BAŞKAN DOĞMUŞ’TAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!


Tarih : 21 Ekim 2022 Cuma 18:55

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı İş insanı Coşkun Doğmuş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı İş insanı Coşkun Doğmuş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Doğmuş mesajında şu ifadeleri kullandı;"Haberleşmenin önceliklerinden birisi olan basın çalışanları, vatandaşlarımıza zamanında ve tarafsız olarak bilgi aktarmakla beraber geleceğimize ışık tutmak, duyulmayanı duyurmakla birlikte,  mesleğini bu görev ve sorumluluk bilinciyle ifa eden değerli gazetecilerimize sağlık ve esenlikler diler,  Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.  “21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününüz kutlu olsun” dedi.


Okunma : 580

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA