14 Haziran 2025 Cumartesi

22:10   BÜYÜKŞEHIR, ÇOCUK İŞÇILIĞINE ‘DUR’ DEMEK İÇIN TOPLUMU BILINÇLENDIRIYOR   20:50   CHP EMEK BÜROLARı’NDAN TUHİS’IN ZAM TEKLIFINE TEPKI: ÖNERILEN ZAM TEKLIFI, TAM ANLAMıYLA BIR GELIR GASPıDıR   15:02   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı 2025 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   11:02   AKMİB, İNGILTERE VE SURIYE’DE YENI TICARET FıRSATLARıNıN PEŞINDE   10:48   BÜYÜKŞEHIR’IN KıSıRLAŞTıRMA MERKEZI YOĞUN İLGI GÖRÜYOR   10:40   İSRAIL’IN İRAN’A SALDıRıSı...İRAN DEVRIM MUHAFıZLARı LIDERI SALAMI’NIN ÖLDÜĞÜ KONUTUN GÖRÜNTÜLERI YAYıNLANDı   23:01   BAŞKAN SEÇER, ‘EKONOMI ZIRVESI SONUÇ BILDIRGE TOPLANTıSı’NA KATıLDı   22:56   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA SPOR DESTEĞI    22:45   BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL BIR ADıM SAĞLıK’TAN ANLAMLı KAMPANYA    22:22   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GELECEĞE YATıRıM: ÇOCUKLARA ÖZEL YAPAY ZEKA KURSU BAŞLıYOR   22:15   ÇILEK MAHALLESI’NDE BIR EVDEN 2 KAMYON DOLUSU ATıK ÇıKARıLDı   22:02   TOROSLAR ZABıTASı, KAÇAK VE SAĞLıKSıZ SÜT ÜRÜNLERI İMALATHANESINI MÜHÜRLEDI   21:24   BÜYÜKŞEHIR’DEN DENIZ CANLıLARıYLA EMPATI ETKINLIĞI: HAYALET AĞLARDAN TÜNEL   21:05   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ: “’NAS’ DEDILER, MILLETIN SıRTıNA FAIZI YÜKLEDILER"   20:59   TCL ELITE SERISI KLIMALAR SATıŞA ÇıKTı    20:50   DOÇ. DR. YUSUF ÇIFCI KITABı ILE DÜNYA BASıNıNıN GÜNDEMINDE!   10:40   BÜYÜKŞEHIR’IN ÖĞRENIM YARDıMLARı İLE GENÇLER UMUT DOLU    10:25   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "BILIRKIŞI DAVASı" TEPKISI: "BUGÜNKÜ DURUŞMA USULSÜZDÜR"   10:16   IRKÇıLıK VE HOŞGÖRÜSÜZLÜĞE KARŞı AVRUPA KOMISYONU’NUN TÜRKIYE RAPORU: MEDYADA ALEVILER, KÜRTLER, MÜLTECILER VE LGBTİ BIREYLERE YÖNELIK NEFRET SÖYLEMI YAYGıN   09:31   55 YıLıN EN SıCAK MAYıSı BU YıL YAŞANDı  
 
     
   

Ümit Özdağ: Başbakan istifasını verdi mi.?


MHP’den ihraç edilen milletvekili Ümit Özdağ Zonguldak’ta basın mensupları karşısında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Özdağ, Hollanda krizi sonrasında Yıldırım’ın istifa ettiğini ama istifasının kabul edilmediğini öne sürdü.

 

Tarih : 26 Mart 2017 Pazar 04:04   Okunma : 2039

MHP’den ihraç edilen milletvekili Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım’ın istifa ettiğini ancak kabul edilmediğini işaret eden yeni bir iddia ortaya attı. MHP'den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda ziyareti sırasında yaşanan olayla ilgili olarak, “Acaba Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Başbakan'ın aksi talimatına rağmen Hollanda'ya geçti mi? Bunun üzerine Sayın Binali Yıldırım istifasını verdi mi? İstifası kabul edilmedi mi?” dedi.

Ümit Özdağ, referandum çalışmaları kapsamında Zonguldak’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Özdağ, ardından Genel Maden İşçileri Sendikası’nda referandum konulu konferansı öncesinde basın mensuplarına açıklama yaptı. Türkiye'yi dolaşarak vatandaşlara ‘hayır'ın gerekçelerini anlatmaya çalıştığını söyleyen Özdağ, “Ne yazık ki Başbakan da devletin bütün imkanlarına sahip olmasına, devletin bütün kaynaklarını kullanmasına rağmen neden ‘evet' denilmesi gerektiğini anlatmaktan çok, Türk milliyetçilerine iftira atmaya devam ediyor. Sayın Başbakan’ın artık bu iftiralarına, bu kara çalmalarına bir son vermesi gerekiyor. Başbakan ve başında bulunduğu hükümet, netice itibariyle 12 sene boyunca bir terör ve casusluk örgütünün terör ve casusluk örgütü olduğunu anlayamamıştır. Biz bu örgütün bir terör ve casusluk örgütü olduğunu söylerken Başbakan ve arkadaşları, bu terör ve casusluk örgütünün işbirlikçisi konumundaydılar. Ve şimdi Sayın Başbakan bizi, Türk milliyetçilerini, ‘Mevcut anayasa kalsın' diyen insanları, teröristlerle ve darbecilerle yan yana gösterme çabası içinde bulunuyor” dedi.

 

3
 

‘BAŞBAKAN İSTİFASINI VERDİ Mİ?’

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda’da Türk Konsolosluğu’na girişine izin verilmemesiyle ilgili de iddialarda bulunan Özdağ şöyle konuştu:

a
 

“Önce Sayın Başbakan şunun cevabını Türk kamuoyuna versin; Acaba Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Hollanda'ya geçmek istediği gece, Başbakan Hollanda'ya geçmesini yasakladı mı? Bakan Hanım, kendisine ‘gitme’ demesine rağmen Başbakan’a, ‘Sizin talimatınızı dinlemiyorum’ dedi mi?’ Ve Başbakan'ın aksi talimatına rağmen Hollanda'ya geçti mi? Bunun üzerine Sayın Binali Yıldırım istifasını verdi mi? İstifası kabul edilmedi mi? Ve istifası kabul edilmediği günden bu yana Sayın Binali Yıldırım, istifa etmeyi bile beceremeyen bir Başbakan olarak protestosunu, toplantı saatlerini, Cumhurbaşkanının saatleriyle çakıştırarak mı yapıyor? Yoksa bunların hiçbirisi doğru değil mi? Ben Sayın Binali Yıldırım'a bize iftira atmayı bırakmasını ve önce bu soruların cevabını kamuoyuyla paylaşmasını rica ediyorum. 

Paylaş :
Etiketler :  mhp, ihraç, ümit özdağ, zonguldak, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA