Özgür Özel, balıkçılarla "av sezonu"nu açtı


Tarih : 1 Eylül 2025 Pazartesi 13:51

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, denizlerde av yasağının sona ermesi dolayısıyla Sinop’ta balıkçılarla denize açılarak, bereketli bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.

Özel, Sinop'ta 2025-2026 Balıkçılık Sezonu Açılış Programı'na katıldı. Programın ardından "Vira bismillah" diyerek balıkçılarla birlikte denize açılan Özel, sezonun balıkçılar için hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Özgür Özel, "Umuyorum geçen sene gibi kötü bir sene geçmez. Ağlarının dolu olmasını, kazançlarının bol olmasını diliyoruz" ifadesini kullandı.

Balıkçı telsizinden balıkçılara seslenen Özgür Özel, "Değerli reislerimiz ve ekmeğini denizden çıkarmak için bugün kolları sıvayan bütün emekçi kardeşlerime selam olsun. Ağlarınızın dolu olmasını, kazancınızın bol olmasını, bereketli olmasını temenni ediyorum. Hepinize hayırlı bir sezon diliyorum. Vira bismillah. Sağ olun" dedi.


Okunma : 582

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA