2 Nisan 2026 Perşembe

19:26   MERSIN LIMANı’NDA "TEKEL" İSYANı! CHP’LI GÜLCAN KıŞ TBMM’DEN SESLENDI: TICARET KAÇıYOR, ENFLASYON COŞUYOR!   19:08   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı AFYONKARAHISAR’DA TOPLANıYOR! GÜNDEMDE SıCAK BAŞLıKLAR VAR   16:20   MHP’Lİ UYSAL MECLIS’TE UYARDı: 2 MILYON AILE BAĞıMLıLıKLA MÜCADELE EDIYOR   16:09   İRAN’DAN TRUMP’A: HÜRMÜZ BOĞAZı ELBETTE AÇıLACAK, AMA SIZIN IÇIN DEĞIL   16:08   İSIAS OTEL’DE EVLATLARıNı KAYBEDENLER, 16 YıL 4 AY HAPIS CEZASı ALAN HASAN ASLAN’ıN 1 YıL 3 AYDıR YAKALANMAMASıNA TEPKI GÖSTERDI   16:07   BAKAN TEKIN’DEN, MILLI MAÇ ILE ÇAKıŞAN LGS’NIN TARIHINDE DEĞIŞIKLIK SINYALI   16:06   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı 6 MAYıS’A BıRAKıLDı   10:01   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ "DENVER II" DESTEĞI   09:26   MERSINLI KADıNLAR BU HIZMETLE YENILENIYOR: DIYETISYEN DESTEĞIYLE SAĞLıKLı YAŞAMA MERHABA!   09:25   ABD’DE TARIHI KıRıLMA: 8 MILYON KIŞI SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! BERNIE SANDERS’TAN "KRALLARA HAYıR" AÇıKLAMASı   09:03   ADANA’DA DENIZ ULAŞıMı DEVRIMI İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı: KARATAŞ VE YUMURTALıK’TAN KKTC’YE FERIBOT SEFERI TALEBI!   09:02   AYVAGEDIĞI’NDE İÇME SUYU HATTı YENILENDI! HEYELANıN İZLERI SILINDI, SULAR AKMAYA BAŞLADı   05:06   24 YıLLıK ZINCIR KıRıLDı, İMAMOĞLU’NDAN TARIHI MESAJ: "HEPIMIZE MORAL OLDUNUZ!"   05:03   24 YıLLıK HASRET BITTI, TÜRKIYE AYAKTA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MILLI TAKıM’A GURUR DOLU MESAJ   01:01   MERSIN’IN HUKUK ÇıNARı "AZIZ BABAM" İLE ÖLÜMSÜZLEŞTI: BARODA DUYGU DOLU BULUŞMA!   16:32   CHP’LI SENCER SOLAKOĞLU: "DÜNYADA HAYVAN ITHAL EDEN EN BÜYÜK IKINCI ÜLKE POZISYONUNA GELDIK"   16:30   GÖKÇE GÖKÇEN: 6 ŞUBAT DAVALARı SONUCUNDA NEREDEYSE HIÇ KIMSENIN CEZAEVINDE OLMADıĞı BIR YERE GELIYORUZ   16:28   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 5G TEKNOLOJISINI 2 SENE IÇINDE ÜLKEMIZIN HER KARıŞıNDA HIZMETE SUNACAĞıZ   16:02   MUSTAFA BOZBEY: "İÇIMIZ RAHAT, YARGıYA DA BURSA HALKıNA DA VEREMEYECEĞIMIZ BIR HESABıMıZ YOK"   16:01   ABD BAŞKANı TRUMP’TAN, BIRLEŞIK KRALLıK’A, HÜRMÜZ TEPKISI: "KENDI BAŞıNıZA SAVAŞMAYı ÖĞRENMEYE BAŞLAMANıZ GEREKECEK, ABD ARTıK SIZE YARDıM ETMEK IÇIN ORADA OLMAYACAK"  
 
     
   

SonerSerttaş; İş Dünyası Yatırımlara Ara Vermemeli


TÜGİAD Çukurova Şubesi Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, Türkiye ekonomisinin geçtiğimiz dönemlere göre güçlü ve istikrarlı bir tablo çizdiğini belirterek, iş dünyasının yatırımlara ara vermeden devam etmesini istedi.

 

Tarih : 7 Nisan 2017 Cuma 03:15   Okunma : 1815

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, Türkiye ekonomisinin güçlü bir ekonomi olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda alınan önlemlerle ekonomimiz artık eskisi gibi kırılgan değil. İş dünyası yatırımdan vazgeçmemeli, zira güçlü bir ekonomimiz var. Güvensizlik ve tedirginlik en güçlü ekonomiyi bile zayıflatır.” dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılına ilişkin üretim yöntemiyle hesaplanan gayri safi yurtiçi hâsıla (GSYH) sonuçlarını değerlendiren TÜGİAD Çukurova Şubesi Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, “TÜİK verilerine göre, Türkiye ekonomisi 2016'da yüzde 2,9 büyürken, yılın son çeyreğindeki büyüme oranı yüzde 3,5 oldu. Bu ekonomik sonuçlar iş dünyasını umutlandırıyor. Son dönemde iş dünyası referandum sonuçlarını beklemeye çekilmiş durumda. Fakat bu yanlış bir tutum. Çünkü Türkiye’de artık eski kırılgan ekonomi dönemi sona erdi. Ekonomimiz güçlü bir yapıya sahip. Bugün sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın bu ekonomiyi olumsuz etkilemeyecektir.Bundan dolayı da iş dünyasının yatırımlarına devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Tedirginlik ve güvensizlik dünyanın en güçlü ekonomilerini bile zayıflatır, ki bizim böyle bir lüksümüz yok.”  dedi.

Paylaş :
Etiketler :  soner serttaş, tügiad, iş dünyası, ekonomi, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA