KEMAL KILIÇDAROĞLU, ANGLOSFER ÜLKELERİNİN BÜYÜKELÇİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ


Tarih : 18 Ocak 2023 Çarşamba 17:45

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Anglosfer ülkeleri` olarak bilinen ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda`nın büyükelçileri ve Birleşik Krallık`ın maslahatgüzarı ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Anglosfer ülkeleri` olarak bilinen ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda`nın büyükelçileri ve Birleşik Krallık`ın maslahatgüzarı ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anglosfer ülkelerinin büyükelçileri ile bugün Ankara`da, öğle yemeğinde buluştu. ABD Büyükelçisi, Kanada Büyükelçisi, Avustralya Büyükelçisi, Yeni Zelanda Büyükelçisi ile Birleşik Krallık Maslahatgüzarı`nın katıldığı yemekte Kılıçdaroğlu`na, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz ile Türkiye-ABD Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyelesi milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ile Aysu Bankoğlu eşlik etti.


Okunma : 508

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA