13 Mart 2026 Cuma

16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI   14:23   CHP’LI ESKI İL BAŞKANLARıNDAN BAŞKAN SEÇER’E DESTEK ZIYARETI   13:35   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL PREZIDYUM TOPLANTıSı’NA KATıLDı: "BU BASKı REJIMI ALTıNDA IKTIDARA DOĞRU YÜRÜMEYE ÇALıŞıYORUZ"   22:30   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı TOROSLAR’DA KURULDU: BAŞKAN SEÇER’DEN ’BIRLIK’ MESAJı!   21:58   MERSIN’DE ADıYAMAN RÜZGARı: BALYANLıLAR BAŞKAN VAHAP SEÇER’I ÇIÇEKLERLE KARŞıLADı   16:17   AYŞEGÜL DOĞAN: "BAYRAM ARIFESINDE YA DA SONRASıNDA DEM PARTI İMRALı HEYETI TEKRAR ADADA SAYıN ÖCALAN’LA BIR GÖRÜŞME YAPABILIR"   16:16   AYLIN NAZLıAKA: "YETKILILERI DERHAL HAREKETE GEÇMEYE, ROJIN KABAIŞ’IN AILESININ GÜVENLIĞINI SAĞLAMAYA ÇAĞıRıYORUZ"   16:15   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… MAHKEME BAŞKANı VE GAZETECILER ARASıNDA GERILIM SONRASı DURUŞMAYA 16 MART PAZARTESI GÜNÜNE KADAR ARA VERILDI   15:56   GÖKHAN GÜNAYDıN: "23 YıL SONRA AKP’NIN GELDIĞI NOKTA TÜRKIYE AÇıSıNDAN BIR MILLI GÜVENLIK SORUNUDUR"   15:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN "MÜJDE" AÇıKLAMASıNA EMEKLILERDEN TEPKI: HER ZAMAN BAYRAM ÖNCESI YATıRıLıYORDU. BU MÜJDE DEĞIL   15:30   TUNCER BAKıRHAN’DAN 12 MART AÇıKLAMASı: "ARADAN GEÇEN 31 YıLA RAĞMEN KATLIAMıN TÜM YÖNLERIYLE AYDıNLATıLMAMıŞ OLMASı ACıYı DERINLEŞTIRMEYE DEVAM EDIYOR"   15:29   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSTIKLAL MARŞı’NıN KABULÜNÜN 105’INCI YıLı MESAJı: "BÜYÜK ŞAIRIMIZ MEHMET AKIF ERSOY’U VE MILLI MÜCADELE KAHRAMANLARıMıZı SAYGıYLA ANıYORUM"   13:28   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… İMAMOĞLU’NDAN DURUŞMADA EKRANA YANSıTıLAN TABLOYA TEPKI: “BAŞSAVCı GÖRÜNÜMLÜ SIYASETÇININ LIDERLIĞINDE ÇALıŞAN SAVCıLıK YAPTı BUNLARı”   10:57   MERSIN’DE KALPLERI ISıTAN BULUŞMA: ÜÇ KUŞAK DOĞANıN KALBINDE BIRLEŞTI!  
 
     
   

MUSTAFA ADIGÜZEL: “BU ÜLKEDE ŞEHİT VE GAZİLER ARASINDA AYRIMCILIK YAPILIYOR. 15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİNE AYRI UYGULAMA DİĞER ŞEHİT VE GAZİLERE AYRI”


CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “Bu ülkede şehit ve gaziler arasında ayrımcılık yapılıyor. 15 Temmuz şehit ve gazilerine ayrı uygulama, diğer şehit ve gazilere ayrı... İlçenin kaymakamı bile 15 Temmuz gazisi geldiği zaman aşağı inip kapıda karşılıyor. Ancak diğer gaziler, kapısında sıra bekliyor” dedi.

 

Tarih : 26 Kasım 2022 Cumartesi 12:45   Okunma : 770

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “Bu ülkede şehit ve gaziler arasında ayrımcılık yapılıyor. 15 Temmuz şehit ve gazilerine ayrı uygulama, diğer şehit ve gazilere ayrı... İlçenin kaymakamı bile 15 Temmuz gazisi geldiği zaman aşağı inip kapıda karşılıyor. Ancak diğer gaziler, kapısında sıra bekliyor” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile birlikte, Aybastı ilçesindeki şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi. Şehit yakınları ve gazilerine sorunlarını dinleyen Adıgüzel, şu değerlendirmeleri yaptı:

“Bu ülkede şehit ve gaziler arasında ayrımcılık yapılıyor. 15 Temmuz şehit ve gazileri ayrı uygulama diğer şehit ve gaziler ayrı... İlçenin kaymakamı bile 15 Temmuz gazisi geldiği zaman aşağı kadar, kapıya kadar iniyor. Ama diğer gaziler geldiği zaman kapısında sıra bekliyor. Gazilerimizden 5 yılda bir rapor istiyorlar. Güneydoğu gazisi, mayına bastı ve ayağı protez. Bu ayak tekrar çıkmayacak ki beş yılda bir rapor istiyorsun.

“ŞEHİTLER VE GAZİLER BİZİM BAŞ TACIMIZ. 15 TEMMUZ`DU ÖTEKİYDİ BERİKİYDİ DİYE AYIRAMAZSINIZ”

15 Temmuz gazisine fazla maaş ve her yerde ayrıcalık var. Diğer şehidimizin anne ve babası haricinde sağlık kurumlarından faydalanamıyor ama 15 Temmuz şehidi olunca durumu farklı… Silah ruhsatında farklı, maaşta farklı, devlet dairelerinde farklı… Siz şehit ve gazilerinizi neden ayırıyorsunuz?

Bunlar da vatan için canlarını verdiler

Diğerleri de vatan için canlarını verdiler ya da yaralanıp uzuvlarını bıraktılar. Siz eğer o sizden bu bizden derseniz bu işin sonunu bulamayız. Bu şekilde onları sürekli itibarsızlaştırıp toplumda küçük düşürüyorsunuz. Başka ülkede olsa el üstünde tutulur. Şehitler ve gaziler bizim baş tacımız. 15 Temmuz`du ötekiydi berikiydi diye ayıramazsınız. Defaatle Meclis`te dile getirdik. Takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA