12 Mart 2026 Perşembe

09:35    POTANıN PERILERI’NDEN DEV BAŞLANGıÇ! KANADA KARŞıSıNDA NEFES KESEN ZAFER   09:34   MERSIN’DE ULAŞıMDA ENGEL DÖNEMI BITTI: TEK TıKLA OTOBÜS KAPıNıZA GELIYOR!   09:20   GıDA DEVINDEN TARIHI KARAR: TAT GıDA 58 YıL SONRA BIR İLKI GERÇEKLEŞTIRDI!   01:02   ABD-İRAN GERILIMINDE ŞOK İTIRAF: 168 ÇOCUĞUN ÖLDÜĞÜ KATLIAMDA ’HATA’ İDDIASı!   21:35   MERSIN’DE RAMAZAN RUHU MUT’TA ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJı!   19:42   TARSUS’TA EZBER BOZAN BULUŞMA: KÜÇÜK BAŞKANLAR İSTEDI, ALI BOLTAÇ ANıNDA TALIMATı VERDI!   18:46   BERKIN ELVAN 12. YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı: "KATILLER HESAP VERSIN!"   16:44   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MILYON GENCE ÖĞRENCI AFFı, 100 BIN MEZUNA DENKLIK ÇAĞRıSı   16:40   İRAN, BANGLADEŞ PETROL VE LNG GEMILERININ HÜRMÜZ BOĞAZı’NDAN GEÇIŞINE IZNI VERDI   16:40   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… CHP’LI KARABAT’ıN ŞOFÖRÜ TUTUKLU SANıK SıRRı KÜÇÜK: "VICDANıM RAHAT, BU YAŞıMA KADAR HARAM LOKMA YEMEDIM"   16:39   İBB DAVASı...TUTUKLU BUĞRA GÖKCE: TRT YÖNETICILERININ KURUMUN KÜLTÜRÜNE, TARIHINE VE YAYıNCıLıK ILKELERINE UYGUN HAREKET ETMESINI BEKLIYORUZ   16:37   ERKAN BAŞ’TAN GREVDEKI ÖZEL İTALYAN LISESI ÖĞRETMENLERINE DESTEK: "BU KAVGA BIR AVUÇ ÖĞRETMENIN KAVGASı DEĞIL, TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN KAVGASı"   15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NE OPERASYON... GÖKAN ZEYBEK: "GERÇEKLERI ÇARPıTARAK KARANLıK PROPAGANDA ÜRETILMESINE ASLA IZIN VERMEYIZ"   15:04   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… MAHMUT TANAL: İNSAN HAKLARı AÇıSıNDAN, HUKUK DEVLETI AÇıSıNDAN GERIYE GIDIYORUZ   15:02   İLBER ORTAYLı 5 GÜNDÜR YOĞUN BAKıMDA   14:48   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı HATIMOĞULLARı VE BAKıRHAN’DAN "BERKIN ELVAN" MESAJı: "BERKIN ELVAN BU ÜLKENIN VICDANıNDA HEP 15 YAŞıNDA KALACAK"   14:44   EKREM İMAMOĞLU: "İFTIRANAMENIN TEK AÇıKLAMASı VARDıR: KIŞI KENDINDEN BILIR IŞI! MILLETIMIZ SIZI GÖNDERMEK IÇIN CAN ATıYOR"   10:45   MERSIN’E AVRUPA’DAN DEV BÜTÇE! TAM 1 MILYON EURO: DENIZLER YAPAY ZEKAYLA KORUNACAK   10:42   İBB DAVASıNDA 3. GÜN TANSIYONU: "EL SALLAMA" KRIZI SALONU KARıŞTıRDı!   10:17   SıĞıNMA KARARıNDAN ŞOK VAZGEÇIŞ: İRANLı KADıN FUTBOLCU ÜLKESINE DÖNÜYOR!  
 
     
   

Tour Of Mersin Heyecanı Başlıyor


Mersin’de bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Bisiklet Turu ’Tour Of Mersin’, 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Tarih : 19 Nisan 2019 Cuma 17:55   Okunma : 1777

Mersin'de bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Bisiklet Turu 'Tour Of Mersin', 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı 140 bisikletçi, Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar uzanan toplam 500 kilometrelik parkurda şampiyonluk için pedal çevirecek.

Organizasyonun Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki tanıtım toplantısı; Büyükşehir Belediye Başkanı 
Vahap Seçer, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Diyadin Özer, Türkiye Bisiklet Federasyonu, turnuvada yer alacak olan takımlar ve STK temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü 
Vedat Yükseltarafından yarışlara ilişkin verilen bilginin ardından Tour Of Mersin'in kent için önemini vurgulayan Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Spor önemli bir faaliyet alanı. Ülkeler arasındaki toplumsal diyaloglarda evrensel bir alan. Bunu Mersin olarak sonuna kadar kullanmak, en akılcı yaklaşımdır. Hinterland buna uygun. Tour Of Mersin; Anamur'dan başlıyor, BozyazıAydıncıkGülnarMutSilifke'ye iniyor, sahilden geliyor Erdemli, Mersin'in merkezi, Tarsus, Çamlıyayla ve tüm bu hinterlandı, 16 bin kilometre kare alan içerisinde bize tüm özelliklerimizi dünyaya tanıtma fırsatı veriyor. Biz çok kadim topraklar üzerinde kurulmuş bir kentiz. Birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir kentiz. Birçok semavi dinlerin kalıntılarını burada görmek mümkün. Dünyaya Mersin'i ve Mersin'in değerlerini tanıtmak için bundan güzel bir fırsat olamaz" dedi.

13 ülkeden 16 takım ve 140 sporcunun katılımı ile 4 farklı parkurda yapılacak olan yarışlar, 25 Nisan Perşembe günü Anamur'dan başlayıp Gülnar'ın Yanışlı Mahallesi'nde son bulacak. 2'nci günde Mut'tan başlayacak olan turu merkez 
Mezitli ilçesindeki Soli Pompeipolis Antik Kenti'nde tamamlayacak olan bisikletçiler, 3'üncü günde de Tarsus'tan çıkıp yine kent merkezindeki Adnan Menderes Bulvarı'nda bitiş çizgisini görecek. Organizasyonun son gününde ise Cumhuriyet Alanı'ndan startı verilecek olan yarışlar, Özgecan Aslan Meydanı'nda son bulacak. Organizasyonun sonunda yarışı tamamlayan sporcular, toplam 500 kilometre mesafeyi kat etmiş olacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA