ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...


Tarih : 1 Mayıs 2024 Çarşamba 12:43

DİSK İç Anadolu Bölge Temsilciliği, KESK Ankara Şubeler Platformu, TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, Ankara Tabip Odası ve Ankara Diş Hekimleri Odası tarafından yapılan çağrı ile saat 12.00’de AKM önünde toplanan emekçiler, Tandoğan (Anadolu) Meydanı`na yürüyüşe başladı.

HABER: NİSANUR YILDIRIM - ESRA TOKAT / KAMERA: DURSUN ALKAYA - UĞUR DEMİRCİ - ONUR BİNGÖL 

(ANKARA) - Ankara`da sendikalar, dernekler, odalar, siyasi partiler, gençlik örgütleri ve baro üyeleri ile yurttaşlar; 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Ulus`taki Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde toplanarak, yağmur altında, kutlamanın yapılacağı Tandoğan Meydanı`na yürüyüşe geçti.

Ankara`da yağmur altında ellerinde taleplerini dile getiren dövizlerle yürüyen emekçiler, "Her Yer Taksim Her Yer Direniş", "Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam" sloganları atarak meydana ilerliyor. 


Okunma : 523

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA