KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK, ERDOĞAN`IN AÇTIĞI 1 MİLYON TL`LİK TAZMİNAT DAVASININ REDDEDİLDİĞİNİ DUYURDU: “KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Tarih : 17 Ocak 2023 Salı 14:27

Avukat Celal Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun ‘beşli çete` ve yolsuzlukla ilgili açıklamaları nedeniyle Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın açtığı 1 milyon TL`lik tazminat davasının reddedildiğini açıkladı. Çelik, “Erdoğan yine kaybetti! Kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Avukat Celal Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun ‘beşli çete` ve yolsuzlukla ilgili açıklamaları nedeniyle Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın açtığı 1 milyon TL`lik tazminat davasının reddedildiğini açıkladı. Çelik, “Erdoğan yine kaybetti! Kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu, 3 Mart 2022`de sosyal medya hesabında yaptığı video açıklama ile kamu ihalelerinden en büyük payı alan müteahhitler için kullandığı ‘beşli çete`yi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin`in yurt dışına para kaçıran oligarklarına benzetmişti. Kılıçdaroğlu, şu açıklamayı yapmıştı:

““Ey ‘beşli çete` siz Putin`in oligarkları için kurduğu sistemin Türkiye`deki kopyalarısınız. Saraydaki şahıs Putin`den ne öğrendiyse sizinle de onu uygulamak istiyor… Size de huzur yok. Size de uyku yok. İbreti alem olacaksınız siz de. Sizi haram başları sizi… O parayı ait olduğu topraklara yani bu güzel ülkemize geri kazandıracağız. Sizin gözünüzün yaşına bakan namerttir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın bu açıklama üzerine Kılıçdaroğlu aleyhine 1 milyon TL istemiyle tazminat davası açtığı ve bu davanın bugün Ankara 15. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından bugün yapılan duruşmada reddedildiği öğrenildi.

“ERDOĞAN YİNE KAYBETTİ”

Kılıçdaroğlu`nun avukatı Celal Çelik, manevi tazminat davasının reddedildiğini bildirdi. Çelik, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Erdoğan yine kaybetti! Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun 03.03.2022 tarihli ‘5`li Çete, yolsuzluk` özelindeki haklı eleştirileri nedeniyle Erdoğan tarafından açılan davanın bugünkü duruşmasında davanın reddine karar verildi! Kazanmaya devam edeceğiz”

 


Okunma : 723

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA