15 Mayıs 2025 Perşembe

11:19   CHP`LI TANAL`DAN 15 MAYıS DÜNYA İKLIM GÜNÜ AÇıKLAMASı: “KANAL İSTANBUL`DA ıSRAR, ÖLÜM DEMEKTIR”   11:14   BAKAN TUNÇ: "YURT DıŞı SEÇMEN KÜTÜĞÜNE KAYıTLı VATANDAŞLARıN ELEKTRONIK ORTAMDA OY VERMESINE ILIŞKIN ÇALıŞMALAR DEVAM ETMEKTEDIR"   11:09   ABD BAŞKANı TRUMP: “UYGUN OLURSA YARıN TÜRKIYE`YE GIDERIM”   10:19   KIRAZ ÜRETICISI CHP`LI BAŞEVIRGEN`E DERT YANDı: "BIR AĞAÇTAN 25-30 KILO ÜRÜN ALıNıYORDU, ŞIMDI 1 KILO BILE YOK"   09:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN ÖZEL BIREYLER IÇIN NOSTALJIK PARTI   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, IKLIM DEĞIŞIKLIĞINE KARŞı SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YOLUNDA ILERLIYOR   22:55   GALATASARAY, TRABZSONSPOR`U 3-0 YENEREK TÜRKIYE KUPASı`Nı 19. KEZ KAZANDı   22:32   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BOĞAZIÇI`NI PROVOKE EDEN SIZSINIZ"   22:24   ODTÜ`LÜ ÖĞRENCILERDEN NUREDDIN YıLDıZ`A TEPKI, BOĞAZIÇI`LI ÖĞRENCILERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ    22:20   OTIZMLI BIREYLER IÇIN AILELER MALATYA`DA SES YÜKSELTI: SESSIZLIĞIN BEDELI HAYATTıR   21:58   BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NDEKI ‘NURETTIN YıLDıZ` PROTESTOLARıNDA 6 ÖĞRENCI TUTUKLANDı   21:56   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... DILEK KAYA İMAMOĞLU, "BU GÜNLERIN BITMESI YAKıNDıR"   21:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÜSKÜDAR BELEDIYE BAŞKANı DEDETAŞ, "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE ÇıKMASıNı, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMASıNı ISTIYORUZ"   21:53   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A: TUTUKSUZ YARGıLANıRSAM, SOKAKTA, MEYDANDA OLURUM, MILLETIME GERÇEKLERI ANLATıRıM DIYE MI ÇEKINIYORSUN?   21:49   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... MUSTAFA SARıGÜL: BIZ HER ŞEYIN DEMOKRASI IÇERISINDE TECELLI ETMESINI ISTIYORUZ   21:25   CHP`NIN SILIVRI MITINGINDE CAN ATALAY`ıN MESAJı OKUNDU: BIR YANDAN DEMOKRASIYI, HUKUKU YOK EDIP YURTTAŞA BASKı YAPARKEN BIR YANDAN DA `BARıŞ` DERSEN KIMSE INANMAZ   21:04   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÇELIK, "ADALET VE ÖZGÜRLÜK TEMASı ILE SILIVRI`DEYIZ"   20:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... SUAT ÖZÇAĞDAŞ, "ANTIDEMOKRATIK MÜDAHALELERLE GENÇLERI, EMEKÇILERI, YURTTAŞLARı SUSTURAMAZSıNıZ"   20:41   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... GÖKAN ZEYBEK: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YÖNETICILERIYLE ÇÖZÜM SÜRECI ORTAYA GETIRILIRKEN SAYıN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTSAK TUTULMASıNı KESINLIKLE KABUL ETMIYORUZ   20:28   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ALI MAHIR BAŞARıR, "CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZı ASLA YALNıZ BıRAKMAYACAĞıZ, ONA YAPıLANLARı UNUTTURMAYACAĞıZ"  
 
     
   

Tarsus’ta Caddeler Büyükşehir Tarafından Yenileniyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’taki Adile Hala Caddesi’nde zemin yenileme ve kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştirdi.Böylece, caddenin yıllardır süren asfalt sorunu çözüldü. Tarsus kent merkezinde ana arter konumundaki Adile Hala Caddesi’nde bulunan ve oldukça yıpranan kilitli parke taşlarını söken ekipler, yolun altyapı eksiklerini giderip, yol kotunu revize ederek birinci sınıf sıcak asfaltla kapladı. Caddenin her iki tarafındaki kaldırımlarda sökülerek, yayaların ve özellikle engelli bireylerin rahat geçiş yapabileceği şekilde yeniden yapıldı.

 

Tarih : 7 Ocak 2021 Perşembe 18:28   Okunma : 1298

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve ovada bağlı mahalle yollarında yaptığı bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kent merkezlerinde de kavşak düzenleme ve cadde yenileme faaliyetlerine devam ediyor.Büyükşehir ekipleri, Tarsus kent merkezinde 4 ayrı noktada düzenleme faaliyeti yerine getiriliyor.

Adile Hala Caddesi tamamen yenilendi

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kentin farklı noktalarında eş zamanlı sürdürdüğü kaldırım, refüj, kavşak düzenleme ve asfalt çalışmaları ile yollar daha konforlu hale geliyor. Bu kapsamda Tarsus’ta oldukça yoğun şekilde kullanılan ve zemini oldukça kötü durumda olan Adile Hala Caddesi üzerinde Büyükşehir tarafından zemin yenileme ve kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştirildi.Caddenin yıllardır süren asfalt sorunu sona erdi.

Tarsus kent merkezinde yer alan Duatepe Mahallesi ve Gözlükule Mahallesi’nin ortasından geçen ve İsmet Paşa Bulvarı ile Sait Polat Bulvarı’nı bağlayan ana arter konumundaki Adile Hala Caddesi’nde oldukça yıpranan kilitli parke taşlarını söken Büyükşehir ekipleri, yolun altyapı eksiklerini giderip, yol kotunu revize ederek birinci sınıf sıcak asfaltla kapladı. Çalışmalar kapsamında caddenin her iki tarafındaki kaldırımlarda sökülerek, yayaların ve özellikle özel gereksinimlibireylerin rahat geçiş yapabileceği şekilde yeniden yapıldı. Çalışmaların tamamlandığı yol trafiğe açıldı.

Kaldırımlar hızla onarılıyor, yenileniyor

Büyükşehir ekipleri, Altaylılar Mahallesi’nde kaldırım bulunmayan 02110, 0290 ve 02125 sokaklarda erişilebilir standartlara uygun şekilde inşa ettiği kaldırım çalışmasını tamamlarken, Mithatpaşa Mahallesi Tataristan Caddesi ve Anıt Mahallesi Zafer Caddesi’nde de standartlara uygun olmayan kaldırımları yeniliyor. Bu caddelerde de altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfaltla kaplama gerçekleştirilecek. Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı üzerinde de eksik olan kaldırımlar tamamlanıyor.

Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Adile Hala Caddesi’nin oldukça yoğun şekilde kullanıldığını belirterek, “Duatepe Mahallesi ile Gözlükule Mahallesi’ni ayıran Adile Hala Caddesi’ndeyiz. Burada tabiri caizse yeniden bir yapılanmaya gittik. Altyapısıyla, kaldırımıyla, engelli bireylereuygun kaldırımıyla sıfırdan bir asfalt dökümü de gerçekleştirdik.Duatepe Mahallesi’ne ve Gözlükule Mahallesi sakinlerine hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum. Biz imkanlarımızı sonuna kadar kullanmakta gayret içerisindeyiz. Umut ediyorum ki vatandaşlarımızyapılan bu hizmetlerden memnunlardır” dedi.

Yıllar sonra gelen hizmet mutlu etti

Adile Hala Caddesi’ne 30 yıl aradan sonra asfalt döküldüğüne dikkat çeken Duatepe Mahallesi Muhtarı Kemal Arslan, “Asfalt yapıldı, kaldırımlar yenilendi. Mahallemiz daha önce böyle bir hizmet görmemişti. Allah razı olsun.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’na vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Mahalle esnafından Emrah Bozanda çalışmalardan memnuniyetini dile getirerek, “Yolumuz kötüydü, şimdi çok iyi Allah razı olsun” dedi.Mahalle sakinlerinden Zeki Bodursoyda “Mahallece çok mutluyuz, teşekkür ederiz”diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  TARSUS’TA, CADDELER, BÜYÜKŞEHİR, TARAFINDAN, YENİLENİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA