SİNOP`TA ŞİDDETLİ FIRTINA NEDENİYLE BALIKÇI BARINAKLARI ZARAR GÖRDÜ, BİR KAYIK BATTI


Tarih : 9 Şubat 2023 Perşembe 13:43

Sinop Türkeli`nde şiddetli fırtına ve dev dalgalar nedeniyle ilçe limanı ve Güllüsu`daki balıkçı barınağında hasar meydana geldi.

MUSTAFA USTA

Sinop Türkeli`nde şiddetli fırtına ve dev dalgalar nedeniyle ilçe limanı ve Güllüsu`daki balıkçı barınağında hasar meydana geldi.

Sinop`un Türkeli ilçesinde, şiddetli fırtına ve dev dalgalar nedeniyle ilçe limanı ve Güllüsu`daki balıkçı barınağında hasar meydana geldi. İlçede iki gündür devam eden ve zaman zaman yaklaşık hızı 50 kilometreyi bulan şiddetli fırtına, hayatı olumsuz yönde etkiledi. İlçe limanı ve Güllüsu`daki bazı balıkçı barınaklarında şiddetli fırtına ile birlikte oluşan dev dalgalar, barınaklarda zarara yol açarken, bir kayık da battı.

Dev dalgalar, mendirek ve gemilerin demirleme sahasını suyla kaplarken; bazı balıkçılar, liman içinin kumdan dolayı sığlaşmasının yanı sıra ağaç ve çöp atıkları ile dolduğunu belirterek, yetkililerden bir an önce limanın temizlenmesini istedi.

Görüntü dökümü:
*Limandan detay görüntüler


Okunma : 493

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA