28 Mart 2026 Cumartesi

11:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN ULAŞTıRMA BAKANLıĞı’NA SALVO: "SORULAR VAR, RAKAM YOK!"   18:45   ÇOCUKLARA GERI DÖNÜŞÜM DERSI: "ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı" SAHNE ALıYOR!   18:43   GENÇLER ERDEMLI’DEN SEFERBERLIK BAŞLATTı   16:48   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... BELEDIYE ÖNÜNDE TOPLANAN UŞAKLıLAR: "DEMOKRASIYI, HALKıN IRADESINI AYAKLARLA ALTıNA ALDıLAR"   16:44   TSK’DAN İHRAÇ EDILEN TEĞMENLER İZZET TALIP AKARSU VE SERHAT GÜNDAR’ıN AÇTıĞı IPTAL DAVASı REDDEDILDI   16:43   SAADET PARTISI’NDEN ABD VE İSRAIL’E PROTESTO: "BU KATLIAM DURANA, ABLUKA TAMAMEN KALKANA DEK DURMAYACAĞıZ, SUSMAYACAĞıZ"   15:39   AYŞE TOKYAZ CINAYETININ SANıĞı CEMIL KOÇ’UN EJEGÜL OVEZOVA’ı DA ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANDıĞı DAVADA DINLENEN TANıK: “EJEGÜL DÜŞMEDEN ÖNCE ‘YETER, YETER’ DIYE BAĞıRıYORDU”   15:38   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... CHP UŞAK MILLETVEKILI ALI KARAOBA: "DIRENMEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:37   SOSYALIST ENTERNASYONAL GENÇLIK ÖRGÜTÜ DÜNYA KONGRESI... ÖZGÜR ÖZEL: "İKI YıL SONRA YAPıLACAK SEÇIMLERE KADAR DAHA BIZE NE KÖTÜLÜKLER YAPACAKLAR BILMIYORUZ AMA HEPSINE HAZıRıZ VE DIMDIK AYAKTAYıZ"   10:27   MERSIN’DEN GELECEĞE YAZıLıM HAMLESI! GENÇLER YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZIYLE DÜNYAYA AÇıLıYOR   10:25   BAŞKAN TUNCER’DEN MUHTARLARA NET MESAJ: "MEZITLI’YI BIRLIKTE YÖNETIYORUZ"   10:01   TARSUS’TA DEV YATıRıM HAMLESI: 4 KRITIK SEKTÖRE BÜYÜK TEŞVIK MÜJDESI!   09:30   AKDENIZ’DE ULAŞıM SEFERBERLIĞI   09:04   MERSIN’DE ULAŞıM DEVRIMI: O CADDELER SIL BAŞTAN YENILENDI! SÜRÜŞ KEYFI İKI KATıNA ÇıKTı   08:52   UŞAK BELEDIYE BAŞKANı ÖZKAN YALıM GÖZALTıNDA:   07:59   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDAKI SON RAKIBI BELLI OLDU! PLAY-OFF FINALINDE NEFES KESEN EŞLEŞME   07:56   CHP İL BAŞKANı KORAL ÖMÜR’DEN BALYANLıLAR DERNEĞI’NE ZIYARET!   04:41   MARMARIS BELEDIYESI’NDE GECE YARıSı OPERASYONU! BAŞKAN ACAR ÜNLÜ’DEN İLK AÇıKLAMA: "MAKAMıMDAYıM"   14:19   ABD BAŞKANı TRUMP: “NATO, İRAN SAVAŞıNDA HIÇBIR ŞEY YAPMADı”   14:18   CHP’LI TAHTASıZ’DAN BAKAN GÜRLEK’E "TAPU" TEPKISI: YAYıMLANAN BELGELERI ÇÜRÜTMESI GEREKIRKEN BAŞKALARıNı SUÇLAMA YOLUNA GITTI  
 
     
   

Başkan Neşet Tarhan’dan Kader’e moral ziyareti..


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, böbrek yetmezliği hastalığı ile boğuşan, koruyucu ailesi olduğu minik Kader’e böbreğini veren Mustafa Boyraz ve ailesini ziyaret etti. Başkan Tarhan, Kader Y.’nin tedavi için hastaneye ulaşımını sağlayacaklarını söyledi.

 

Tarih : 14 Haziran 2017 Çarşamba 06:50   Okunma : 3065

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, böbrek yetmezliği hastalığı ile boğuşan, koruyucu ailesi olduğu minik Kader’e böbreğini veren Mustafa Boyraz ve ailesini ziyaret etti. Başkan Tarhan, Kader Y.’nin tedavi için hastaneye ulaşımını sağlayacaklarını söyledi.

2013 yılında koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na başvuran Mustafa ve Azize Boyraz çifti, böbrek yetmezliği sorunu yaşayan Kader’i görmeden, koruyucu aile olmayı kabul etti. Ancak daha sonra rahatsızlığı artan Kader, böbrek nakli için uygun doku beklerken müjdeli haber yine Mustafa Boyraz’dan geldi. Bu süreçte trafik kazası geçiren ve engelli duruma düşerek işini de kaybeden Mustafa Boyraz, hiç düşünmeden minik Kader’e böbreğini verdi. Boyraz’ın bu duyarlı hareketi onun yılın babası olmasını sağladı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Belediye Meclis Üyesi Şenol Çavuş ile 75. Yıl Mahalle Muhtarı Yakup Aytekin minik Kader ve aileyi ziyaret etti.

KADERİN HAYATINA DOKUNMAK İSTEDİK

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, aileden tedavi sürecinde yaşananlar hakkında bilgi alan Başkan Tarhan, minik Kader'i de odasında ziyaret ederek, bir süre birlikte oyun oynadı.

Kader’in hayatını kurtardığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Boyraz, “Kader’i görmeden yanımıza almaya karar verdik ve böyle bir çocuğun hayatına dokunmak istedik. Kader’in tedavisi için çok mücadele ettik, çok şükür bugünlere geldik” dedi.

AİLEMİN DESTEĞİYLE AYAKTAYIM

Ailesine kendisi için yaptıklarından dolayı minnettar olduğunu ifade eden Kader Y. ise, “Ben ailemin desteği ile kendimi daha iyi hissediyorum. Hastalığım boyunca sürekli yanımda oldular. İyileşince gezip tozmak diğer yaşıtlarla birlikte oyunlar oynamak istiyorum" şeklinde konuşarak, ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Başkan Tarhan'a teşekkürlerini dile getirdi.  

KADER ARTIK BİZİM KIZIMIZ

Kader’in sağlığına daha çabuk kavuşabilmesi için gereken desteği vereceklerini söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Aileden yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi aldık. En büyük sıkıntının tedavi için sağlık kuruluşuna ulaşmak olduğunu öğrendik. Biz ulaşım sorununu belediye olarak çözeceğiz. Yine Kader’in kendisini daha iyi hissettiği zaman sosyal tesislerimizden ve kurslarımızdan yararlanmasını sağlayacağız. O artık bizim de kızımız” diye konuştu.

SIKINTILARI TESPİT EDİYORUZ

Aileyi ve kader’i tanımış olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Biz belediye olarak çeşitli hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Ancak, kentin herhangi bir yerinde bir çocuk ayakkabısız geziyorsa bana göre belediye başkanı görevini yapmıyor demektir. Biz de bir yandan hizmet üretirken diğer taraftan bu tür eksiklikleri ve sıkıntıları tespit edecek bir çalışma prensibi belirledik. Gönüllü Evlerimizi bu amaçla kurduk. İstedik ki vatandaşlarımız belediyeden bağımsız olarak, kimin ne derdi var, kimin hastası var tespit etsin, bu insanlarla sürekli diyalog halinde olsunlar” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  mezitli, belediye başkanı, neşet tarhan, şenol çavuş.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA