5 Kasım 2025 Çarşamba

23:47   İMAMOĞLU’NDAN ÜMRANIYE’YE DIRENIŞ ÇAĞRıSı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   16:52   AYM BAŞKANı ÖZKAYA: “ADALET YALNıZCA MAHKEME SALONLARıNDA DEĞIL, HAYATıN HER ALANıNDA BIR PUSULADıR”   16:45   TÜSİAD’DAN DEM PARTI’YE KRITIK ZIYARET: EKONOMI VE DEMOKRASI GÜNDEMDE   16:32   ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “BAŞSAVCı AKıN GÜRLEK, MAAŞıN DıŞıNDA GELIRIN VAR Mı?”   16:16   BAROLAR BIRLIĞI BAŞKANı: “DEMIRTAŞ KARARı EZBERE YORUMLANAMAZ!”   16:13   TOROSLAR BELEDIYESI, ÇEVRE BILINCINI ÇOCUK YAŞTA KAZANDıRıYOR   16:11   TARSUS BELEDIYE MECLISI KASıM AYı OLAĞAN TOPLANTıSıNı GERÇEKLEŞTIRDI   16:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A "DEMOKRASI TRENI" TEPKISI   16:07   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BARıŞıN SAVUNUCUSU OLAN YOLDAŞLARıMıZ SERBEST BıRAKıLMALı   16:05   BAHÇELI: DEMIRTAŞ’ıN TAHLIYESI TÜRKIYE IÇIN HAYıRLARA VESILE OLACAKTıR   12:56   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN “ETEM ÇALıŞKAN ILE ATATÜRK YOLCULUĞU” SERGISI   12:53   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: “GENÇLERIMIZ İÇIN ULUSLARARASı İŞ BIRLIKLERI KURUYORUZ”   12:50   MERCEK’TE ‘SAÇ RENKLENDIRME’ KURSUNA YOĞUN İLGI   09:22   MESKİ’DEN SAYAĞZı’NA 1000 TONLUK KONFOR: ALTYAPıDAN ASFALTA TAM DÖNÜŞÜM   08:14   CHP MYK’DA SERT GÜNDEM: OPERASYONLAR, DAVALAR VE VICDANLı ADALET   23:57   TOROSLAR BELEDIYESI KASıM VIZYONUNU AÇıKLADı: GENÇLERE BURS, MAHALLELERE HIZMET, ÜRETICIYE SAHIPLENME   23:52   “SıNDıRGı’DA GECEYI BÖLEN DEPREM: 4,3 ŞIDDETINDE SARSıNTı”   23:49   AVRUPA’DAN HUKUK MESAJı: DEM PARTI, AİHM KARARıNA “TOPLUMSAL BARıŞ İÇIN ADıM ATıN” DEDI   23:33   TUTDERE’DEN TBMM BAŞKANı’NA NET MESAJ: “BELEDIYE BAŞKANLARıNA TUTUKLAMA ÖLÇÜSÜZ”   23:27   DEMIRTAŞ’TAN AİHM KARARıNA DUYGUSAL YANıT: “ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”  
 
     
   

Kaymakam Nazlı; “Silifke’nin kazanması için Göksu’ya değil Ufka bakmak gerekiyor”


Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Silifke’nin geleceğini şekillendirmek ve gelecek nesillere güzel bir kent bırakabilmek için Göksu’ya değil, Ufka bakılması gerektiğini söyledi.

 

Tarih : 17 Aralık 2020 Perşembe 11:13   Okunma : 1006

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Silifke'nin geleceğini şekillendirmek ve gelecek nesillere güzel bir kent bırakabilmek için Göksu'ya değil, Ufka bakılması gerektiğini söyledi.

İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Göksu Otel'de Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok'un sponsorluğunda Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları ve ilçede görev yapan gazetecilere bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Herkesin önerilerinin dikkate alındığı toplantının gündemini Silifke'de birlikteliğin sağlanması, koronavirüs, Silifke için yapılması gereken proje ve çalışmalar oluşturdu.

Silifke'nin kaderini değiştirmek ve gelecek kuşaklara iyi bir kent bırakabilmemiz için her birimizin yapabileceği çok şeyler var diyen Kaymakam Namık Kemal Nazlı, “Ne yaparsak yapalım bir nefeslik ömrümüz var. Bu koltukların hepsi gelip geçicidir. Önemli olan ise son nefesimizi vermeden önce ilçemiz için, gelecek nesillerimiz için neler yaptığımızdır. Zaman geçmiş değildir. Güzel bir kent yapabilmek, refah seviyesini yükseltebilmek için zamanımızı boşuna harcamayalım. Silifke mümbit arazileri, güzel bir iklimi ve kültürü, bir birinden farklı yetiştirdiği ürünleri olan, tarih, doğa, turizm, sanayide her geçen gün gelişen bir şehir. Bizler var olan bu potansiyeli ve güzellikleri ortaya çıkarmak zorundayız” dedi.

Muhalefet olmadan demokrasi olmaz diyen Kaymakam Nazlı, “Muhalefet etmek demek, her zaman eleştirmek demek değildir. Muhalefet etmek olumlu katkı sunmaktır. Bu nedenle herkesin olumlu eleştirilerine açığız. Elimizde bulundurduğumuz gücü ve muhalefeti Silifke'nin menfaati için kullanmak durumundayız. Kentimizin dışında farklı şehirlerde yaşayan Silifkelileri de oluşturduğumuz bu lobimizin içine eklemek zorundayız. Güzel işler yapabilmemiz için herkesin oturduğu koltuğun hakkını vermesi gerekiyor. Temel hedefimiz arkamızda güzel işler ve güzel sözler bırakabilmektir. Silifke'nin menfaatlerini düşünmek, takip etmek ve sonuçlandırmak için ben demek yerine biz varız demeliyiz” dedi.

Toplantıya katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Oda Başkanları bir bir söz alarak Silifke ortak paydasında birlikte hareket edebileceklerini, Silifke için yapılacak her çalışmaya katkı sunacaklarını ve bu tür toplantıların daha sık yapılarak istişare ve ikili ilişkilerin güçlendirilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Toplantı'da Silifke Organize Sanayi Bölgesinin geliştirilmesi, Gıda ihtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulması, Bölgede yaşanan elektrik sorunları, Silifke Otoban yolu, tarımsal faaliyetler, Korona virüsten dolayı oluşan esnafların ekonomik sorunları, işsizliğin azaltılabilmesi için yapılabilecek çalışmalar, şehir içi trafik ve park sorunu, trafik akışını hızlandırabilmek için Keklik kavşağı ve Dörtyol kavşağında yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Kaymakam Namık Kemal Nazlı'nın düzenlediği kahvaltılı istişare toplantısına Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, İYİ Parti İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Yeni Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Zahide Doğan, Şoförler Odası Başkanı Ayhan Koçak, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Kaya, Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun ile Silifke'de görev yapan Yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, KAYMAKAM NAZLI, SİLİFKE’NİN, KAZANMASI İÇİN, GÖKSU’YA, DEĞİL, UFKA, BAKMAK, GEREKİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA