KEMAL KILIÇDAROĞLU, CHP ÇALIŞANI ALP EREN KAYA VE ALEV YILMAZ ÇİFTİNİN DÜĞÜNÜNE KATILDI


Tarih : 4 Eylül 2022 Pazar 19:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin basın biriminde çalışan Alp Eren Kaya ile Alev Yılmaz`ın düğününe katıldı ve çiftin nikah şahitliğini yaptı. “Evde sizin sözünüz geçerli olacak. Bizim evde öyle” diyen Kılıçdaroğlu, evlilik cüzdanını Alev Yılmaz`a verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin basın biriminde çalışan Alp Eren Kaya ile Alev Yılmaz`ın düğününe katıldı ve çiftin nikah şahitliğini yaptı. “Evde sizin sözünüz geçerli olacak. Bizim evde öyle” diyen Kılıçdaroğlu, evlilik cüzdanını Alev Yılmaz`a verdi.

CHP`nin basın biriminde görev yapan Alp Eren Kaya ile Alev Yılmaz, bugün dünya evine girdi. Kaya ve Yılmaz`ın Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi`ndeki düğüne, Kemal Kılıçdaroğlu`nun yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Çiftin nikah şahitliğini, Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenlerinden Gökhan Bulut ve Demet Akça yaptı. Nikahı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kaydı.

Evlilik cüzdanını çifte Kemal Kılıçdaroğlu takdim etti. Kılıçdaroğlu, “Aile birlikteliği gerçekten çok önemli. Arada tartışacaksınız, her evlilikte olduğu gibi. Ama sakın ola ki birbirinize olan saygıyı asla unutmayın” dedi. “Evde sizin sözünüz geçerli olacak. Bizim evde öyle” diyen Kılıçdaroğlu, evlilik cüzdanını Alev Yılmaz`a verdi.


Okunma : 1037

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA