Berkay Gezgin: CHP’nin Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi açılışı geleceğimiz için çok önemli bir adım olacak


Tarih : 26 Temmuz 2025 Cumartesi 18:51

CHP Parti Meclisi üyesi Berkay Gezgin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nin açılışı öncesinde yaptığı açıklamada, "Bu açılış bizim geleceğimiz için çok önemli bir adım olacak. 15,5 milyon insanın oyunu almış Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu ve diğer tüm siyasi tutsaklar için mücadelemizi sürdürmeye her alanda devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun" ifadesini kullandı.

CHP Parti Meclisi üyesi Berkay Gezgin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin açılışı öncesinde yaptığı açıklamada, "Bu açılış bizim geleceğimiz için çok önemli bir adım olacak. 15,5 milyon insanın oyunu almış Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu ve diğer tüm siyasi tutsaklar için mücadelemizi sürdürmeye her alanda devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun" ifadesini kullandı.

CHP Bülent Ecevit Yerleşkesi'ndeki Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin açılışı bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla yapılacak. CHP Parti Meclisi üyesi Berkay Gezgin, açılış öncesinde ANKA Haber Ajansı'na konuştu. Gezgin, şunları kaydetti:

"Biz öncelikle gençlik olarak kortejimizle birlikte alana giriş yaptık. Bütün illerde, ilçelerde olduğu gibi örgütlü mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisimizin açılışındayız. Manzara, insanlar çok güzel. Burası açılıştan ziyade eylem alanına dönüştü. Bu açılış bizim geleceğimiz için çok önemli bir adım olacak. 15,5 milyon insanın oyunu almış Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu ve diğer tüm siyasi tutsaklar için mücadelemizi sürdürmeye her alanda devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun."


Okunma : 377

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA