İyi Parti Mersin Teşkilatı’nı Kurdu ve İlçe Kongrelerini Tamamladı


Tarih : 14 Şubat 2018 Çarşamba 16:09

Çalışmalarına devam eden İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı, İl ve İlçe Teşkilatlarını ve Kurucular Kurulu’nu kurduktan sonra, Mersin’in 13 İlçe’sinde 1. Olağan Kongrelerini halkın katılımıyla gerçekleştirilerek tamamladı. 4 Mart 2018 tarihinde olacak olan İYİ Parti Mersin İli 1. Olağan Kongresi’ne geri

İYİ Parti Mersin  İl Yönetimi Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer’i, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Başkanı Halil Deveden’i, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde İYİ Parti’nin kuruluş amacını, misyonunu ve hayata geçirilecek projelerini anlatan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Dr. İbrahim Özel, İYİ Parti’nin Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda cesurlar hareketi ve kadınlar hareketi olduğunu, herkesi  kucaklayan yapısıyla, doğru ve dürüst siyasetle, milli varlık ve değerleri koruyarak yola çıktıklarını vurgulayarak, karşılıklı istişarelerde bulundu.

Ayrıca Özgecan ASLAN’ın ölümünün 3. sene-i devriyesinde, Özgecan Aslan’ın annesi Songül Aslan ve babası Mehmet Aslan’ı evlerinde ziyaret ederek Özgecan ASLAN’ı anan İYİ Parti Mersin İl Yönetimi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de bir anne ve bir kadın olarak kadına şiddetin, tacizin ve tecavüzün son bulması için tüm gücüyle mücadele edeceğinin mesajını ilettiler.


Okunma : 1484

Etiketler : iyi parti, mersin



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA