi:

"ARADIKLARINI BULAMAYIP KAPATAN DA ÇOK"

"2022 yılında açılan iş yeri sayısı 2 bin 8, kapanan 950. Şu anda Edirne`de iş yeri sayısında 18 bin 500. Kapanan sayısı 200 bandının üzerinde. Biliyorsunuz Türkiye`de gündem oluyor, ‘Edirne`de işte şöyle alışveriş var böyle alışveriş var. Esnaf şöyle para kazanıyor.` Ama geldikleri zaman aradıklarını bulamayıp kapatan da çok. Kazın ayağı öyle dışarıdan göründüğü gibi değil. Benim esnafa çağrım şudur; biz esnafın temsilcisiyiz, biz esnafın mağdur olmasını istemeyiz ama vatandaşı da düşünmek zorundayız. Önümüz bir yılbaşı. Bu yılbaşından sonra fiyatlar ne tarafa evrilecek bunu kestirebilen de yok. Şu yılbaşını bir görelim. Asgari ücretin artacağı zaten aşikâr. Bunu herkes biliyor ama ne oranda artacağını bilen yok. Yeniden değerleme oranı yüzde 122,9 olarak açıklandı. Cumhurbaşkanımız yetki kullanacak mı, kullanmayacak mı, onu da bilmiyoruz. Bunların hepsi önümüzdeki dönemde yılbaşından sonra fiyatlar oturduktan sonra tabi biz esnafın mağdur olmasını istemeyiz, gereğini de yaparız."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA