İZMİR`DE GÜLŞEN`İN YERİNE ORKESTRA VE VOKALİSTLERİ SAHNE ALACAK


Tarih : 3 Eylül 2022 Cumartesi 12:55

Halen İstanbul`da ev hapsinde tutulan Gülşen, bugün İzmir`de yapılması planlanan konserine katılamayacak. Bu nedenle, konserlerinde Gülşen`e eşlik eden orkestra ve vokalistleri 91. İzmir Enternasyonal Fuarı`nda sahnede olacak. 

Halen İstanbul`da ev hapsinde tutulan Gülşen, bugün İzmir`de yapılması planlanan konserine katılamayacak. Bu nedenle, konserlerinde Gülşen`e eşlik eden orkestra ve vokalistleri 91. İzmir Enternasyonal Fuarı`nda sahnede olacak. 

Dört ay önce verdiği bir konserde imam hatip liselilere yönelik kullandığı sözleri ağustos ayında gündem olan ve tutuklanan, ardından ev hapsine alınan Gülşen Çolakoğlu, hakkında dün 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Halen ev hapsinde olduğu için Gülşen bugün İzmir`de vermesi planlanmış olan konsere katılamayacak. Konserlerde Gülşen`e eşlik eden orkestra ve vokal grubu ise bugün 21.30`da 91. İzmir Enternasyonal Fuarı çim konserleri kapsamındaki organizasyonda sahneye çıkacak. Organizasyonda Gülşen`in şarkıları seslendirilecek ve klipleri gösterilecek. 

İZFAŞ`dan Gülşen`in katılamayacağı konsere dair şu açıklama yapıldı:

 ``İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri kapsamında bugün programda yer alan Gülşen konserini, zorunlu nedenlerle, farklı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sanatçımız, kamuoyunca da bilinen adli kısıtlılığı nedeniyle sahneye çıkamayacaktır. Ancak Gülşen`in orkestra ve vokal grubu saat 21.30`da Çim Sahne`de performans sergileyecektir. Gülşen şarkılarının seslendirileceği, kliplerinin gösterileceği konsere tüm Fuar ziyaretçilerimiz ücretsiz davetlidir.``

 


Okunma : 675

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA