20 Mayıs 2026 Çarşamba

17:23   TBMM GENEL KURULU... AK PARTI ILE CHP ARASıNDA "GENÇLIK" TARTıŞMASı   16:22   CHP’LI BAŞARıR’DAN KıLıÇDAROĞLU YORUMU: "BUTLAN KARARıYLA, AK PARTI’NIN SIPARIŞIYLE CHP’NIN KOLTUĞUNA OTURMAYACAĞıNı GÖRÜYORUM"   15:21   İBB DAVASı’NDA 40. GÜN... EKREM İMAMOĞLU: "UMUYORUM KI BIR GÜN HERKES SAHIP OLDUĞU TAPULARıN, SERVETIN VE ILIŞKILERIN HESABıNı VERIR, VERECEKTIR"   15:19   ÖZGÜR ÖZEL, GENÇLERLE BIR ARAYA GELDI... “GENÇLERI SIYASETE DAVET EDIYORUZ”   14:18   AK PARTI GRUP TOPLANTı SALONUNDA YENI DÜZENLEME... BAKANLAR SORULARı YANıTLAMADı   13:15   İBB DAVASı’NDA 40. GÜN... TUTUKLU ESKI KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ SERDAL TAŞKıN SAVUNMA YAPTı   13:14   MALATYA’DA DEPREM...VALI YAVUZ: “DEVLETIMIZ TÜM KURUMLARıYLA GÖREV BAŞıNDA”   13:12   CHP’LI KARASU, TUTUKLU BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY’I ZIYARET ETTI: "BAŞKANLARıMıZı CEZAEVINE GÖNDERENLER TOPLUMA HESAP VERECEKLER"   19:41   CHP MERSIN’DEN 19 MAYıS’TA GÖVDE GÖSTERISI! KORAL ÖMÜR’DEN SERT ’MIRAS’ MESAJı: ’ASLA TESLIM ETMEYECEĞIZ!’   18:20   BAŞKAN SEÇER’DEN ÇOK KONUŞULACAK ‘BEYIN GÖÇÜ’ ÇıKıŞı: ’SÖZLE OLMAZ, HISSETTIRECEKSINIZ!’   18:17   CHP’NIN 19 MAYıS GENÇLIK KORTEJI... CHP GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı CEM AYDıN: "MILLETIMIZLE KOL KOLA GELECEĞIMIZI GERI ALACAĞıZ"   18:16   EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN’DAN "19 MAYıS" AÇıKLAMASı: "GENÇLIK IÇIN BAYRAM, SÖMÜRÜSÜZ BIR DÜZEN KURULDUĞUNDA MÜMKÜN OLACAK"   16:17   CHP’NIN 19 MAYıS GENÇLIK KORTEJI... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI, GERÇEK SAHIPLERI GENÇLERE EMANET EDECEĞIZ"   14:58   ERKAN BAŞ’TAN HÜKÜMETE SUMUD FILOSU TEPKISI: "ERDOĞAN’ıN DOSTU TRUMP KıZAR, İSRAIL LOBISI AYıPLAR DIYE MI BU SESSIZLIĞINIZ?"   14:55   ANıTKABIR’DE 19 MAYıS COŞKUSU... GENÇLER: "ATATÜRK’E MINNETTARıZ VE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ"   13:49   TARSUS’TAKI SILAHLı SALDıRıDA ÖLDÜRÜLEN 6 KIŞIDEN 5’I ILÇEDE TOPRAĞA VERILDI   12:46   “MUSTAFA KEMAL’IN ASKERLERIYIZ” SLOGANı NEDENIYLE IHRAÇ EDILEN TEĞMEN IÇIN VERILEN "GÖREVE IADE" KARARıNA DURDURMA   12:45   MERSIN’DE 6 KIŞIYI ÖLDÜREN SALDıRGAN, SAKLANDıĞı KÖY EVINDE INTIHAR ETTI   05:28   MHP’LI LEVENT UYSAL’DAN DIKKAT ÇEKEN 19 MAYıS ÇıKıŞı: ’TÜRKIYE’NIN EN BÜYÜK GÜCÜ ONLAR!’   18:59   CHP’LI KORKMAZ. 19 MAYıS RUHU BUGÜN SENINLE YAŞıYOR  
 
     
   

Belediye Halkla İlişkiler Birimi Yenilendi..


Erdemli Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi yeni imajıyla göz doldurdu. Belediyeye gelen her insanının başları üzerinde yeri olduğunu vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “bizim geleneğimiz ve töremiz bunu gerektirmektedir” dedi.

 

Tarih : 7 Nisan 2017 Cuma 03:43   Okunma : 2178

Erdemli Belediyesi her geçen gün insan odaklı belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Halkla İlişkiler Birimi, Erdemli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olarak yeni imajı ve anlayışla hizmet vermeye başladı. Türkuaz ve beyaz renklerden oluşan yeni tasarımla insanlara ferahlatıcı ve kendi evlerine geliyormuş hissi uyandıracak bir ortam hazırlandığı belirtildi. Yenilenen imajıyla insanların güleryüzle karşılandığı, insanların işlerini kısa sürede çözebildiği ifade edildi. Yaşlı ve engelliler başta olmak üzere tüm vatandaşlarla birebir ilgilenildiği, insanların gideceklere birime kadar eşlik edildiği, işlemlerinin elden takip edilip, kısa sürede çözüme kavuşturulduğu yeni bir anlayışın da uygulamaya koyulduğu kaydedilirken, bir taraftan da hem dijital ortam da hem de fiziki olarak elden vatandaşlardan gelen istek, şikayet ve önerilerin değerlendirilip yeniden vatandaşlara geri dönüşün sağlandığı çözüm masasında hayata geçirildiği vurgulandı. 

TOLLU: BELEDİYEMİZE GELEN HER VATANDAŞI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLIYORUZ

 Konuyla ilgili konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu şunları söyledi: “Gelen misafiri en iyi şekilde ağırlamak bizim geleneğimizin özünde yatmaktadır. Bu düşünceyi hakim kılmak adına Belediyemize gelen vatandaşımızı kapıda karşılayıp elinden tutarak, işlerini görerek, hoş bir seda bırakarak buradan ayrılmasını sağlıyoruz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışını en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Belediyemize gelen vatandaşlarımız asla yabancılık hissetmezler. Çünkü biz, Erdemli’li olsun olmasın Belediyemize gelen her bireyi güler yüzlü bir şekilde karşılayarak hizmetlerini en kısa sürede hallederek, dualarla ayrılmalarını ilke edindik. Bu bizim için gurur verici bir durum. Devletle milleti kaynaştırmanın en önemli öğesi, bu tür bire bir yapılan münasebetlerdir. Samimi duygu ve düşüncelerle, insanın gözünün içine bakarak iletişim kurmak Belediye çalışanının en birinci görevidir. Bizim insanımız her şeyi hoş görür ama adam yerine konmamayı asla hoş görmez. Dinimizce Yüce Allah’ın yarattığı en değerli varlık olarak nitelendirilen insanlara hizmet etmek ve onlara müreffeh bir hayat sunabilmek için hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan gece gündüz çalışıyoruz.” İnsanlar arasında asla ayrım yapmadan kaliteli ve nitelikli hizmet sunmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Tollu, sözlerini “belediyemize gelen her insana, kim olursa olsun kucak açıp mutlu bir şekilde buradan ayrılmalarını sağlamaya devam edeceğiz” diyerek tamamladı.

ÇÖZÜM MASASI İLE VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA ENGEL YOK

Yetkililerden yapılan açıklamalarda ayrıca çözüm masası adı altındaki mevcut uygulamanın güçlendirildiği ifade edildi. Belediyenin sosyal medya hesapları ve internet sitesinden de çözüm masasına vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini bırakabilecekleri, belediyenin de aynı şekilde kısa sürede her vatandaşa dönüş yapacağının altı çizildi. Uygulamaların her geçen gün daha da geliştirileceği kaydedildi. 

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, mhp, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA