21 Mart 2026 Cumartesi

20:24   TİP, "BIR DILIM BAKLAVANıN 80 TL" OLDUĞU GÖRSELLE BAYRAM MESAJı PAYLAŞTı: "YOKLUKTA DEĞIL VARLıKTA EŞITLENECEĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE OLAN INANCıMıZLA HALKıMıZıN BAYRAMıNı KUTLUYORUZ"   20:23   BURHANETTIN DURAN: ÜLKEMIZ NATO’NUN KOLEKTIF SAVUNMA MIMARISINDE VAZGEÇILMEZ BIR MERKEZ ÜLKE   20:22   ÖZGÜR ÖZEL, MANISA’DA BAYRAM NAMAZıNıN ARDıNDAN KABRISTANLARı ZIYARET ETTI   20:20   TAYFUN KAHRAMAN’ıN EŞI MERIÇ DEMIR KAHRAMAN: “YOK YERE ÇOCUKLUKLARıNDAN NEŞELI BAYRAMLARı BILE ÇALıNAN HERKESE BU ÜLKENIN ADALET BORCU VAR”   21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI  
 
     
   

Mezitli haberleşmede dünya klasmanında


Haberleşme hizmetlerinin sunulabilmesi maksadıyla, elektronik haberleşme altyapısının tesisi protokolü Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mersin Telekom Müdürü Hüsamettin Çağlar arasında imzalandı. Protokole göre Mezitli’de yeni yapılacak binalarda Türk Telekom tarafından dünya genelinde kullanılan fiber optik altyapı desteği sunulacak.

 

Tarih : 15 Mart 2020 Pazar 17:58   Okunma : 1410

Mezitli Belediyesi ve Mersin Türk Telekom Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle haberleşme teknoloji altyapısının dünya ile eşdeğerde olması anlaşması yapıldı. Haberleşme hizmetlerinin sunulabilmesi maksadıyla, elektronik haberleşme altyapısının tesisi protokolü Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mersin Telekom Müdürü Hüsamettin Çağlar arasında imzalandı. Protokole göre Mezitli’de yeni yapılacak binalarda Türk Telekom tarafından dünya genelinde kullanılan fiber optik altyapı desteği sunulacak.

İmza öncesi konuşan Mersin Telekom Müdürü Hüsamettin Çağlar, İnşaat sektörünün hızla ilerlediği ve geliştiği Mezitli’de yapımına yeni başlanan/başlayacak konut ve işyerlerine ait binalarda gelişen haberleşme teknolojisine uygun olarak altyapının Fiber Optik olarak tesis edilmesine imkân sağlanacağı bilgisini verdi.

Gösterdiği kolaylık nedeniyle Başkan Tarhan’a teşekkür eden Çağlar, “Söz konusu uygulama ile gelişen teknolojiye uyum sağlanması, vatandaşlarımıza hızlı ve ekonomik hizmet verilmesi, elektronik haberleşme hizmetlerine kolay erişim sağlanması, çevre estetiğinin korunması ve ülke kaynaklarının verimli kullanılması hedeflenmiştir” dedi.

Mezitli’nin gösterdiği başarılarla Dünya ölçeğinde bir kent haline geldiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Gelişen teknolojiyle birlikte haberleşmede hız ve kesintisiz iletişim son derece önemli hale gelmiştir. Kentimizin dünya klasmanında üst üste yakaladığı başarıları teknolojik altyapıyı güçlendirerek desteklemek istedik. Türk Telekom Müdürlüğümüz, bundan sonra yapılacak tüm binalara Fiber Optik altyapıyı hazır hale getirecek. Bu konuda gerekli yatırımları yapacak ve Mezitli’yi haberleşmede dünya klasmana taşıyacak” dedi.

Kentlerin gelişen teknolojiye ayak uydurması gerektiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Özellikle internet artık günümüzün en vazgeçilmez haberleşme araçlarından birisi haline geldi. Bir sivil toplum kuruluşu ile gerçekleştirdiğimiz Girişimci Kadınlar Projesi ile eğitim vererek tablet dağıttığımız kadınlarımız, artık dünyanın her noktasına ürünlerini pazarlayabiliyorlar. Yakın zamanda kendi internet sitelerini açarak şirket haline gelecekler. Böyle önemli hamleler yaparken internetin de hızlı ve kesintisiz olması çok önemli. Bugün yaptığımız anlaşma ile Mezitlililer dünyanın kullandığı fiber optik altyapıya ulaşmış olacaklar” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, TÜRK TELEKOM, BAŞKAN, NEŞET TARHAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA