21 Mayıs 2025 Çarşamba

10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI EKIPLERI, KENTI YAZA HAZıRLıYOR   09:49   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN YAZ ÖNCESI ATAKENT SAHILI`NDE YENILEME VE DÜZENLEME ÇALıŞMASı   09:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN KADıNLARA YÖNELIK FARKıNDALıK EĞITIMI   10:54   ERHAN ADEM: “HAL DENETIM YETKISININ DEVRI DOĞRUDAN BIR GASP, AÇıK BIR DEMOKRASI VE EKONOMI DARBESIDIR”   10:47   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... ENSAR AYTEKIN: "AMAÇ BELEDIYELERI HUKUKEN DE FIILEN DE ÇALıŞAMAZ HALE GETIRMEKTIR"   10:30   TBMM BAŞKANVEKILI KARACA`DAN NUMAN KURTULMUŞ`A TEPKI: "BU YALNıZCA BANA YÖNELIK BIR DıŞLAMA DEĞIL, ANAYASAL DÜZENIN TASFIYESIDIR"   10:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE HAVADA, KARADA VE DENIZDE 19 MAYıS COŞKUSU YAŞANDı   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, HALKKENT MERCEK`TE "ÇOCUK OYUN ODASı"Nı HIZMETE SUNDU   09:35   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "GELIN ŞU HOLDING, TARIKAT DÜZENINDEN BIRLIKTE KURTULALıM. BURADAN TOPLUMA BIR FAYDA YOK"   09:15   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... ALI MAHIR BAŞARıR: "BU, OLABILECEK BIR ŞEY DEĞIL. MASUMIYET KARINESI, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ AYAKLAR ALTıNA ALıNMıŞ"   01:28   ESKIŞEHIR`DE CHP`NIN YÜRÜYÜŞÜNDE KONUŞAN ÜNIVERSITE ÖĞRENCISI: ANNEM YARALARıMı GÖRDÜ AĞLADı   01:15   EKREM İMAMOĞLU: BU ÜLKENIN KADERI YA DEĞIŞECEK YA DEĞIŞECEK   23:59   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... AYLIN NAZLıAKA: AYAĞıMıZı GAZ PEDALıNA KOYDUK. SANDıK ÖNÜMÜZE, ADAY YANıMıZA GELENE KADAR AYAĞıMıZı GAZDAN ÇEKMEYECEĞIZ   23:43   DEVA PARTISI`NDEN ISTIFA ETTI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINDE CHP ROZETI TAKTı... SEDA KAYA ÖSEN: CHP`YE SAHIP ÇıKMAYı BIR VATAN GÖREVI OLARAK GÖRÜYORUM   23:22   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... GÖKHAN GÜNAYDıN: O SANDıK BURAYA GELECEK VE TARIHIN ÇÖPLÜĞÜNE GITMESI GEREKENLER GIDECEK   23:20   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YENI ANAYASA NOKTASıNDA ÇALıŞMAMAK VEYA ONU ERTELEMEK MÜMKÜN DEĞIL   23:02   DEM PARTI GENÇLIK MECLISI YK ÜYESI VE PM ÜYESI LIVAN ORMAN GÖZALTıNA ALıNDı   22:59   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... BERKAY GEZGIN: ATATÜRK`ÜN BIZE EMANET ETMIŞ OLDUĞU BU ÜLKEYI, FIKRI HÜR, VICDANı HÜR, BIZ GENÇLER KURTARACAĞıZ   22:56   CHP`YE KATıLAN İZMIR MILLETVEKILI SEDA KAYA ÖSEN: CHP, CUMHURIYET`IN BAĞıMSıZ KALAN SON KURUMUDUR   22:38   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... TAYFUN KAHRAMAN, "GÜNDOĞDU MEYDANı, MILLETIMIZI BIRLEŞTIREN `TÜRKIYE İTTIFAKı`NıN RESMI OLDU"  
 
     
   

İçel İdmanyurdu Şampiyonluk Yolunda İlerliyor


Misli.com 3. Lig takımlarından İçel İdmanyurdu’nda hedef, şampiyonluk. Takım Sözcüsü Halim Yiğit, "Bu sene şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Uzun vadeli planımızda Mersin İdmanyurdu ruhu ile çıktığımız bu yolda 2025 yılında hedef Süper Lig. Bu dönemde Mersinlilerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

 

Tarih : 7 Aralık 2020 Pazartesi 22:39   Okunma : 1727

Misli.com 3. Lig takımlarından İçel İdmanyurdu'nun basın sözcüsü Halim Yiğit, kentteki ulusal ve yerel gazetecilerle bir araya gelerek, takımın son durumu ile ilgili bilgiler paylaştı. Yiğit, 40 yıldır Mersin'de olduğunu ve Mersin İdmanyurdu sevdalısı olduğunu söyledi. Yaşadığı, ekmek yediği Mersin'in takımı olan İçel İdmanyurdu'na katkı sunmak için bu görevi üstlendiğini kaydeden Yiğit, “Kentimizin marka değerini yükseltmek, kentimizin ihtiyacı olan futbolun, başarılı bir sürece girdiği bu dönemde bizim de çorbada bir tuzumuz olsun niteliğinde bir görev aldık. Başarılı işlere imza atmanın hedefiyle yola çıktık ve bu hedefler doğrultusunda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetimimiz özellikle bu dönemde şampiyonluk hedefiyle yola çıktı ve hedefimize ulaşma noktasında da emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Umarım yolun sonunda şampiyonluk, uzun vadeli hedefimiz de 2025 yılında Mersin İdmanyurdu ruhu ile yola çıktığımız bu süreçte 100. yılımızda Süper Lig'de başarılı bir takım kadrosu oluşturup, orada da başarılı işlere imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

"Mersin'in tüm dinamiklerine ihtiyacımız var"

Bu süreçte Mersin kamuoyunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Yiğit, “Maçlarımızda Mersin bürokrasisinden gerekli desteği maalesef göremiyoruz. Bu dönemde siyasetçilerimizin, belediye başkanlarımızın, bürokratlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, odaların ve Mersin gönüllüsü olan herkesin takıma destek verme, takımın yanında olma ve şampiyonluk ruhunu yakalama noktasında destek vermesi gerekir. Çünkü tam da bu süreçte buna çok ihtiyacımız var. Mersin hepimizin ve bu yüzden herkesin Mersin'e sahip çıkması gerekiyor. İçel İdmanyurdu, Mersin İdmanyurdu ruhuyla oluşturulmuştur. Bu yüzden Mersin'in ortak birleştirici gücü, ortak değerimizdir. Dili, dini, ırkı, siyasi görüşü ne olursa olsun bizi birleştiren önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Şu anda başarılı bir trende girdik. Son 3 yılda 2 şampiyonluk yaşadık. Şu anda lider olduğumuz ve hedefe emin adımlarla gittiğimiz bu süreçte bizim Mersin'imize, Mersin'in tüm dinamiklerine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İÇEL, İDMANYURDU, ŞAMPİYONLUK, YOLUNDA, İLERLİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA