29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Devlet Bahçeli’ye Manisa’da büyük şok.!


MHP Manisa Eski Milletvekili İl İlçe Ve Belediye Başkanları yazılı bir açıklama yaparak referandumda ’hayır’ diyeceklerini açıkladı.

 

Tarih : 13 Nisan 2017 Perşembe 10:18   Okunma : 1308

"Türk Milletinin feraseti, sağduyusu ve vatan sevgisi bu yanlış Anayasa Değişiklik paketine DUR diyecek ve sandıkta HAYIR diyecektir" diyen MHP Manisa eski Milletvekili İl İlçe Ve Belediye Başkanları yazılı bir açıklama yaprak referandumda 'hayır' diyeceklerini açıkladı.

Eski Milletvekili ve İl İlçe Başkanlarının yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ"

"Bilindiği gibi ülkemiz 16 Nisan 2017 tarihinde 94 yıllık cumhuriyet tarihimizin en önemli yol ayrımı noktalarından biri olan 18 maddelik Anayasa Değişiklik Paketi ile ilgili olarak sandığa gidecektir.
Bugünlerimizi bırakın çocuklarımızın, torunlarımızın ve hatta onların torunlarının rahat ve huzurlu yaşayabilmeleri, hatta milli ve üniter devlet yapımızın tek adamın insafına bırakılmaması adına elbette ki ömrünü Milliyetçi-Ülkücü Harekete adamış bizlerin bu önemli husus hakkında kamuoyu ile fikirlerini paylaşmaması düşünülemezdi.
Bu bağlamda yapılacak 18 Maddelik bu Anayasa Değişiklik paketinin en başta kimler tarafından hararetle ve adeta yangından mal kaçırır gibi aceleyle savunulduğuna iyice bakmak gerekir.

Bir köşede;

-2002 yılından bu yana ülkeyi tek başına yöneten,

-İcraat noktasında her türlü imkan ve kabiliyeti bulunan,

-Kürt Açılımı sonra demokratik açılım sonra da tutmayınca Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi adı altında Artık Analar Ağlamayacak sömürüsüyle PKK ile masaya oturan,

-15 Temmuz 2016 tarihinde darbe teşebbüsünde bulunan Fetö Terör örgütüyle iktidara geldikleri ilk günlerden itibaren kol kola giren,

-Uydurma delillerle Balyoz-Ergenekon gibi adlar altında şerefli Türk Ordusunu terörist ilan edip kendisini konunun savcısı ilan eden bir AKP zihniyeti,

"YAPILMAK İSTENEN YETKİLERİN TEK BİR KİŞİYE BAĞLANMASI"

Diğer köşe de ortada fol yok yumurta yokken, kendi siyasi zeminini sağlama alma adına iktidara yanaşan bir zihniyet.

Bu şartlar altında şahsi ikbalini düşünen ve güvenilirliğini kaybeden iki siyasi aktörün savunduğu bir sistem değişikliği önümüze getirilmiş durumda.
Maddeleri incelediğimiz zaman görüyoruz ki, yapılmak istenen değişiklik tam anlamıyla yetkilerin tek bir kişiye bağlanması şeklinde olacaktır. Bir cumhurbaşkanı düşünün, tek başına yürütme yetkilerini kullanacak, tek başına TBMM’nin iradesine hükmedecek , tek başına yüksek yargıyı hegemonyası altına alacak, ülkeyi adeta bir diktatör veya Kral havasında istediği gibi yönetecektir. Belki de bir gün milli ve üniter yapımız çeşitli isimler altında federasyon ve özerk bölgelere ayrılacaktır.

ÜLKÜCÜ TABAN 'HAYIR' DİYEREK CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAK

Anayasalar hazırlanırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus toplumsal mutabakatın sağlanmış olmasıdır. Maalesef bu Anayasa Değişiklik Paketinin hazırlanma süreci çok dar bir çerçevede kalmış, gerekli istişareler yapılmadan ve alelacele bir şekilde oldubittiye getirilmiştir. Özellikle iktidar partisinin HAYIR oyu verecek vatandaşlarımızı terör örgütleri ile birlikte hareket ediyormuş gibi lanse etmesi toplumsal huzuru ve kardeşlik duygularımızı adeta baltalamıştır. Aslında yapılacak olan bu referandum ne iktidar partisinin güven oylaması ne de diğer siyasi partilerin bir seçimi değildir. Tam anlamıyla memleket meselesidir. Hele hele mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisinin kurultay süreci ile ilgili meselesi hiç değildir. Bizatihi Devletimizin ve Milletimizin bekası söz konusu olduğunda ülkücü- milliyetçi tabanın ne kadar hassas olduğu çok açık bir gerçektir. Bu önemli konuyu parti içi meselesi gibi göstermeye çalışanlar hem bizi bölmeyi hem de milletimizi kandırmayı çalışmaktadır. Aslında ülkücü taban HAYIR diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Kuvay-i Milliye ruhuyla kurdukları Türkiye Cumhuriyetinin temel değerlerine, devletimizin ve milletimizin bekasına sahip çıkmaktadır.

Yıllardan beri Milliyetçi Hareket Partisinde Milletvekilliği, İl- İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği gibi şerefli görevlerin sorumluluğunu üstlenerek; davasını kendi şahsi menfaatlerinin üstünde tutmuş, bir oy daha fazla alabilmek için gecesini gündüzüne katmış aşağıda isimleri yazılan bizler, ülkücü-milliyetçi taban ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda bu Anayasa Değişiklik Paketinin Türkiye Cumhuriyeti Devletine -Türk Milletine huzur ve refah getirmeyeceği ve hatta demokratik, sosyal, hukuk devleti anlayışına hizmet etmeyeceği kanaatine varmış bulunuyoruz. Ve bu referandumda oyumuzun HAYIR olacağını buradan kamuoyuna duyuruyoruz.
Ayrıca tüm kalbimizle inanıyoruz ki,

-Ülkemiz üzerinde oynanan ve oynanmak istenen oyunları durdurmak için,

-Milli, demokratik, sosyal ve hukuk devletinin devamı için,

-Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın-torunlarımızın huzur ve refahı için,
Türk Milletinin feraseti, sağduyusu ve vatan sevgisi bu yanlış Anayasa Değişiklik
paketine DUR diyecek ve sandıkta HAYIR diyecektir.
Saygılarımızla…"

Paylaş :
Etiketler :  devlet bahçeli, mhp, manisa, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA