23 Mayıs 2026 Cumartesi

17:53   YSK, CHP’NIN "MUTLAK BUTLAN" BAŞVURUSUNU GÖRÜŞMEK ÜZERE TOPLANDı   17:52   CHP KURULTAYı’NıN IPTALI... İCRA DAIRESI, KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA KARARı TEBLIĞ ETTI   17:50   İSTANBUL BILGI ÜNIVERSITESI’NIN FAALIYET IZNININ KALDıRıLMASı PROTESTO EDILDI   16:43   BAKAN ŞIMŞEK: "HANEHALKı VE REEL SEKTÖRÜN 12 AY SONRASı ENFLASYON BEKLENTILERI GERILEDI"   16:43   VAHAP SEÇER: "YARıN BELEDIYE BAŞKANLARıMıZLA TEKRAR TOPLANACAĞıZ, ORTAK DEKLARASYON YAYıNLAYACAĞıZ"   15:42   CHP KURULTAYı’NıN IPTAL KARARı... ÜMIT ÖZDAĞ: "YAŞANANLAR, YARGı ORGANı OLAN YÜKSEK SEÇIM KURULU’NUN ANAYASAL YETKILERINE KARŞı DA BIR DARBE GIRIŞIMIDIR"   15:41   ÖZGÜR ÖZEL, CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARıYLA BIR ARAYA GELDI   14:40   ANKARA BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI 36. HUKUK DAIRESI, CHP’NIN "IHTIYATI TEDBIR" KARARıNA YAPTıĞı ITIRAZı REDDETTI   13:39   CHP KURULTAYı’NıN IPTAL KARARı... NACHO SANCHEZ AMOR: TÜM CHP ÜYELERINE VE ÖZGÜR ÖZEL’E, TAM DAYANıŞMAMı VE DESTEĞIMI IFADE EDIYORUM"   13:39   KEMAL KıLıÇDAROĞLU GÖRÜNTÜ VERMEDEN ÇALıŞMA OFISINE GEÇTI   13:35   AVRUPA SOSYALIST PARTISI’NDEN MUTLAK BUTLAN KARARıNA TEPKI: “MUHALEFETI SAF DıŞı BıRAKMA OPERASYONU”   10:05   AVRUPA MERSIN’DE ‘EŞITLIK’ İÇIN BULUŞTU: GENÇLER DÜNYAYA ENGELSIZ YAŞAM MERKEZI’NDEN SESLENDI!   22:59   VAHAP SEÇER’DEN O KARARA ÇOK SERT TEPKI: ’KURULAN TUZAKLARı GÖRMELIYIZ!’   22:04   BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TBB BAŞKANı VAHAP SEÇER’E DIKKAT ÇEKEN ZIYARET!   21:10   SIYASETTE KURULTAY DEPREMI! DEM PARTI’DEN CHP KARARıNA İLK TEPKI: ’YARGı ELIYLE...’   20:59   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT TEPKI: ’SARAY YARGıSıNıN KARARıNı TANıMıYORUZ!’   20:46   MANSUR YAVAŞ’TAN CHP’DEKI KURULTAY İPTALINE İLK TEPKI: ’BASKıN SEÇIM DAHIL HER ŞEYI YAPABILIRLER!   20:41   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ÇOK SERT ’YARGı DARBESI’ TEPKISI: ’MILLI İRADE YOK SAYıLMAKTADıR!’   20:40   İZMIR BAROSU’NDAN GÜNDEMI SALLAYACAK ’CHP’ ÇıKıŞı: ’BU BIR YARGı DARBESIDIR!’   20:30   CHP’DE KURULTAY İPTALINE SERT TEPKI! HIKMET ÇETIN SESSIZLIĞINI BOZDU: ’BU BIR DARBEDIR’  
 
     
   

Girişimci Kadınlar Projesi Sona Erdi


Mezitli Belediyesi’nin de proje ortağı olduğu, Rotary Kulübü öncülüğünde düzenlenen ’Girişimci Kadınlar Projesi’ sona erdi. Kadınların iş gücüne katılımı, ekonomik büyümeye katkısı ve kadın girişimciler için farkındalığın arttırılması gibi uzun vadeli çözümlerin beklendiği proje kapsamında ilk aşamada en az Mersin’de yüzü aşkın kadının ülke ekonomisine kazandırılması sağlandı.

 

Tarih : 2 Mart 2019 Cumartesi 14:10   Okunma : 2533

Mezitli Belediyesi’nin de proje ortağı olduğu, Rotary Kulübü öncülüğünde düzenlenen ’Girişimci Kadınlar Projesi’ sona erdi. Kadınların iş gücüne katılımı, ekonomik büyümeye katkısı ve kadın girişimciler için farkındalığın arttırılması gibi uzun vadeli çözümlerin beklendiği proje kapsamında ilk aşamada en az Mersin’de yüzü aşkın kadının ülke ekonomisine kazandırılması sağlandı.

Kadınlara girişimcilik, markalaşma, internet üzerinden satış gibi konuların anlatıldığı 2 ay süren proje sonrasında katılımcılara sertifikaları Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Rotary Mersin kulüplerinden sorumlu Guvernör Yardımcısı Cem Bucüge, Mersin Rotary Başkanı Güran Dinçer’in de katıldığı törenle verildi.

Törende konuşan Rotary Mersin Kulüpleri Sorumlu Guvarnör Yardımcısı Cem Bucüge, Mezitli Belediyesi ile çok başarılı işlere imza attıklarını dile getirdiği konuşmasında, “Biliyoruz ki başta kadınlar olmak üzere hangi sosyal projeyi yapsak Başkanımız Neşet Tarhan’ı yanımızda buluyoruz. Başka şehirlerdeki kulüp arkadaşlarımız bize ‘Nasıl ikna ediyorsunuz?’ diye soruyorlar. Biz bu tür tepkilere alışık olduğumuzdan artık garipsemiyoruz. Onlara Belediye başkanımız Neşet Tarhan’ın bir ağabey gibi her aşamada destekçimiz olduğunu anlatıyoruz. Mezitli, Neşet Tarhan sayesinde sosyal adalet alanında diğer illere göre daha şanslı” dedi.

Belediye Başkanı Neşet Tarhan da kadınlara destek verme olanağının bulunduğu her alanda yer almak istediklerini söyledi. Başkan Tarhan,  "Projemizin adı bizim amacımıza da son derece uygun. "El ele kadınların ekonomik özgürlüğüne" ismi ile kadınların girişimci olmasına yönelik bir proje. Bizim de Kadın Üretici pazarlarımızda tezgah açan kadınlarımızın yurt dışında online satış yapabilmesi hedefiyle bir projemiz vardı. Girişimci Kadınlar Projesi bizim bu amacımızla da örtüşüyor. Kadınlar evlerinden bile bu online satış sistemine dahil olabiliyorlar. Başlı başına Rotary kulüpleri bile önemli sayıda potansiyel müşteri portföyünüze katılmış oluyor. Çağımız da o yönde gelişiyor. Büyük alışveriş merkezileri bile artık online satışa yöneliyor. Bizim kadınlarımız da çağa ayak uydurmalılar. Böylesi bir proje bize geldiği zaman seve seve destek olduk. Bilinmeli ki içerisinde kadının ve üretimin olduğu her projede Mezitli Belediyesi vardır" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA