Mersin’de Çiçekçiler Odası Yeni Döneme Güçlü Başladı


Tarih : 7 Ocak 2026 Çarşamba 07:24

Esnafın yoğun katılımıyla gerçekleşen seçimlerde istikrar mesajı öne çıktı; Özdemir, çözüm odaklı projeleriyle güven tazeledi

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurulunda, mevcut başkan Ahmet Özdemir, üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Esnafın yoğun katılım gösterdiği seçimlerde “istikrar” vurgusu öne çıktı.

Görev süresince hayata geçirdiği projeler ve esnaf sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken Özdemir, güven tazeleyerek yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptı. Seçim sonrası yaptığı konuşmada, “Bugün kazanan sadece biz değil, Mersin’in tüm çiçekçi esnafı oldu. Yeni dönemde sektörümüzü dijitalleşen dünyaya entegre etmeye ve birlik beraberliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz,” dedi.

Yeni yönetim kadrosu da belirlendi. Yönetim Kurulu’nda Ahmet Özdemir’in yanı sıra Orhan Baydar, Serkan Semen, Hüseyin Sagal, Durmuş Torun, Fatma Aydınlandı ve Abdullah Kaya yer aldı. Denetim Kurulu ise Betül Baysal, Filiz Bayır ve Sibel Karataş’tan oluştu.

Yeni dönemde oda yönetimi, kayıt dışı satışlarla mücadele, hammadde maliyetlerinin dengelenmesi ve yerel çiçekçiliğin desteklenmesi gibi kritik başlıklara odaklanarak Mersin halkına en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyor.


Okunma : 564

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA