10 Nisan 2026 Cuma

16:48   ABD BAŞKAN YARDıMCıSı JD VANCE, ABD-İRAN GÖRÜŞMELERI IÇIN İSLAMABAD’A GIDIYOR: "OLUMLU BIR SONUÇ BEKLIYORUZ"   16:47   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI: AB’NIN AVRUPA’NıN GÜVENLIĞI IÇIN BIRLEŞIK KRALLıK, UKRAYNA, TÜRKIYE VE NORVEÇ’E IHTIYACı VAR   14:37   İSPANYA’DAN NATO’NUN HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MÜDAHALE IHTIMALINE ITIRAZ   14:34   CHP-DP GÖRÜŞMESI… ÖZGÜR ÖZEL: “ARA SEÇIMDEN KAÇMAK, ANAYASA’Yı IHLAL SUÇUYLA BIRLIKTE SIYASI BIR TÜKENMIŞLIĞIN DE ITIRAFıDıR”   14:33   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… KEREM GÖKAY ÖNER: "MURAT ÇELIK’LE ARAMDA UYUŞMAZLıK ÇıKTı. AMIRIM KANUNSUZ EMIRLER VERIYORDU”   14:32   İNGILTERE BAŞBAKANı STARMER: ENERJI FATURALARıNDAKI DALGALANMANıN SORUMLUSU TRUMP VE PUTIN   13:48   SEMIH PALAMUT: MERSIN LOJISTIK MERKEZI AÇıLıŞıYLA ŞEHRIMIZE ÖNEMLI BIR DEĞER KAZANDıRıLDı   13:03   CHP’LI MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI’NE YAPıLAN OPERASYON SONRASı BAŞKAN ÖZYIĞIT’DEN ILK AÇıKLAMA!   10:07   MERSIN’DE DEV YATıRıM: TÜRKIYE’NIN LOJISTIK ÜSSÜ AÇıLDı! BAŞKAN SEÇER’DEN 1.5 MILYAR TL’LIK VIZYON HAMLESI   09:50   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARı EKRAN BAĞıMLıLıĞıNDAN KURTARAN HAMLE: BAY TABLET SAHNE ALDı!   20:50   TBMM GENEL KURULU YETERLI SAYı OLMADıĞı IÇIN KAPANDı.... DOĞUM IZNINDEKI KADıNLARıN DA YARARLANMASı IÇIN BU HAFTA ÇıKARıLMASı PLANLANAN KANUN TEKLIFI HAFTAYA KALDı   20:49   AYŞE ÇELIK CINAYETI DAVASı ERTELENDI... CHP’LI HATICE SELLI DURSUN: BU KADıN CINAYETLERINI ÖNLEMEYENLERIN KADıNLARA VERECEK HIÇBIR ŞEYI KALMAMıŞTıR   15:47   AKARYAKıT ZAMLARı, CEZALAR, OTOYOL ÜCRETLERI NAKLIYATÇıLARı BEZDIRDI: ALDıĞıMıZ PARAYı MALIYEYE MI VERECEĞIZ, VERGIYE MI VERECEĞIZ, OTOBANDA Mı VERECEĞIZ, CEZALARA Mı YATıRACAĞıZ, ARABANıN BAKıMıNA Mı VERECEĞIZ?   15:44   CHP’LI BAŞARıR’DAN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE "YETER SAYı" TEPKISI: "CIDDIYETSIZLIK, YASANıZA SAHIP ÇıKMAYACAKSANıZ BU KABUL EDILEBILIR BIR DURUM DEĞIL"   14:11   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, ELEKTRIK VE DOĞAL GAZ ZAMLARıNA TEPKI: "MÜJDESINI VERDIĞINIZ KARADENIZ VE AKDENIZ GAZı NE OLDU"   14:10   İBB DAVASı”NDA 19. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN "HÜSEYIN GÜN" ÇıKıŞı: "HIÇBIRIMIZIN TANıMADıĞı BIR KIŞI ÜZERINDEN ÖRGÜT KURGULAMAK, BU IFTIRANAMENIN ÇÖPÜN IÇINDE ÇÜRÜMÜŞ BIR ÇÖP OLDUĞUNUN ALT YAZıSıDıR”   14:08   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… SANıK SERTÇELIK, “DEVLET BAHÇELI’YE, İZZET ULVI YÖNTER ARACıLıĞıYLA METIN OKUTTURULDU” MESAJLAŞMALARıNı REDDETTI   14:08   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI BAŞKAN VEKILI SEÇIMI ÖNCESI GERGINLIK... İL BAŞKANı NIHAT YEŞILTAŞ: "BU SEÇIM MEŞRU DEĞILDIR. ADAY ÇıKARMAYACAĞıZ. BURAYı TERK EDIYORUZ"   13:41   TOROSLAR’DA HEDEF: SORUNSUZ YOLLAR, GÜÇLÜ ÜSTYAPı   16:13   KADıN ÇALıŞANLAR VE ÇIFTÇILER İÇIN POZITIF GÜNDEM: MILLETVEKILI UYSAL’DAN DESTEK MESAJı  
 
     
   

Talat Dinçer, “ Vergi kutsal bir insanlık görevidir”


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, tüm esnaf ve sanatkarların 30. Vergi Haftasını kutlayarak “ Biz esnaf ve sanatkarlar vergilendirilmiş kazancın kutsal, verginin ise kutsal bir insanlık görevi olduğuna inanıyoruz. Ülkemizin kalkınmasında ve güçlü devlet olmasında en büyük etken şüphesiz ki ödenen vergilerdir” dedi.

 

Tarih : 27 Şubat 2019 Çarşamba 19:23   Okunma : 4043

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, beraberinde bulunan Grup Müdürleri Bekir Yiğit, Ahmet Tamer Yıldız, Osman Çelik ve Orhan Şener ile birlikte 30. Vergi Haftası kapsamında Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti. Güngör, günün anısına Başkan Dinçer’in yakasına hafta ile ilgili kokart takarken, bir bukette çiçek hediye etti. Güngör, ziyarette yaptığı konuşmada toplumda vergi bilincinin aşılanması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla Vergi Haftası kutlamaları yapıldığını belirtti. Güngör “ Bu  yıl 30. Düzenlenen Vergi Haftası kapsamında vergi mükelleflerimizin bağlı olduğu Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Talat Dinçer’i ziyaret etmekten büyük memnunluk duyuyoruz. Ben sayın Başkanın nezdinde  temsil ettiği tüm esnaf sanatkarlarımızın ve vergi mükelleflerimizin vergi haftasını kutluyorum ve bu anlamda işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ise Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör ve beraberindeki Grup Müdürlerine ziyaretlerinden dolayı  teşekkürlerini iletti. Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak ve Yönetim kurulu üyesi Nihat Dağdelen’in de hazır bulunduğu ziyarette  ülkemizin bütçe kaynağının büyük bölümünü vergilerin oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Dinçer , “Bizler esnaf ve sanatkarlar teşkilatı olarak vergilendirilmiş kazancın kutsal, verginin ise kutsal bir insanlık görevi olduğuna inanıyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız biliyorlar ki devletine ödenen her kuruş vergi kendisine hizmet olarak dönecektir. Ve yine biliyoruz ki vergi olmazsa ekonomi olmaz, ekonomi olmazsa devlet olmaz. Güçlü bir ekonomi, güçlü bir devlet ise ödenen vergilerle mümkündür” dedi.

Bu bağlamda toplumun tüm kesimlerinin vergi ödemede duyarlılık göstermesi gerektiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Son dönemlerde sayıları hızla artan AVM’ler,  mahalle aralarına kadar giren market zincirleri ve  e-ticaretle de rekabet halinde olan esnafımız, devletine olan vergi borcunu en önemli borç olarak görmektedir. Esnafımız ekonomi iyi olsun, ülkemiz güçlü olsun ister. Çünkü bilir ki ekonomi güçlü olursa işleri iyi olur.  İşleri kazancı iyi olan her esnafımız vergisini seve öder. Ama verginin karşısında kayıt dışı ekonomiyle de mücadele edilmesini ister” diye konuştu.

Dinçer açıklamasını “ Bizler ayrılmaz bir bütünüz. Vergi daireleri olmazsa bizler devletimize vergilerimizi rahat bir şekilde ödeyemeyiz. Dolayısıyla bu hafta hepimizin haftası, ben 65 bin esnaf sanatkarım adına tekrar hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum. Bu vesileyle esnafımıza da Allah’tan daha çok kazanma ve ödeme gücü  nasip etmesini diliyorum. Vergi haftamıza hepimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde tamamladı.

 

Paylaş :
Etiketler :  ESOB, TALAT DİNÇER, MERSİN VERGİ DAİRESİ, BAŞKANI, ADEM GÜNGÖR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA