5 Ocak 2026 Pazartesi

10:10   MERSIN’DE ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLERE GÜVENLI YAŞAM İÇIN MAHREMIYET EĞITIMI   09:58   TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASı: SPORUN BAŞKENTI OLMA YOLUNDA TARIHI ADıM   16:35   3 OCAK RUHU MERSIN’DE YANKıLANDı: KURTULUŞUN 104. YıLıNDA BIRLIK, DEMOKRASI VE BARıŞ VURGUSU   15:05   “TOROSLAR’DA 104 YıLLıK ZAFER ADıMLARı: BINLERCE MERSINLI TARIHE YÜRÜDÜ”   22:47   BAŞKAN SEÇER’DEN 3 OCAK MERSIN’IN KURTULUŞ YıL DÖNÜMÜ MESAJı   22:43   BAŞKAN V. ŞENER: “3 OCAK, MILLETIMIZIN BAĞıMSıZLıK İRADESININ BIR SIMGESI”   22:40   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ’TAN 3 OCAK KURTULUŞ GÜNÜ MESAJı   19:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 2025’TE SAĞLıK VE SOSYAL DESTEKTE REKOR HIZMET: DOĞUMDAN YAŞLıLıĞA YANıNıZDA!   19:29   “YENIŞEHIR HALK KART ILE 853 AILEYE DESTEK: ARALıK ÖDEMELERI HESAPLARDA”   18:26   DILEK KAYA İMAMOĞLU: MILLETIMIZ DOĞRUNUN, HAKLıNıN YANıNDA DURMAYA DEVAM EDECEK   15:25   TÜM EMEKLILERIN SENDIKASı, AÇLıK SıNıRı ALTıNDAKI EMEKLI MAAŞLARıNA KARŞı BAKıRKÖY’DEN SES YÜKSELTTI… 82 YAŞıNDAKI EMEKLI: GıDASıZLıKTAN ARTıK SESIMIZ ÇıKMıYOR   15:20   CHP’NIN ÇANKıRı MITINGI… CEMAL ENGINYURT: “KAR DA KıŞ DA OLSA BIZ SÖZ VERDIK; MEYDANLARDAYıZ”   14:18   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “KIM FILISTIN IÇIN SES ÇıKARMAK ISTIYORSA IZIN VERSINLER AMA IKILI UYGULAMA DOĞRU DEĞIL, VICDANLARı YARALıYOR”   14:14   ÜMIT ÖZDAĞ: "BAĞ-KUR VE GSS’LILERIN SAĞLıĞA ERIŞIMINI SAĞLAYACAK CUMHURBAŞKANLıĞı KARARNAMESI VAKIT KAYBETMEKSIZIN ÇıKARıLMALıDıR"   13:29   TÜRKIYE KADıN DERNEKLERI FEDERASYONU: 2025 YıLıNDA EN AZ 391 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ   13:28   İRAN’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN TEHDITLERINE YANıT: ABD’NIN MÜDAHALESI TÜM BÖLGEDE KAOS ANLAMıNA GELIR   13:27   İRAN’DA PROTESTOLAR BÜYÜYOR... PROTESTOCULAR ILE GÜVENLIK GÜÇLERI ARASıNDAKI ÇATıŞMALARDA EN AZ 7 KIŞI ÖLDÜ   13:25   MURAT ÇALıK: ZOR KOŞULLARDA DAHI HATıRLANMAK, DOSTLUĞUN VE DAYANıŞMANıN SıNıR TANıMADıĞıNı BIR KEZ DAHA GÖSTERIYOR   11:40   “MERSIN’IN 104 YıLLıK ONURLU DIRENIŞI: BAŞKAN ÖZYIĞIT’TEN KURTULUŞ MESAJı”   09:40   MERSIN’DE YENI YıL KAYNAR GELENEĞI: 130 BIN BARDAK ŞIFA DAĞıTıLDı!  
 
     
   

Tour Of Mersin Heyecanı Başlıyor


Mersin’de bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Bisiklet Turu ’Tour Of Mersin’, 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Tarih : 19 Nisan 2019 Cuma 17:55   Okunma : 1728

Mersin'de bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Bisiklet Turu 'Tour Of Mersin', 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı 140 bisikletçi, Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar uzanan toplam 500 kilometrelik parkurda şampiyonluk için pedal çevirecek.

Organizasyonun Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki tanıtım toplantısı; Büyükşehir Belediye Başkanı 
Vahap Seçer, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Diyadin Özer, Türkiye Bisiklet Federasyonu, turnuvada yer alacak olan takımlar ve STK temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü 
Vedat Yükseltarafından yarışlara ilişkin verilen bilginin ardından Tour Of Mersin'in kent için önemini vurgulayan Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Spor önemli bir faaliyet alanı. Ülkeler arasındaki toplumsal diyaloglarda evrensel bir alan. Bunu Mersin olarak sonuna kadar kullanmak, en akılcı yaklaşımdır. Hinterland buna uygun. Tour Of Mersin; Anamur'dan başlıyor, BozyazıAydıncıkGülnarMutSilifke'ye iniyor, sahilden geliyor Erdemli, Mersin'in merkezi, Tarsus, Çamlıyayla ve tüm bu hinterlandı, 16 bin kilometre kare alan içerisinde bize tüm özelliklerimizi dünyaya tanıtma fırsatı veriyor. Biz çok kadim topraklar üzerinde kurulmuş bir kentiz. Birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir kentiz. Birçok semavi dinlerin kalıntılarını burada görmek mümkün. Dünyaya Mersin'i ve Mersin'in değerlerini tanıtmak için bundan güzel bir fırsat olamaz" dedi.

13 ülkeden 16 takım ve 140 sporcunun katılımı ile 4 farklı parkurda yapılacak olan yarışlar, 25 Nisan Perşembe günü Anamur'dan başlayıp Gülnar'ın Yanışlı Mahallesi'nde son bulacak. 2'nci günde Mut'tan başlayacak olan turu merkez 
Mezitli ilçesindeki Soli Pompeipolis Antik Kenti'nde tamamlayacak olan bisikletçiler, 3'üncü günde de Tarsus'tan çıkıp yine kent merkezindeki Adnan Menderes Bulvarı'nda bitiş çizgisini görecek. Organizasyonun son gününde ise Cumhuriyet Alanı'ndan startı verilecek olan yarışlar, Özgecan Aslan Meydanı'nda son bulacak. Organizasyonun sonunda yarışı tamamlayan sporcular, toplam 500 kilometre mesafeyi kat etmiş olacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA