Ercan Mutluay’dan 6 Mayıs Mesajı: “Denizlerin Ruhu Tam Bağımsız Türkiye İdealiyle Yaşıyor”


Tarih : 5 Mayıs 2026 Salı 23:48

CHP Akdeniz İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Mutluay, 6 Mayıs’ın yıl dönümünde yayımladığı anma mesajında; Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın mücadelesine vurgu yaparak, "Onların tam bağımsızlık tutkusu yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Mutluay, Türkiye’nin demokrasi ve özgürlük mücadelesinin simge isimleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın idam edilişlerinin yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

6 Mayıs’ın sadece bir yas günü değil, aynı zamanda bir kararlılık günü olduğunu belirten Mutluay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin tam bağımsızlığı, adaleti ve kardeşliği için hiç çekinmeden canlarını ortaya koyan Üç Fidanımızı, idam edilişlerinin yıl dönümünde saygı ve hasretle anıyoruz. Onlar, kişisel hiçbir ikbal beklemeden sadece halkının mutluluğu ve özgürlüğü için mücadele ettiler. Bugün bizlere düşen görev; onların bıraktığı tam bağımsız Türkiye mirasına sahip çıkmak, demokrasiyi ve adaleti bu topraklarda kalıcı kılmaktır. Denizlerin ruhu, eşit ve özgür bir gelecek kurma azmimizde yaşamaya devam edecektir."

Mutluay, mesajını "Anıları önünde saygıyla eğiliyoruz. Yaşasın tam bağımsız Türkiye!" sözleriyle noktaladı.


Okunma : 971

Etiketler : #ErcanMutluay #CHPAkdeniz #6Mayıs #DenizGezmiş #YusufAslan #Hüseyinİnan #ÜçFidan #Mersin #TamBağımsızTürkiye #Unutmadık



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA