TDP MAMAK İLÇE YÖNETİMİ TOPLU OLARAK İSTİFA EDİP, CHP`YE KATILDI


Tarih : 11 Kasım 2022 Cuma 18:01

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Mamak İlçe Başkanlığı yönetimi toplu olarak istifa ederek CHP`ye katıldı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Mamak İlçe Başkanlığı yönetimi toplu olarak istifa ederek CHP`ye katıldı.

Türkiye Değişim Partisi Mamak İlçe başkanlığı yönetimi toplu olarak istifa etti ve CHP`ye katıldı. CHP`ye yeni katılım için bugün Ankara`da, CHP Mamak İlçe Başkanlığı`nda tören düzenlendi.

Törene; CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Ankara İl Başkan Yardımcıları

Aysun Palalı Köktaş, Veli Şahin, Atila Ilıman; CHP Ankara İl Disiplin Kurulu Başkanı Murat Ünal ile CHP Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Erdek ve il yönetimi katıldı.

Eski Türkiye Değişim Partisi Mamak İlçe Başkanı Ferhat Tunç`a rozetini, CHP Ankara İl Başkanı Akıllı taktı.

Akıllı, törende yaptığı konuşmada, yeni CHP üyelerine; “Partimize hoş geldiniz, şimdi hep beraber bizim ülkemiz için yapacağımız en önemli şey birlik beraberlik içinde çalışmaktır" dedi.

 

 


Okunma : 699

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA