21 Mayıs 2026 Perşembe

17:23   TBMM GENEL KURULU... AK PARTI ILE CHP ARASıNDA "GENÇLIK" TARTıŞMASı   16:22   CHP’LI BAŞARıR’DAN KıLıÇDAROĞLU YORUMU: "BUTLAN KARARıYLA, AK PARTI’NIN SIPARIŞIYLE CHP’NIN KOLTUĞUNA OTURMAYACAĞıNı GÖRÜYORUM"   15:21   İBB DAVASı’NDA 40. GÜN... EKREM İMAMOĞLU: "UMUYORUM KI BIR GÜN HERKES SAHIP OLDUĞU TAPULARıN, SERVETIN VE ILIŞKILERIN HESABıNı VERIR, VERECEKTIR"   15:19   ÖZGÜR ÖZEL, GENÇLERLE BIR ARAYA GELDI... “GENÇLERI SIYASETE DAVET EDIYORUZ”   14:18   AK PARTI GRUP TOPLANTı SALONUNDA YENI DÜZENLEME... BAKANLAR SORULARı YANıTLAMADı   13:15   İBB DAVASı’NDA 40. GÜN... TUTUKLU ESKI KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ SERDAL TAŞKıN SAVUNMA YAPTı   13:14   MALATYA’DA DEPREM...VALI YAVUZ: “DEVLETIMIZ TÜM KURUMLARıYLA GÖREV BAŞıNDA”   13:12   CHP’LI KARASU, TUTUKLU BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY’I ZIYARET ETTI: "BAŞKANLARıMıZı CEZAEVINE GÖNDERENLER TOPLUMA HESAP VERECEKLER"   19:41   CHP MERSIN’DEN 19 MAYıS’TA GÖVDE GÖSTERISI! KORAL ÖMÜR’DEN SERT ’MIRAS’ MESAJı: ’ASLA TESLIM ETMEYECEĞIZ!’   18:20   BAŞKAN SEÇER’DEN ÇOK KONUŞULACAK ‘BEYIN GÖÇÜ’ ÇıKıŞı: ’SÖZLE OLMAZ, HISSETTIRECEKSINIZ!’   18:17   CHP’NIN 19 MAYıS GENÇLIK KORTEJI... CHP GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı CEM AYDıN: "MILLETIMIZLE KOL KOLA GELECEĞIMIZI GERI ALACAĞıZ"   18:16   EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN’DAN "19 MAYıS" AÇıKLAMASı: "GENÇLIK IÇIN BAYRAM, SÖMÜRÜSÜZ BIR DÜZEN KURULDUĞUNDA MÜMKÜN OLACAK"   16:17   CHP’NIN 19 MAYıS GENÇLIK KORTEJI... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI, GERÇEK SAHIPLERI GENÇLERE EMANET EDECEĞIZ"   14:58   ERKAN BAŞ’TAN HÜKÜMETE SUMUD FILOSU TEPKISI: "ERDOĞAN’ıN DOSTU TRUMP KıZAR, İSRAIL LOBISI AYıPLAR DIYE MI BU SESSIZLIĞINIZ?"   14:55   ANıTKABIR’DE 19 MAYıS COŞKUSU... GENÇLER: "ATATÜRK’E MINNETTARıZ VE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ"   13:49   TARSUS’TAKI SILAHLı SALDıRıDA ÖLDÜRÜLEN 6 KIŞIDEN 5’I ILÇEDE TOPRAĞA VERILDI   12:46   “MUSTAFA KEMAL’IN ASKERLERIYIZ” SLOGANı NEDENIYLE IHRAÇ EDILEN TEĞMEN IÇIN VERILEN "GÖREVE IADE" KARARıNA DURDURMA   12:45   MERSIN’DE 6 KIŞIYI ÖLDÜREN SALDıRGAN, SAKLANDıĞı KÖY EVINDE INTIHAR ETTI   05:28   MHP’LI LEVENT UYSAL’DAN DIKKAT ÇEKEN 19 MAYıS ÇıKıŞı: ’TÜRKIYE’NIN EN BÜYÜK GÜCÜ ONLAR!’   18:59   CHP’LI KORKMAZ. 19 MAYıS RUHU BUGÜN SENINLE YAŞıYOR  
 
     
   

CHP KONAK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI NURTEN SERHADBEYİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 


CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi, Konak Belediyesi`nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

 

Tarih : 26 Kasım 2022 Cumartesi 13:31   Okunma : 805

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi, Konak Belediyesi`nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek hayata veda eden CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi için Konak Belediyesi önünde bugün tören düzenlendi. Belediye binasının önüne getirilen cenazesi önünde yapılan törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Kani Beko ve Atila Sertel, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, CHP İzmir il ve Konak ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, Nurten Serhadbeyi`nin ailesi, arkadaşları, sevenleri, Konak Belediyesi meclis üyeleri, Konak Belediyesi bürokratları ve çalışanları ile muhtarlar katıldı. Gözyaşlarıyla yapılan törende Başkan Batur`un çağrısıyla Serhadbeyi`nin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Serhadbeyi, son yolculuğuna kırmızı karanfillerle uğurlandı.

BATUR: "IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN SEVGİLİ ÖĞRETMENİMİZ"

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, boğazı düğümlenerek yaptığı konuşmasında çok üzgün olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Her ölüm acı, her ölüm erken. Gerçekten de çok erken oldu ve bir anda elimizden kayıp gitti. Sevgili öğretmenimiz, değerli dostumuz, arkadaşımız, yoldaşımız, kardeşimizdi. Gerçek bir hanımefendiydi. Partimizin neferi, her noktada çalışmalarıyla herkese örnek olmuş çok değerli bir kardeşimizi kaybettik. Son dört yılda da belediye meclisimizde çok değerli çalışmalara imza attı. Çok insancıl, insanları dinleyen, problemlerine çözüm üreten, kendisini insanlara adamış, daha önce öğrencilerine adamış, İzmir`imizin çok değerli bir insanını kaybettik. Acımız çok büyük. Çok üzülüyorum. Her Öğretmenler Günü`nde mecliste konuşma yapardı, bu sefer yapamadı. Işıklar içinde uyusun, sevgili öğretmenimiz.”

ARSLAN: "CUMHURİYET KADINIYDI"

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan da törende bir konuşma yaparak, “Çok değerli bir cumhuriyet kadınını, öğretmenimizi, kadın kolları başkanımızı sonsuzluğa uğurluyoruz. Arkasından ne söylesek az. İyi bir anne ve öğretmendi. İzmir`i, ülkesini, bayrağını çok severdi. İnsanlara yardım etmeyi kendisine görev edinmiş bir cumhuriyet kadınıydı. Bu yönüyle hepimize örnek olan bir büyüğümüzdü. Partimize, kentimize büyük emekleri var. Bu ani gidişiyle hepimizi çok derinden üzdü” dedi.

KÜÇÜKOĞULLARINDAN: "İÇİMİZ ACIYOR"

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da “İçim acıyor, canım yanıyor. Kaybımızı derinden yaşıyoruz. Seni hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. Kalbin kadar güzel olsun gittiğin yer” diye konuştu.

BEKO: "SICACIK BİR KALBİ VARDI"

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko aynı semtte büyüdüğü Serhadbeyi`ne son vedasında, “Sözün bittiği yerdeyiz. Biz Nurten hocamla aynı semtte büyüdük. Kendisi gerçek bir memleket sever, çocukları çok seven bir eğitimciydi. Sıcacık bir kalbi vardı. Ailesinin güzel annesi, bizim öğretmenimizdi. Güzel bir insanı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz” dedi.

SERTEL: "KADIN MÜCADELESİNDE ÖRNEK BİR İNSANDI"

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de “Her ölüm acı ama zamansız ölümler daha büyük acılar bırakarak yüreğimizi yaralıyor. En son İstanbul mitingine otobüslerle gitmiştik. Onun yaptığı börekleri, poğaçaları beraber yemiştik. Çok kıymetli bir insandı. Parti içerisinde kadınlarımızın mücadelesinde örnek gösterilecek bir insandı. Atatürkçü, yurtsever, solcu, devrimciydi. İzmirlinin, Konaklının kalbinde yaşayacak” diye konuştu.

ŞENKAL: "EMEKÇİ ARKADAŞIM, KIZ KARDEŞİM"

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal da gözyaşları içinde konuşarak, “Onu anlatmaya kelimeler yetmez. Atatürk ilkelerine bağlı, CHP`ye gönül veren, çalışkan, emekçi arkadaşım, kız kardeşimizdi. Yıldızlar senin ışığın olsun, mekanın cennet olsun” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA