BAKAN SOYLU, RUDAW TV`YE KONUŞTU: "GAYET MÜDAHALE EDİLİYOR"


Tarih : 23 Haziran 2022 Perşembe 23:22

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rudaw TV`ye Muğla Marmaris`teki orman yangınlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Bu tip yangınlar tam sönmeden ‘kontrol altına alındı` cümlesini söylemek risklidir. Çünkü rüzgarı var, farklı bir yerden yeniden başlaması var" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rudaw TV`ye Muğla Marmaris`teki orman yangınlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Bu tip yangınlar tam sönmeden ‘kontrol altına alındı` cümlesini söylemek risklidir. Çünkü rüzgarı var, farklı bir yerden yeniden başlaması var" dedi.

Erbil merkezli Rudaw TV Muğla Marmaris`te, süren orman yangınlarını bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`ya sordu. Bakan Soylu, orman yangınının sürdüğünü kaydederek, “Sayın bakanımız da burada, Tarım Bakanımız… Gayet müdahale ediliyor. Bu tip yangınlar tam sönmeden ‘kontrol altına alındı` cümlesini söylemek risklidir. Çünkü rüzgarı var, farklı bir yerden yeniden başlaması var. Onun için tamamen sönmesi sonrasında söylenebilir” diye konuştu.

GECE GÖRÜŞLÜ HELİKOPTER SORUSUNA “ÇÖP ARABASINA BAKSIN” YANITI

Rudaw TV`nin “CHP`li belediye başkanının `gece görüşlü helikopterler envanterde yok` açıklaması var, bununla ilgili ne söylemek istersiniz” demesi üzerine Soylu, “Hangi CHP`li belediye başkanı?” diye sordu. Rudaw`ın “Marmaris Belediye Başkanı” karşılığını vermesi üzerine ise Bakan Soylu, “Çöp arabasına baksın” demekle yetindi.

 


Okunma : 497

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA