18 Ekim 2025 Cumartesi

09:50   MAHKEMEDEN CHP KONGRESI İÇIN DURDURMA TALEBI: GÖZLER YSK’DA!   09:40   TARSUS’UN YAYLALARıNDA SU SEVINCI: MESKİ’DEN 2.050 METRELIK HAYAT HATTı   22:13   BOŞ TENCERELER KONUŞTU, KADıNLAR AYAĞA KALKTı: CHP MERSIN’DEN YOKSULLUĞA SERT TEPKI   15:12   YENIŞEHIR BELEDIYESI 2. AKDENIZ BIENALI’NE EV SAHIPLIĞI YAPıYOR   15:10   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SOKAK HAYVANLARı İÇIN “DOĞAL YAŞAM ALANı” PROJESI    13:58   AK PARTI’YE GEÇECEĞI IDDIA EDILEN BURCU KÖKSAL: BULUNDUĞUM YERDEYIM, HIÇBIR YERE GITMIYORUM   13:57   SINEMA SALONLARıNDA BU HAFTA: 8 YENI FILM VIZYONA GIRECEK   13:56   KONGREYE SAATLER KALA ÇAĞATAY GÜÇ IL BAŞKANLıĞı ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   13:53   CAN HOLDING’E YENI OPERASYON... KENAN TEKDAĞ VE ŞAKIR CAN’ıN DA ARALARıNDA BULUNDUĞU 36 ISIM HAKKıNDA GÖZALTı KARARı VERILDI   09:45   MERSIN’DE SANATıN YENI SESI: BÜYÜKŞEHIR’DEN ODA ORKESTRASı ATAĞı   08:22   AYM’DEN GEZI DAVASı İÇIN HAK İHLALI TESPITI: “ADIL YARGıLANMA HAKKı YOK SAYıLDı”   18:50   TOROSLAR’DA 2026 VIZYONU: 3.8 MILYARLıK BÜTÇEYLE DÖNÜŞÜM BAŞLıYOR!   16:14   AKDENIZ’IN IŞıĞı, TARSUS’UN KALBINDE YANDı   16:09   “MEDENI HAKLAR REHBERI” PROJESI İLE ADALETE ERIŞIM GÜÇLENIYOR   16:07   MILLETVEKILI ALI BOZAN: BU SALDıRıNıN SORUMLUSU, BU ÜLKENIN BARıŞıNA ALÇAKÇA SALDıRANLARDıR.   16:06   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN DERVIŞOĞLU’NA TEPKI   16:05   NARIN GÜRAN CINAYETI DAVASı’NDA YENI GELIŞME   11:53   BAŞKAN BAŞ’TAN KHK YÜRÜYÜŞÜNE NET DESTEK: “EKMEĞIYLE OYNANAN HER EMEKÇI İÇIN BURADAYıZ!”   10:40   BAŞKAN BOLTAÇ: “BIR KADıN ÜRETIRSE, BIR ŞEHIR BÜYÜR, BIR ÜLKE GÜÇLENIR”   10:28   TÜRKIYE NATO’DA GÜÇLÜ MESAJ VERDI: TSK GAZZE GÖREV GÜCÜ’NE HAZıR!  
 
     
   

Büyükşehir, Tarsus’taki Huzurevi Bahçesinde Kapsamlı Bakım Çalışması Yaptı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hizmetlerini götürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, hayatlarının ikinci baharındaki yaşlıları da unutmayarak, hizmet yelpazesini en geniş şekilde vatandaşlara sunuyor.

 

Tarih : 16 Mart 2020 Pazartesi 11:40   Okunma : 732

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta ilçe belediyesinin tesisleri içerisinde yer alan ve 60 yaşlının kaldığı huzurevinin bahçesinde, kapsamlı bakım çalışması yapıldı. Ağaçların budandığı ve çevre bakımının yapıldığı çalışmalar kapsamında huzurevi bahçesine rengarenk çiçek fideleri ve güller dikildi.

EKİPLER, DETAYLI ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ

Tarsus Kaymakamlığı’na bağlı huzurevinin bahçesinde ağaç budama ve çevre bakımı çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi personeli, kamelyaların zemin bakımı ve diğer tadilat çalışmalarını gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında açtığında çok güzel görüntüler oluşturan ruelya, menekşe, papatya, balıkağzı, gelin duvağı gibi çeşit çeşit çiçek fideleri dikilirken, yürüyüş yolu kenarları ise sarmaşıkla donatıldı.

BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİNDEN ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç ve Mersin İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, huzurevine giderek burada yaşlıları ziyaret etti. CHP Tarsus İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Gülbahar’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Huzurevi Müdiresi Duygu Nur Özdağ, çalışmalarla ve tesisle ilgili bilgi verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Tarsus Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret etmenin ve onlarla sohbet etmenin mutluluğunu yaşadık. Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar ve yasal mevzuat içerisinde her zaman huzurevimize destek olacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA