29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Belediye Halkla İlişkiler Birimi Yenilendi..


Erdemli Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi yeni imajıyla göz doldurdu. Belediyeye gelen her insanının başları üzerinde yeri olduğunu vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “bizim geleneğimiz ve töremiz bunu gerektirmektedir” dedi.

 

Tarih : 7 Nisan 2017 Cuma 03:43   Okunma : 1405

Erdemli Belediyesi her geçen gün insan odaklı belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Halkla İlişkiler Birimi, Erdemli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olarak yeni imajı ve anlayışla hizmet vermeye başladı. Türkuaz ve beyaz renklerden oluşan yeni tasarımla insanlara ferahlatıcı ve kendi evlerine geliyormuş hissi uyandıracak bir ortam hazırlandığı belirtildi. Yenilenen imajıyla insanların güleryüzle karşılandığı, insanların işlerini kısa sürede çözebildiği ifade edildi. Yaşlı ve engelliler başta olmak üzere tüm vatandaşlarla birebir ilgilenildiği, insanların gideceklere birime kadar eşlik edildiği, işlemlerinin elden takip edilip, kısa sürede çözüme kavuşturulduğu yeni bir anlayışın da uygulamaya koyulduğu kaydedilirken, bir taraftan da hem dijital ortam da hem de fiziki olarak elden vatandaşlardan gelen istek, şikayet ve önerilerin değerlendirilip yeniden vatandaşlara geri dönüşün sağlandığı çözüm masasında hayata geçirildiği vurgulandı. 

TOLLU: BELEDİYEMİZE GELEN HER VATANDAŞI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLIYORUZ

 Konuyla ilgili konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu şunları söyledi: “Gelen misafiri en iyi şekilde ağırlamak bizim geleneğimizin özünde yatmaktadır. Bu düşünceyi hakim kılmak adına Belediyemize gelen vatandaşımızı kapıda karşılayıp elinden tutarak, işlerini görerek, hoş bir seda bırakarak buradan ayrılmasını sağlıyoruz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışını en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Belediyemize gelen vatandaşlarımız asla yabancılık hissetmezler. Çünkü biz, Erdemli’li olsun olmasın Belediyemize gelen her bireyi güler yüzlü bir şekilde karşılayarak hizmetlerini en kısa sürede hallederek, dualarla ayrılmalarını ilke edindik. Bu bizim için gurur verici bir durum. Devletle milleti kaynaştırmanın en önemli öğesi, bu tür bire bir yapılan münasebetlerdir. Samimi duygu ve düşüncelerle, insanın gözünün içine bakarak iletişim kurmak Belediye çalışanının en birinci görevidir. Bizim insanımız her şeyi hoş görür ama adam yerine konmamayı asla hoş görmez. Dinimizce Yüce Allah’ın yarattığı en değerli varlık olarak nitelendirilen insanlara hizmet etmek ve onlara müreffeh bir hayat sunabilmek için hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan gece gündüz çalışıyoruz.” İnsanlar arasında asla ayrım yapmadan kaliteli ve nitelikli hizmet sunmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Tollu, sözlerini “belediyemize gelen her insana, kim olursa olsun kucak açıp mutlu bir şekilde buradan ayrılmalarını sağlamaya devam edeceğiz” diyerek tamamladı.

ÇÖZÜM MASASI İLE VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA ENGEL YOK

Yetkililerden yapılan açıklamalarda ayrıca çözüm masası adı altındaki mevcut uygulamanın güçlendirildiği ifade edildi. Belediyenin sosyal medya hesapları ve internet sitesinden de çözüm masasına vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini bırakabilecekleri, belediyenin de aynı şekilde kısa sürede her vatandaşa dönüş yapacağının altı çizildi. Uygulamaların her geçen gün daha da geliştirileceği kaydedildi. 

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, mhp, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA