9 Mayıs 2025 Cuma

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

Silifke Belediyesi Mara (Kırobası) merkezini güzelleştiriyor..


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mara (Kırobası) Mahallesi’nde devam eden çay bahçesi ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Tarih : 20 Temmuz 2017 Perşembe 08:29   Okunma : 2723

Silifke Belediyesi, Mara Mahallesinin merkezinde bulunan çay bahçesi, park, çeşme ve çarşı civarında ki çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallede esnafları ziyaret ederek, belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetleri ve yapılmakta olan çalışmaları inceledi.

Beraberinde Başkan Yardımcıları Ömer Savar, Esen Tol ve Mahalle Muhtarı Fuat Avcı ile birlikte esnafları dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Turgut, vatandaşlarla sohbet ederek, Mara’nın kısa sürede modern ve kalıcı hizmetlere kavuşacağını ifade etti.

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

“Vatandaşlarımız talep etti, biz yapıyoruz. Halkın sesini dinlemeye, birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuşan Başkan Mustafa Turgut, “Daha önceki ziyaretimizde mahallenin aciliyet gerektiren yollarınıinceleyerek, bu eksikliklerimizi yapmıştık. Bu yayla sezonumuzda da mahallemizin merkezinde bulunan kahvehane, tuvaletler ve pazar yeri olarak kullanılan kötü durumdaki mekânlarınyıkımını ve çevre düzenlemesini yapıyoruz.

Buraya bir tane güzel bir çay bahçesi, temiz bir tuvalet, park alanı ve kaldırım düzenlemesi gibi kalıcı ve güzel hizmetler kazandırıyoruz.Bununla birlikte mahallemizin merkezinde yer alan sosyal yaşam alanlarını düzenleyerek,görüntü kirliliğine sebebiyet veren yapıları ve kalıntıları ortadan kaldıracağız. Muhtarımızın ve mahalle halkımızın taleplerini imkânlarımız dâhilinde bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle Mara mahallemiz daha modern, kalıcı ve güzel hizmetlere kavuşuyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, mara, bünyamin uçar, chp.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA