14 Kasım 2025 Cuma

16:01   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: “BALıKÇıLARıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   15:58   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıNLARıN EMEĞI HALKLA BULUŞUYOR   15:52   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL’DAN TICARET BAKANLıĞıNA ZIYARET   15:40   ÖZGÜR ÖZEL, KKTC BAŞBAKANı ÜNAL ÜSTEL’I ZIYARET ETTI… ÖZEL: “KıBRıS’A UYGULANAN EKONOMIK AMBARGOLAR KABUL EDILEMEZ”   15:36   VATANDAŞLARıN ASGARI ÜCRET BEKLENTISI:    15:34   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP’LI VEKILLERDEN KÜLTÜR VE TURIZM BAKANı ERSOY’A KARTALKAYA TEPKISI   15:30   TÜRKIYE ŞEHITLERINI UĞURLUYOR... ŞEHITLER IÇIN ANKARA’DA TÖREN DÜZENLENDI   10:15   KENTLER ARASı DAYANıŞMA: MERSIN VE ANKARA ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’ OLDU   21:37   MERSIN’DEN DENIZE VE TOPRAĞA BÜYÜK DESTEK: SEÇER “ÜRETENIN YANıNDAYıZ” DEDI!   15:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR’A DEV ULAŞıM HAMLESI,GÜLNAR’ıN GRUP YOLU YENILENDI.   14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...   09:03   MERSIN’DE EMEKLILER SAHILDE SPORLA HAYATA ENERJI KATıYOR   02:05   “DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN’E SOSYAL HIZMET ÇAĞRıSı”   01:49   TÜRK SANAT MÜZIĞININ EFSANE SESI MUAZZEZ ABACı, 78. YAŞ GÜNÜNDE HAYATA VEDA ETTI   16:10   “ZAFER PARTISI: YERLI SANAYI VE TARıMı İTHALATA TESLIM ETMEYECEĞIZ”  
 
     
   

Belediye Halkla İlişkiler Birimi Yenilendi..


Erdemli Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi yeni imajıyla göz doldurdu. Belediyeye gelen her insanının başları üzerinde yeri olduğunu vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “bizim geleneğimiz ve töremiz bunu gerektirmektedir” dedi.

 

Tarih : 7 Nisan 2017 Cuma 03:43   Okunma : 2042

Erdemli Belediyesi her geçen gün insan odaklı belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Halkla İlişkiler Birimi, Erdemli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olarak yeni imajı ve anlayışla hizmet vermeye başladı. Türkuaz ve beyaz renklerden oluşan yeni tasarımla insanlara ferahlatıcı ve kendi evlerine geliyormuş hissi uyandıracak bir ortam hazırlandığı belirtildi. Yenilenen imajıyla insanların güleryüzle karşılandığı, insanların işlerini kısa sürede çözebildiği ifade edildi. Yaşlı ve engelliler başta olmak üzere tüm vatandaşlarla birebir ilgilenildiği, insanların gideceklere birime kadar eşlik edildiği, işlemlerinin elden takip edilip, kısa sürede çözüme kavuşturulduğu yeni bir anlayışın da uygulamaya koyulduğu kaydedilirken, bir taraftan da hem dijital ortam da hem de fiziki olarak elden vatandaşlardan gelen istek, şikayet ve önerilerin değerlendirilip yeniden vatandaşlara geri dönüşün sağlandığı çözüm masasında hayata geçirildiği vurgulandı. 

TOLLU: BELEDİYEMİZE GELEN HER VATANDAŞI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLIYORUZ

 Konuyla ilgili konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu şunları söyledi: “Gelen misafiri en iyi şekilde ağırlamak bizim geleneğimizin özünde yatmaktadır. Bu düşünceyi hakim kılmak adına Belediyemize gelen vatandaşımızı kapıda karşılayıp elinden tutarak, işlerini görerek, hoş bir seda bırakarak buradan ayrılmasını sağlıyoruz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışını en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Belediyemize gelen vatandaşlarımız asla yabancılık hissetmezler. Çünkü biz, Erdemli’li olsun olmasın Belediyemize gelen her bireyi güler yüzlü bir şekilde karşılayarak hizmetlerini en kısa sürede hallederek, dualarla ayrılmalarını ilke edindik. Bu bizim için gurur verici bir durum. Devletle milleti kaynaştırmanın en önemli öğesi, bu tür bire bir yapılan münasebetlerdir. Samimi duygu ve düşüncelerle, insanın gözünün içine bakarak iletişim kurmak Belediye çalışanının en birinci görevidir. Bizim insanımız her şeyi hoş görür ama adam yerine konmamayı asla hoş görmez. Dinimizce Yüce Allah’ın yarattığı en değerli varlık olarak nitelendirilen insanlara hizmet etmek ve onlara müreffeh bir hayat sunabilmek için hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan gece gündüz çalışıyoruz.” İnsanlar arasında asla ayrım yapmadan kaliteli ve nitelikli hizmet sunmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Tollu, sözlerini “belediyemize gelen her insana, kim olursa olsun kucak açıp mutlu bir şekilde buradan ayrılmalarını sağlamaya devam edeceğiz” diyerek tamamladı.

ÇÖZÜM MASASI İLE VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA ENGEL YOK

Yetkililerden yapılan açıklamalarda ayrıca çözüm masası adı altındaki mevcut uygulamanın güçlendirildiği ifade edildi. Belediyenin sosyal medya hesapları ve internet sitesinden de çözüm masasına vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini bırakabilecekleri, belediyenin de aynı şekilde kısa sürede her vatandaşa dönüş yapacağının altı çizildi. Uygulamaların her geçen gün daha da geliştirileceği kaydedildi. 

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, mhp, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA