3 Haziran 2026 Çarşamba

16:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “TISAN’ıN KADERI DEĞIL, MERSIN’IN GELECEĞI YARGıLANıYOR”   16:41   MEZITLI ZABıTASıNDAN PAZARLARDA SıKı TARTı DENETIMI   16:30   İSTANBUL ÖZEL İTALYAN LISESI’NDE 123 GÜNDÜR DEVAM EDEN GREV SONA ERIYOR   16:10   ÖZGÜR ÖZEL’DEN EKREM İMAMOĞLU’NA DOĞUM GÜNÜ MESAJı   15:41   AK PARTI’DE DÖRT IL BAŞKANı GÖREVDEN ALıNDı   15:41   ALI BOZAN’DAN ADALET BAKANLıĞı’NA: “TAHLIYE ERTELEMELERI İNFAZ REJIMINE DÖNÜŞTÜ”   15:39   İRAN, ABD DıŞIŞLERI BAKANı RUBIO’NUN "İRAN BAĞLANTıLı SUIKAST PLANı" IDDIALARıNı REDDETTI   15:38   İBB DAVASı’NDA 44. GÜN.... EKREM İMAMOĞLU: "CANıM PARTIMIN BAŞıNDAKI KAYYUMA, BU INSANLARA HıRSıZ, RÜŞVETÇI DIYEN, IFTIRA ATANLARA, SÖZLERINI AYNEN IADE EDIYORUM”   15:37   CHP’LI AĞBABA: TÜRKIYE’NIN 150 YıLLıK DEMOKRASI TARIHINE DARBE YAPıLıYOR   14:33   İBB DAVASı’NDA 44. GÜN: EKREM İMAMOĞLU, DOĞUM GÜNÜNÜ IKINCI KEZ CEZAEVINDE KUTLUYOR   09:50   10 YıLDıR BEKLIYORLARDı, ÇILE BITTI! MERSIN’DE O MAHALLELER MUSLUKTAN AKAN SUYA KAVUŞTU   01:27   CHP’DE ODA BASMA SKANDALı BÜYÜYOR! GÖKÇE GÖKÇEN’DEN ÇOK SERT "BUTLANCı" ÇıKıŞı: "KAMERA KAYıTLARıNı ÇıKARıN!"   15:36   CHP’DE TARIHI GRUP TOPLANTıSı: ’KÖPRÜLER ATıLDı, O DEFTERIN KAPANMASı İÇIN TEK YOL...’   15:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A SALVO: ’O TOMA’NıN ŞOFÖR KOLTUĞUNDA SEN OTURUYORSUN!’   15:17   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SIYASETTE DEPREM ETKISI YARATACAK ÇıKıŞ: ‘MUTLAK SULTAN İLE MUTLAK BUTLAN İTTIFAK YAPTı!’   15:15   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SALLAYACAK ÇıKıŞ: ’BÜYÜK KUMPASA KARŞı DIRENECEĞIZ!’   14:59   CHP’DE KURULTAY DEPREMI! ÖNDER SAV SESSIZLIĞINI BOZDU: ’O ŞEMSIYE DELINIRSE HERKES SAĞANAK ALTıNDA KALıR’   10:10   MERSIN’DE NEFES KESEN KURTARMA OPERASYONU! METRELERCE DERINLIKTEKI KUYUDAN BÖYLE ÇıKARıLDı   09:50   TARSUS’TA DEV TURNUVA BAŞLADı: 53 KÖY SAHAYA İNDI, ÖDÜL TAM 300 BIN LIRA!   01:40   A MILLI TAKıM FıRTıNA GIBI BAŞLADı! KUZEY MAKEDONYA KARŞıSıNDA GOL ŞOV: EREN ELMALı’DAN KORKUTAN HABER  
 
     
   

Başkan Neşet Tarhan’dan Kader’e moral ziyareti..


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, böbrek yetmezliği hastalığı ile boğuşan, koruyucu ailesi olduğu minik Kader’e böbreğini veren Mustafa Boyraz ve ailesini ziyaret etti. Başkan Tarhan, Kader Y.’nin tedavi için hastaneye ulaşımını sağlayacaklarını söyledi.

 

Tarih : 14 Haziran 2017 Çarşamba 06:50   Okunma : 3139

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, böbrek yetmezliği hastalığı ile boğuşan, koruyucu ailesi olduğu minik Kader’e böbreğini veren Mustafa Boyraz ve ailesini ziyaret etti. Başkan Tarhan, Kader Y.’nin tedavi için hastaneye ulaşımını sağlayacaklarını söyledi.

2013 yılında koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na başvuran Mustafa ve Azize Boyraz çifti, böbrek yetmezliği sorunu yaşayan Kader’i görmeden, koruyucu aile olmayı kabul etti. Ancak daha sonra rahatsızlığı artan Kader, böbrek nakli için uygun doku beklerken müjdeli haber yine Mustafa Boyraz’dan geldi. Bu süreçte trafik kazası geçiren ve engelli duruma düşerek işini de kaybeden Mustafa Boyraz, hiç düşünmeden minik Kader’e böbreğini verdi. Boyraz’ın bu duyarlı hareketi onun yılın babası olmasını sağladı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Belediye Meclis Üyesi Şenol Çavuş ile 75. Yıl Mahalle Muhtarı Yakup Aytekin minik Kader ve aileyi ziyaret etti.

KADERİN HAYATINA DOKUNMAK İSTEDİK

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, aileden tedavi sürecinde yaşananlar hakkında bilgi alan Başkan Tarhan, minik Kader'i de odasında ziyaret ederek, bir süre birlikte oyun oynadı.

Kader’in hayatını kurtardığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Boyraz, “Kader’i görmeden yanımıza almaya karar verdik ve böyle bir çocuğun hayatına dokunmak istedik. Kader’in tedavisi için çok mücadele ettik, çok şükür bugünlere geldik” dedi.

AİLEMİN DESTEĞİYLE AYAKTAYIM

Ailesine kendisi için yaptıklarından dolayı minnettar olduğunu ifade eden Kader Y. ise, “Ben ailemin desteği ile kendimi daha iyi hissediyorum. Hastalığım boyunca sürekli yanımda oldular. İyileşince gezip tozmak diğer yaşıtlarla birlikte oyunlar oynamak istiyorum" şeklinde konuşarak, ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Başkan Tarhan'a teşekkürlerini dile getirdi.  

KADER ARTIK BİZİM KIZIMIZ

Kader’in sağlığına daha çabuk kavuşabilmesi için gereken desteği vereceklerini söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Aileden yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi aldık. En büyük sıkıntının tedavi için sağlık kuruluşuna ulaşmak olduğunu öğrendik. Biz ulaşım sorununu belediye olarak çözeceğiz. Yine Kader’in kendisini daha iyi hissettiği zaman sosyal tesislerimizden ve kurslarımızdan yararlanmasını sağlayacağız. O artık bizim de kızımız” diye konuştu.

SIKINTILARI TESPİT EDİYORUZ

Aileyi ve kader’i tanımış olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Biz belediye olarak çeşitli hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Ancak, kentin herhangi bir yerinde bir çocuk ayakkabısız geziyorsa bana göre belediye başkanı görevini yapmıyor demektir. Biz de bir yandan hizmet üretirken diğer taraftan bu tür eksiklikleri ve sıkıntıları tespit edecek bir çalışma prensibi belirledik. Gönüllü Evlerimizi bu amaçla kurduk. İstedik ki vatandaşlarımız belediyeden bağımsız olarak, kimin ne derdi var, kimin hastası var tespit etsin, bu insanlarla sürekli diyalog halinde olsunlar” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  mezitli, belediye başkanı, neşet tarhan, şenol çavuş.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA